ozyrys_inc 11.09.08, 04:09 Hej dancefloory ! słyszeliście co się u nas wkrótce otwiera??:) www.dlastudenta.pl/lokale/?act=show_lokal&id=19680 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Feliks E. Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.ztpnet.pl 11.09.08, 09:33 A w którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.netdrive.pl 11.09.08, 10:22 To Wrocław tel. 071 344 85 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U. Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 12:22 Też słyszałam,że Lemoniada ma otworzyć swój lokal na Placu Pocztowym w piwnicy po nie trafionej restauracji Ermitaż która już się skończyła. Ale dopóki nie zobaczę to nie uwierzę:) Clubbing dla 30-40stolatków bardzo by sie przydał w ZG. Selekcja na bramce żeby burak nie było. Potrzeby jest klub gdzie można zaszaleć przy dobrej muzie,w dobrym towarzystwie. No i klub musi trzymać fason a nie odpuszczać po kilku miesiącach np.selekcję z powodów różnych!! Może dożyliśmy momentu,że w naszym mieście będzie wkońcu fajne miejsce!:) Jak widać we Wrocławiu wiedzie prym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.netdrive.pl 27.09.08, 15:43 Już możesz uwierzyć Klub Lemoniada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malayah Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: 78.8.87.* 05.10.08, 22:36 Kochani powiedzcie lepiej jak to jest z tymi zaproszeniami? Skąd się je dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.acn.waw.pl 13.10.08, 10:17 coś chyba słabo w tej Orężadzie ;) heheheehe nikt nie pisze na necie żadnych opinii itp... działo się coś "godnego uwagi"??? zielonogórzanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaa Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:11 bawila sie tam m.in. elyta polityczna naszego miasta, a dokładniej naczelny włodarz miasta i jego przyboczni, mam nadzieje ,że Lemoniada nie stanie się sztywnym lokalem dla garniturowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexi Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 16:00 nawet byli wlodaze ale sie wyluzowali hihi mocno, ja mysle ze to bedzie dobry lokal dla ludzi z klasa i checia totalne zabawy, tez bylem i sie niezle bawilem Odpowiedz Link Zgłoś
deborah68 Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? 14.10.08, 13:21 yhmmm....jakoś tak mało miejsca, szczególnie jeśli połowę parkietu zajmuje kolejka do baru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaa Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 01:10 To moze ktos opisze swoje wrażenia z tego nowego lokalu. Jaka muze graja? Czy jest duzo miejsca? Jakie piwo dają? Czy barmani umieja robic dobre drinki? Do której jest czynne? Czy przychodzą sami garniturowcy? itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.netdrive.pl 15.10.08, 01:35 Piszcie także TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.10.08, 19:51 hehehe, coś widzę że jednak Lemoniada mało "popularna" albo po prostu zaproszenia nieco "zabiły" start tego klubu... Czekam na wypowiedzi ludzi, którzy faktycznie tam byli, jak na razie słyszałem że jest strasznie mało miejsca (duży minus)... ciekaw jestem jak będzie funkcjonowała selekcja... w zielonce to niemal nieznane słowo :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casa Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.ztpnet.pl 16.10.08, 21:11 żadna rewela! zreszta wcześniejsza restauracja też była słaba skoro zamkneli ! tam poprostu na siłe chcą ściągnąć ludzi ,a ten lokal to mała dziurka ! nie to co kawon czy kotłownia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ban Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 02:31 to jest to mniejsze niż Kotłownia??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip lemoniada Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.ztpnet.pl 01.11.08, 20:31 Mniejsze, ale jak już pisałam nie wchodzi byle kto więc miejsca jest wystarczająco. Co tydzień gra inny dj, muza jest niezła (dla każdego coś dobrego), no i wnętrze wykończone ze smakiem od podłogi po sufit, a nie pomazane ściany ciemną farbą na odwal, jak ma to miejsce np.w Mary ann (piwnica Jefferson'a). Ze smakiem i gustem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 08:36 szkoda ze na te zaproszenia zapraszali tez bandziorów czyt pinkowski itp...no niestety lokal dla bandziorów lalusiów z kasą itp..szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip lemoniada Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.ztpnet.pl 01.11.08, 20:26 Nie porówniuj jakiejś kotłowni czy kawonu do lemoniady!!!!! Te dwa miejsca są po prostu dla prostych ludzi i małolatów, a jeśli nie mam ochoty oglądać tak owych, to idę do lemoniady i się świetnie bawię. Na wejściu oczywiście jest selekcja (z którą nie mam problemów) i nie wpuszczają kogo popadnie. Jeśli małoletnie "bladzie" chcą kogoś wyrwać, to do studia prasze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostak 89 Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:00 Czwartki studenckie wjazd od 23 lat? Prędzej powinni nazywać to czwartkami magistrów. Widzę, że lemoniada to klub dla "vipów". "Kotłownia i kawon to kluby dla prostych ludzi", reszta klubów nie licząc oczywiście lemoniady z pewnością też taka jest? Tylko prosty i prymitywny człowiek może stwierdzić, że wszyscy ludzie nie ukończywszy 23 lat są prostakami, zapewne nie licząc tej osoby, która posługując się swoją "złożonością" stwierdziła ten niezaprzeczalny fakt. Zapewne ona nie chodziła do żadnych klubów zanim powstała lemoniada w Zielonej Górze. Jak miło.., no to powstał w Z.G. "vipowski" klub do którego uczęszcza dumna i nadęta "inteligencja", zapewne jest też sporo osób normalnie podchodzących do tego tematu(chwała im za to), ale ta pierwsza część lemoniadowych imprezowiczów strasznie zniechęca mnie do udania się tam gdy odpowiednio się postarzeję. Czemu nie wspomniałeś, że selekcjonerki które stoją na wejściu to "prostaczki" bo nie mają skończone 23? Teraz najciekawsze: Wiecie kto stoi na bramce w lemoniadzie? Taak.. Były bramkarz z kotłowni:], ten sam co totalnie napruty wpuszczał do kotła gorące 16nastki.. i również można było go spotkać bawiącego się w młynie. Dzięki temu, że powstał w zielonej klub z selekcją możemy zaobserwować śmieszne zjawisko cwaniactwa "elity". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:45 LEMOKICZ: - sztywni ludzie, dumni z tego, że skończyli 23 lata i selekcja ich wpuściła(ps. oczywiście bez urazy dla tych normalnych, bo też są tacy) - beznadziejna muzyka(ps. o gustach się nie dyskutuje, przepraszam ludzi ze specyficznymi upodobaniami) - mało miejsca(ps. chyba przewidzieli, że nie znajdzie się wielu chętnych na lemokicz) - strasznie drogo(ps. .., ale niektórym to nie robi różnicy) - na bramce dawny kark z kotłowni, przez lata nawalony wpuszczał nieletnich i tłukł po mordzie niepokornych. Jeśli w dowodziku nie masz 23, to usłyszysz od niego jakąś chamską prostacką gatke w stylu: "heheheh to nie klub dla takich jak ty, ty idź się pobaw do kotła lub studia, tam jest twoje miejsce.." (ps. to chyba przeoczenie właściciela, ale zapewne szybko się zorientuje kogo zatrudnił) Powstał w Zielonej lemokicz dla "elit-vipów", bardzo mnie to cieszy! Będą Oni gromadzić się w tym miejscu, a reszta klubów będzie wolna od ich wydumanego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.tktelekom.pl 09.12.08, 08:52 - na bramce dawny kark z kotłowni, przez lata nawalony wpuszczał nieletnich i tłukł po mordzie niepokornych. Jeśli w dowodziku nie masz 23, to usłyszysz od niego jakąś chamską prostacką gatke w stylu: "heheheh to nie klub dla takich jak ty, ty idź się pobaw do kotła lub studia, tam jest twoje miejsce.." (ps. to chyba przeoczenie właściciela, ale zapewne szybko się zorientuje kogo zatrudnił) Hehe znaczy, ze stara gwardia nadal pobiera haracze, tylko tym razem od lakalu dla vipow . Pozazdroscic takich "ochroniarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! A zaproszenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 23:29 dziwne, że zaproszenia do Lemoniady podrzucane są w Kawonie i Kotłowni. Czyżby desperacja?? Panie vip, promując swoje ulubione miejsce brzydko jest wyśmiewać inne kluby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasse a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 06:36 tam tez zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
