dj_dlugi 25.08.08, 22:59 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,5627383,Zagan___diabelsko_piekne_miasto_.html a jednak w czymś jesteśmy "de best" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercin.brezan Re: debeściaki :D 26.08.08, 07:20 I ja mógłbym się cieszyć... ale przecież jestem od narzekania...więc: jesteśmy the best ale w opowiadaniu bajek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: debeściaki :D 26.08.08, 10:25 Nagroda cieszy ale prawdziwą satysfakcję będę miał jak odnajde go na youtube. Co z tego że film pokaże się na jakichś wojewódzkich "dożynkach" jeśli będzie można go można zobaczyć tylko na targach albo przy odrobinie szczęścia wygrać podczas meczu Czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: debeściaki :D 26.08.08, 11:28 pisałeś już o tym sliders, a i my się dopisywaliśmy... Np. Żary mają promocję w youtube... więc myślę, że PBMŻSK zaliczył zonka (skoro jest przy każdym "sukcesie" - czytaj plakacie z okazji imprez żagańskich, to i pewnie z chęcią i do porażek osobiście się przyzna :) ) - może miasto nie ma praw autorskich do tego "dzieła" (już widzę komentarze, że deprecjonuję wartość "reklamówki" o Żaganiu :lol:) i stąd nie można tego zamieścić na Youtube? Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: debeściaki :D 26.08.08, 12:57 Jeśli chodzi o porażki to dział newsów na stronie UM jest tego pełny. Ale nie sądze że miasto nie ma praw do filmu o sobie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: debeściaki :D 26.08.08, 14:24 Ja to "coś" widziałem na jarmarku michała - jarmarczny i przaśny charakter toto ma... a ile "bajkowości" w tym to głowa pęka, jak już wyżej pisano - z wurtha zrobiono niemal zbawcę miasta - te słynne 27 miejsc pracy ;]... Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - więc coś jest na rzeczy, że żagańska "reklamówka" jest tak skrzętnie ukrywana przed szerszą publicznością :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: debeściaki :D 26.08.08, 16:32 ej chłopcy! ale tam jest Damian Aleksander! No co wy nie lubicie? Nie podoba się Wam? A co do "jakości".... cóż... jestem na nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: debeściaki :D 26.08.08, 18:17 chlopcy gustują w dziewczętach :] Aleksandra owszem Aleksander - fe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: debeściaki :D 27.08.08, 16:13 Trudno się ie zgodzić z opiniami, że :coś jest na rzeczy". Nie wiem skąd dlugi ma tego linka, ale o filmie słyszałem coś ze dwa lata temu. Jak dotąd to tylko śliczna buźka Aleksandra przed pałacykiem na Świerczewskiego daje jakie takie pojęcie co to może być za dzieło. Przychylam się do opinii, że warto by to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś