nataschka76 16.03.08, 21:24 poradzcie mi: potrzebuję dobrego psychiatry/ psychologa dla kobiety z objawami depresji.Czy depresję leczy psychiatra czy psycholog? Za wszelkie namiary będę b. wdzięczna. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piaskoon Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze 17.03.08, 10:34 Przede wszystkim, jeżeli twoja koleżanka ma chęć wyjścia z tego, może wystarczyć rozmowa z dobrym psychologiem. Kontakt do takowego mogę podać ci na maila - napisz na piaskoon@gmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może ten Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 13:48 A Aldemedzie pracował lekarz psychiatra Woźniak, z Ciborza. Słyszałam dobre opinie o Nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ExPacjent Dr. Ryszard olszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 22:50 Nie wiem, czy nie jest już na emeryturze. Znakomity psychiatra i hipnotyzer. Zawdzięczam mu m.in. nieodbycie służby zasadniczej. KWIATY DLA TEGO PANA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: 92.244.56.* 08.09.08, 08:33 Na tej stronie jest ciekawy artykuł o depresjii: www.rcpsych.ac.uk/mentalhealthinformation/translations/polish/depresja.aspx A od lekarzy mamy prawo wymagać dużo, w końcu powinna to być osoba wrażliwa, z empatią, powołaniem a do tego inteligentna, wykształcona i mądra. Przecież nie chcielibyśmy aby operował nas lekarz, od którego nie wymagamy wiele? Chyba wręcz przeciwnie! A w przypadku depresji to taka operacja na umyśle. Nie dajmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raamoon Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.08, 13:57 pani doktor zarzycka rula, polecam goraco, korzystalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.eranet.pl 17.03.08, 20:18 dla facetów a pomocy porzebuje babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 10:05 proszę podaj gdzie pani doktor przyjmuje, pilne. moj adres sps.folia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.08, 17:06 Proszę zajrzeć do poczty. Podałam namiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tk.logowany Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze 17.03.08, 20:41 ele moja walka! - specjalista pierwyj sort :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.08, 22:40 Depresję leczy (na ogół farmakologicznie) lekarz psychiatra, wspomagając terapię poradami, dobrym słowem. Bardzo dobrymi, godnymi polecenia lekarzami są dr Beata Skrzyńska, dr Krzysztof Woźniak i dr Cezary Jabłoński (przyjmuje w Poliklinice przy ul. Wazów na NFZ, niestety na pierwszą wizytę trzeba długo czekać, ale warto). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.08, 22:47 Zdecydowanie nie polecam dr Zarzyckiej. Byłam u wspomnianej lekarki kilka lat temu - była nieprzyjemna, krzyczała na mnie, z ironicznym uśmiechem, a przecież to wyjątkowa specjalizacja, wymaga taktu wobec chorego. Może się zmieniła od tamtej pory...Mam nadzieję (dla dobra pacjentów)... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka z Nowej Soli Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.centertel.pl 19.03.08, 23:26 A ja zdecydowanie nie polecam dr Woźniaka przyjmującego w Aldemedzie. Byłam u niego kilka razy właśnie z depresją, a on zapisywał mi tabletki i prawił jakieś kompletne głupoty i banały! Mógł sobie darować słowo daję, bo takie durnowate rady to nikomu nie pomogą. Jak można człowiekowi w depresji radzić np. by się więcej ruszał jak on nie ma siły wstać z łóżka. Naprawdę nie pamiętam teraz dokładnych przykładów, ale byłam strasznie zniesmaczona jak można opowiadac takie banialuki, dyrdynały i banały. Nie wiedziałam jak się do tego ustosunkować, bo przecież nie powiem lekarzowi, że opowiada głupoty i nic mi to nie da, bo widomo jakie zdanie mają ci lekarze o sobie. A do tego on jest taki pretensjonalny i chyba na za dużo sobie pozwala np. powiedział do mnie kiedyś "kochanie". Patrzył na mnie jakby z politowaniem czy sympatią połączoną z żalem. Oczekiwałabym bardziej prfesjonalnego podejścia. Chodziłam do niego wręcz z obrzydzeniem, bo był taki zniewieściały, ale mnie kojarzył więc nie chciało mi się zmieniać lekarza tym bardziej, że pierwsze wizyta zawsze połączona jest ze znacznym stresem (dla mnie). On może zapisać leki ale z pewnością nie pomoże - tak na prawdę, aby coś się w życiu zmieniło. Powie kilka pustych zdań, ktore naprawde nic nie dają, bo zwykle jak ktoś się decyduje na pójdzie po pomoc do lekarza to ma trochę bardziej skomplikowane problemy, na które nie pomogą sentencjonale porady rodem z "kalendarza szalonej nastolatki" albo czegoś w tym stylu. Nie polecam, absolutnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depresja Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 19:20 Ja polecam panią Zofię Tomaszuk z Ośrodka Terapi Uzależnień i Współuzależnień na ul. Wazów w Zielonce i niech cię nie zwiedzie ta nazwa instytucji. Ta kobieta skutecznie zajmuje się też leczeniem depresji - koleżankę wyprowadziła z niej pięknie. Nie chrzaniła dziewczynie dyrdymałów jak ów doktor powyżej, bo faktycznie w depresji to nawet do toalety z łóżka podnieść się to męka. Musiałabyś się zorientować, ile czeka się na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 12:00 z tego co wiem to pani Tomaszuk nie ma nic wspólnego z psychologią, a tym bardziej z psychiatrią. Jest dyrektorem tej placówki. "Terapia" u p. Zosi to raczej pogaduszki, ploteczki pzry kawie. Widocznie ta pani nie miała prawdziwej depresji tylko potzrebowała koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu polecam dr Lesiecką IP: *.ztpnet.pl 26.03.08, 19:38 ma b.dużo pacjentów a to o czymś świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: polecam dr Lesiecką IP: *.ztpnet.pl 09.04.08, 15:47 Tomaszuk jest pedagogiem z wyksztrałcenia,a nie lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.08, 21:21 jak ktos nizej napisal nie polecam Pana Wożniaka na poczatku wydawal sie ok ale potem odniosłam wrazenie ze leczy mnie jak lekarz z kawału skoro mozna przez 10 lat ciagnac kase to po co wyleczyc w rok jak sama znalazlam diete i schudłam ok 13 kg bo przytylam po lekach to powiedzial mi ze moze mi polecic dobra diete a jak fo pytalam wczesniej to mowil ze za duzo jem złodyczy - bo kiedys zobaczyl u mnie papierek po batoniku i ciagle o tym gadal. na ulotce od leku jest wyraznie napisane ze sie tyje a On mi mowil ze nie ze zadna pacjentka nie przytyla itp i znowu o tym batonie ale nawet jezeli inne nie przytyly to ja przytylam i to jest moj problem i w zasadzie to ciagle mnie dolowal dajac do zrozumienia ze to moja wina ze przytylam itp pozniej wychodzilam od niego zdenerwowana bo mnie nie słuchal tylko powtarzał swoje sentencje i dowiedzialam sie od niego niby tak przypadkiem ze jego syn studiuje w usa .........i cala kasa idzie na niego w koncu ucieklam od niego i mam ochote podac go do sadu bo teraz biore leki ktre na mnie dzialaja a po nich sie nie tyje a on mi ich nie zaproponiwal. na tamtych bardzo duzo miala takich skutkow ubocznych np drzenie rak , koszmarne sny i suchasc w gardle a teraz wszystko jest ok oprocz wagi - zrujnowal mi zycie bo przez jego barak zainteresowania dawal mi sarej generacji leki i w ciagu 6 miesiecy przytylam 38 kg!!!!!!!!!!!! mam rozstepy i czuje sie okropnie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka z nowej soli Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.centertel.pl 03.04.08, 23:38 No, mi też opowiadał o swoim synu, który studiuje prawo w USA. A dr Lesiecka nie wiem czy jest dobra, ona ponoć ma swoje takie cudowne w sensie nie bardzo medyczne metody, znaczy ponoć ona łączy medycynę z jakby-szamaństwem tj. takimi metodami jak oddziaływanie psychologiczne. Np. moiej koleżankce kazała się leczyć z bulimii - poprzez picie siemienia lnianego wieczorem - dwie szklanki z sola, a ponadto kazała jej zapisywać jedzenie, posiłki,alkohol - różnokoorowymi długopisami. Dodam, ze moja koleżanka wiedziała, że ma problem, chciala iść na psychoterapię, bo dowiedziała się ze Lesiecka takową prowadzi, ale ta nic jej nie powiedziała, nie zaproponowała, tylko zapisała leki i kazała dzwonić do siebie i mowić czy nie ma skutków ubocznych. Po czym jak koleżanka do niej dzwoniła i mówila o skutkach ubocznych, ze zle sie czuje to ona nic nie mowila, tylko że ok i sie rozlaczala. beznadzieja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 03.04.08, 23:42 a z mojego doświadczenia Lesiecka to tylko i wyłacznie farmakoterapia.Nawet nie wiedziałam,że prowadzi psychoterpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 03.04.08, 23:39 kurcze a co miałaś przpisane od niego,że tak się tyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:17 ...czy ktoś ma wiedzę, jaka jest opinia odnośnie kompetencji p. psychiatry Moniki Kruk-Zapy z Poradni Zdrowia Psychicznego w Ziel. Górze Odpowiedz Link Zgłoś
er_ra Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze 07.04.08, 21:11 od psychotropów starej generacji zazwyczaj się tyje, niestety :( Pan doktor wciskał kit, bo skoro zdrowe osoby mają czasem problem z nadwagą i nie potrafią sobie z tym poradzić, to co ma powiedzieć osoba chora, z zaburzeniami psychicznymi? Dieta w tym wypadku to nie taka prosta sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
er_ra Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze 07.04.08, 21:09 Gość portalu: gosc napisał(a): > jak ktos nizej napisal nie polecam Pana Wożniaka > na poczatku wydawal sie ok ale potem odniosłam wrazenie ze leczy > mnie jak lekarz z kawału skoro mozna przez 10 lat ciagnac kase to po > co wyleczyc w rok > jak sama znalazlam diete i schudłam ok 13 kg bo przytylam po lekach > to powiedzial mi ze moze mi polecic dobra diete a jak fo pytalam > wczesniej to mowil ze za duzo jem złodyczy - bo kiedys zobaczyl u > mnie papierek po batoniku i ciagle o tym gadal. > na ulotce od leku jest wyraznie napisane ze sie tyje a On mi mowil > ze nie ze zadna pacjentka nie przytyla itp i znowu o tym batonie > ale nawet jezeli inne nie przytyly to ja przytylam i to jest moj > problem > i w zasadzie to ciagle mnie dolowal dajac do zrozumienia ze to moja > wina ze przytylam itp pozniej wychodzilam od niego zdenerwowana bo > mnie nie słuchal tylko powtarzał swoje sentencje > i dowiedzialam sie od niego niby tak przypadkiem ze jego syn > studiuje w usa .........i cala kasa idzie na niego > w koncu ucieklam od niego i mam ochote podac go do sadu bo teraz > biore leki ktre na mnie dzialaja a po nich sie nie tyje a on mi ich > nie zaproponiwal. na tamtych bardzo duzo miala takich skutkow > ubocznych np drzenie rak , koszmarne sny i suchasc w gardle a teraz > wszystko jest ok oprocz wagi - zrujnowal mi zycie bo przez jego > barak zainteresowania dawal mi sarej generacji leki i w ciagu 6 > miesiecy przytylam 38 kg!!!!!!!!!!!! mam rozstepy i czuje sie > okropnie!!!!!!!!!!!!! Mam w rodzinie ten sam problem, czy mogłabym się z tobą jakoś skontaktować odnośnie leków jakie bierzesz? U ktorego lekarza teraz sie leczysz? Możesz odezwac sie na maila gazetowego? Bardzo prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: 193.0.242.* 09.04.08, 17:17 P.Lesiecka jest miła i "do rany przyłóż "gdy płacisz jej za wizytę. gdy idziesz na kasę chorych nawet nie spojrzy na ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.aster.pl 07.03.09, 23:20 100% racji gdy chodzilam prywtnie rozmowa trwała długo i dośc sensownie, wypisala mi nawet prozac, kiedy poszłam na kase siedziałam w gabinecie dostalam jakieś swinstwo za 5 zlotych po ktorym wegetowalam i nie wiedzialam co sie dzieje ale Pania dr i tak to nie obchodzilo... bylam bardzo zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 28.09.08, 03:21 dopiero dzisiaj tu zajrzalam bralam anafranil po nim przytylam 38 kg w ciagu 6 miesiecy a traz efectin jest ok .....nie czuje ze go biore iczuje poprawe ale nadal mam nadwage po tamtym leku lecze sie niestety w Danii w ZG nie ma wg mnie lekarza ktoremu sie chce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jola103 Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze 20.05.09, 18:08 Jestem w tej samej sytuacji co Pani,po anafranilu przytylam 20kg i niemoge schudnac,prosiłabym o przysłanie tej diety dzieki której Pani schudła.Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. pacjentka Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 09.04.08, 22:36 Pare lat temu chodziłam do Woźniaka. Był małomówny, na kartce robil rozpiske na leki, oraz recepte na jakies psychotropy. Patrzyłam błagalnie, zeby cos powiedział, dał jakąś wskazówke, niestety. Po kilku płatnych wizytach zrezygnowałam i nic nie straciłam, a może nawet zyskałam - uświadomiłam sobie, że tylko ja - właściciel swego mózgu mogę mieć nad nim pełną kontrolę i nie pozwole, by ktos mi robił z niego wodę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aseret Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.08, 23:02 Była pacjentko, a może nasze oczekiwania wobec lekarzy-psychiatrów są zbyt wygórowane? Łatwiej jest wyleczyć anginę, grypę lub wyciąć chorą tkankę niż zmienić nasze życie, na które składa się tysiąc sytuacji i zdarzeń: nieszczęśliwe dzieciństwo, nieumiejętność dokonania wyboru, nieodpowiedni partner, związek, z którego nie jest łatwo się wydostać, tysiące niekorzystnych wydarzeń zawinionych lub nie, które w konsekwencji prowadzą do depresji. Dlatego to jest tak trudna specjalizacja, bo lekarz bardzo często nie wie, czy zalecona przez niego terapia odnosi skutek czy też nie. Często ponosi "klęskę", bo pacjent mimo leczenia powraca do "chorego" środowiska i wszystko idzie "na marne". Depresję leczy się głównie farmakologicznie, aby przywrócić równowagę w neuroprzekaźnikach i komfort w codziennym życiu. Leki jest bardzo trudno dobrać, powinny być "uszyte na miarę". Czasem trzeba je kilka razy zmienić. To wymaga pokory i cierpliwości od nas - pacjentów. Lekarz nie jest cudotwórcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylkowa 12 Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.dialup.ice.no 08.07.08, 16:49 a czy wiecie gdzie prywatnie przyjmuje dr cezary jabłońskie.ma ktoś może telefon .Bardzo pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog zgora Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 10.07.08, 20:21 Polecam Panią psycholg Marzannę Farnicką, znakomita babka, bardzo mi pomogła i wyszłam z depresji. Przyjmuje w Zielonej Górze na Porzeczkowej tyle że jest problem z dostaniem się do niej, czekałam dwa tygodnie na wizytę ale warto było. szukaj w Instytucie Edukacji i Rozwoju Arpio, jest strona www.instytutarpio.pl tam dostaniesz telefon.Niestety nie mam dobrego zdania o kilku innych psych z Zielonej ale w tym przyadku polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afh Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:34 Ceść , ja szykam psychiatry na prywatna wizyte,i czy jest mozliwe wizyta od ręki? Z tego co wiem to niektórzy psycholodzy też przepisuja leki moize zna ktoś jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 15.07.08, 21:37 prywatnie wizyta od ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: 217.98.20.* 15.07.08, 22:08 Psycholog nie może przepisać żadnego leku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afh Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:10 a znacie jakiegoś psychiatre co przyjmuje prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:49 Dziwię się........ .Moje zdanie na temat Pani Marzanny jest zgoła odmienne.Nie chcę być źle zrozumiany ale w czym może pomóc nauczyciel akademicki przez tyle lat wciąż tylko magister z kiepskim dorobkiem naukowym.Zresztą podobnie cały zespół. Nie chcę nikogo obrażać lecz ostatnio miałem okazję dość często spotykać się z psychologami z przeróżnych miejsc- ośrodków także akademickich. Osobiście nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.netdrive.pl 18.08.08, 00:50 Polecam panią Marzannę Farnicką www.instytutarpio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 07:41 darmowa reklama?? Niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.netdrive.pl 18.08.08, 21:36 Dlaczego? Jest pytanie, jest odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 07:45 A ja polecam dr Adama Gwizdę, przyjmuje w Ciborzu w poradni, można się wcisnąć na wizytę no i prywatnie chyba w Nowej Soli. Swego czasu był tez na Zamenhoffa. Rewelacyjny lekarz, dobiera nowoczesne leki, które zdecydowanie mniej szkodzą. Warto go poszukać bo naprawdę jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina817 zarzycka rula 26.09.08, 08:35 gdzie przyjmuje pani doktor zarzycka rula? moglby mi ktos podac namiary?? pliz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mliko Re: zarzycka rula IP: *.ztpnet.pl 28.09.08, 12:26 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Zdrowia Psychicznego z Psychiatrycznym Oddziałem Dziennym " INTEGRACJA " s.c. Zielona Góra ul. II Armii 30/40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: zarzycka rula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:02 a co sądzicie o dr Grzebyku ??? PILNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrosen Re: zarzycka rula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:08 Zdecydowanie nie polecam dr Grzebyka. Polecam natomiast Panią Beatę Skrzyńską. Sam w ub. roku skorzystałem z jej pomocy i byłem bardzo zadowolony. Kiedyś przyjmowała z PZP w Poliklinice ale zmieniła gabinet. Nie wiem gdzie teraz przyjmuje ale panie z rejestracji w poliklinice udzielą informacji (68 4527764) . Szczerze polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Znakomity lekarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.08, 22:20 Potwierdzam. Doktor Beata Skrzyńska jest świetnym lekarzem. Bardzo dużo rozumie, daje poczucie bezpieczeństwa, dowartościowuje. Również szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Znakomity lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 22:41 dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znakomity lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 22:32 A Anna Pisarczyk z zamenhofa? Odpowiedz Link Zgłoś
karolapz Psychiatra pani Beata Skrzyńska 05.05.09, 17:04 Wie ktos moze gdzie teraz przyjmuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re:skrzyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 17:54 witam czy ktoś posiada nr tel bądz adres do dr skrzyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depresja Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: 83.2.127.* 13.01.09, 23:26 Jak najbardziej polecam dr A Gwizde Przyjmuje prywatnie w piątki i soboty w Zielonej Górze na Westerplatte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 17:52 Gdzie dokładnie przyjmuje dr Gwizda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga35 Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: 82.160.245.* 25.02.09, 15:52 zglos sie do pani dr. Anny Pisarczyk bułam u niej na oddziale i dalej sie u niej lecze przyjmuje tylko w czwartki od 8 do 12 na wazow pozdrawiam a jak chcesz cos wiecej wiedziec zadzwon do mnie moj nr to 667882355 Odpowiedz Link Zgłoś
karolapz Gdzie jeszcze przyjmuje psychiatra na NFZ? 05.05.09, 17:21 oprocz w pzp na wazow i II armii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Gdzie jeszcze przyjmuje psychiatra na NFZ? IP: 92.244.56.* 07.05.09, 20:29 Na Zamenhoffa dr Piotrowska- jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: 156.17.100.* 20.08.09, 11:35 Jest pod zieloną górą psycholog (w nowej soli), który jest niezły. słyszałam że pracuje w szpitalu psychiatrycznym i klinice psychiatrycznej we wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.aster.pl 04.09.09, 12:40 polecam panią Marię Fraszewską, przyjmuje przy Morelowej. Jest konkretna i szybko stawia na nogi. Mi pomogła. Informacje znajdziecie na www.krainazmian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.aster.pl 04.09.09, 13:18 Czy ktoś wie gdzie przyjmuje pan Gwiazda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry psychiatra/psycholog w Zielonej górze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.09.09, 20:31 Z tego co wiem P.Fraszewska nie jest ani psychologiem ani psychiatrą Odpowiedz Link Zgłoś