mamawcze-sniaczka Re: a co dzieje sie w Kotlowni? 17.10.08, 09:17 a kotłownia jeszcze funkcjonuje ?słyszałam ze czas swietności ma za soba .................teraz same tam niby małotaty i z obsługa tragedia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.ztpnet.pl 17.10.08, 17:22 funkcjonuje,a kazdy mysli ze juz nie.obsluga owszem calkiem nowa i duzoooo lepsza od poprzedniej.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTom Re: a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 18:07 To prawda, obsluga lepsza ogolnie jest o wiele przyjemniej niz kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Re: a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.ztpnet.pl 19.10.08, 18:48 Dajcie spokój z kotłownią- głupie małolaty za barem i ochroniarze z Bożej łaski- czy nowy właściciel wszedł bez pomysłu do klubu? a w lemoniadzie byłem w sobote- fakt drogo ale poprostu klasa klubik, ochrona mila ( chyba znana z dawnej kotłowni ), selekcja konsekwentna, muzyczka do tanczenia- polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.08, 11:26 jeżeli stara obsługa z Kotłowni to współczuję . Chłopcy genialnie piorą po pyskach i czują się Panami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 16:18 Wydaje mi się że jesteś uprzedzony do obsługi z dawnej Kotłowni , jeżeli ktoś zachowuje się z odpowiednią kulturą to na pewno nie dostał w pysk za nic !!!A Ci Panowie są bardzo mili i uczynni bardzo mi pomogli i mam do nich szacuneczek więc jeżeli wymaga tego sytuacja to dadzą w pysk a kiedy trzeba pomogą . Pozdrawiam byłą ochronę z Kotłowni jesteście super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostak 89 Re: a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:06 Czwartki studenckie wjazd od 23 lat? Prędzej powinni nazywać to czwartkami magistrów. Widzę, że lemoniada to klub dla "vipów". "Kotłownia i kawon to kluby dla prostych ludzi", reszta klubów nie licząc oczywiście lemoniady z pewnością też taka jest? Tylko prosty i prymitywny człowiek może stwierdzić, że wszyscy ludzie nie ukończywszy 23 lat są prostakami, zapewne nie licząc tej osoby, która posługując się swoją "złożonością" stwierdziła ten niezaprzeczalny fakt. Zapewne ona nie chodziła do żadnych klubów zanim powstała lemoniada w Zielonej Górze. Jak miło.., no to powstał w Z.G. "vipowski" klub do którego uczęszcza dumna i nadęta "inteligencja", zapewne jest też sporo osób normalnie podchodzących do tego tematu(chwała im za to), ale ta pierwsza część lemoniadowych imprezowiczów strasznie zniechęca mnie do udania się tam gdy odpowiednio się postarzeję. Czemu nie wspomniałeś, że selekcjonerki które stoją na wejściu to "prostaczki" bo nie mają skończone 23? Teraz najciekawsze: Wiecie kto stoi na bramce w lemoniadzie? Taak.. Były bramkarz z kotłowni:], ten sam co totalnie napruty wpuszczał do kotła gorące 16nastki.. i również można było go spotkać bawiącego się w młynie. Dzięki temu, że powstał w zielonej klub z selekcją możemy zaobserwować śmieszne zjawisko cwaniactwa "elity". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: a co dzieje sie w Kotlowni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:46 LEMOKICZ: - sztywni ludzie, dumni z tego, że skończyli 23 lata i selekcja ich wpuściła(ps. oczywiście bez urazy dla tych normalnych, bo też są tacy) - beznadziejna muzyka(ps. o gustach się nie dyskutuje, przepraszam ludzi ze specyficznymi upodobaniami) - mało miejsca(ps. chyba przewidzieli, że nie znajdzie się wielu chętnych na lemokicz) - strasznie drogo(ps. .., ale niektórym to nie robi różnicy) - na bramce dawny kark z kotłowni, przez lata nawalony wpuszczał nieletnich i tłukł po mordzie niepokornych. Jeśli w dowodziku nie masz 23, to usłyszysz od niego jakąś chamską prostacką gatke w stylu: "heheheh to nie klub dla takich jak ty, ty idź się pobaw do kotła lub studia, tam jest twoje miejsce.." (ps. to chyba przeoczenie właściciela, ale zapewne szybko się zorientuje kogo zatrudnił) Powstał w Zielonej lemokicz dla "elit-vipów", bardzo mnie to cieszy! Będą Oni gromadzić się w tym miejscu, a reszta klubów będzie wolna od ich wydumanego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuchajbej Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 02:27 No i dobrze,że to mały klub,a nie wielka landara typu Kotłownia. Myślę,że w takim miejscu łatwiej się integrować:). jeszcze nie byłam ale znajomi płąkali,że pdrinki 35 zyla(ups)więc bieda tam nie przyjdzie. No i dobrze. Oby tylko złote łańcuchy nie opanowały tego miejsca bo wtedy poprostu będzie kicha!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.08, 22:35 > Oby tylko złote łańcuchy nie opanowały tego miejsca bo wtedy > poprostu będzie kicha!:( Każde miejsce w tym mieście prędzej czy później opanowują "złote łańcuchy" i karki oraz półnagie małolaty. Z czasem kiedy właściciele zorientują się że w klubie są pustki, to i z selekcji zrezygnują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Veni... Vidi.... i .... Nici IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.08, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Veni... Vidi.... i .... Nici IP: *.ztpnet.pl 18.10.08, 15:41 A ja jestem srebrny łańcuch to co nie wejdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raa Re: Veni... Vidi.... i .... Nici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 16:46 Nie wejdziesz, musisz mieć złoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dance Re: Veni... Vidi.... i .... Nici IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 00:06 to to jeszcze dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ho,ho Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.ztpnet.pl 18.10.08, 17:12 Dzisiaj w Tygodniku zielonogórskim w Gazecie Lubuskiej piszą w rubryce o VIP-ach,że zabroniono w pewnym momencie robić zdjecia bawiącemu się tam Kubickiemu. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 20:49 Może za bardzo sie wygłupiał?:) a prezydentowi Zielonej nie wypada... wypada byc poważnym. Po to niby jest ta Lemoniada żeby się powygłupiać bez względu na stanowisko,orientację seksualną czy stan małżeński dlatego ludzie wyluzujcie!!!!! bawmy się:) sama mam zamiar niedługo to zrobić o ile mnie wpuszczą mimo braku butów kotów i wyglądu prostytutki. Łańcuchów tez nie noszę. Mam szanse????????????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamawcze-sniaczka Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! 21.10.08, 13:15 dokładnie jestem bardzo ciekawa jakimi kryteriami kieruje sie selekcjoner lemoniady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minora selekcja oranzady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:34 to tam jest selekcja czy biletowane jak w starym mlynie? selekcja jest w jeffie a w oranzadzie jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mamawcze-sniaczka Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! 21.10.08, 14:08 ja słyszałam ze jest selekcja ........ a jezeli chodzi o muzyke to jak graja ?w jeffie gra taki krzysiek zaliczył juz kotłownie teraz w tu gra dla mnie tak sobie a co wy sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip lemoniada Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.ztpnet.pl 01.11.08, 20:38 Nie grają tak beznadziejnie, jak w jeffersonie, bo tam na okrągło leci to samo, co tydzień... W Lemoniadzie :) jest fajna muza i grają fajni dj'e. A pomimo selekcji wjazd jest płatny, chybaże wychodząc pani selekcjoner zaprosi cię na nastepną imprezę, wręczając zaproszenie. To wtedy nie będzie problemu z wejściem, ale na to trzeba "zasłużyć" odpowiednim wyglądem i zachowaniem na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:29 chyba wydaniem jak największej ilości pieniędzy w barze. Byłem tam i tak naprawde nie ma się czym podniecać. Przeciętne cluby w austrii biją an głowe tą lemoniade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daglez do "vip" lemoniada!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:31 lubie beznadziejna muzyke lubie jasne zasady - albo selekcja albo bilety JA place wiec lokal ma zasluzyc sobie na MOJA wizyte wole jednak MEDIA MARKT - w oranzadzie nie czulbym sie tak komfortowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj moja stara Re: do "vip" lemoniada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:33 > lubie beznadziejna muzyke To idź do Studia albo Starego Młyna i nie marudź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daglez Re: do "vip" lemoniada!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:42 brakuje klienteli w oranzadzie , ze takie teksty piszecie? nie zdobedziesz rynku wywalajac pomyje na konkurencje chyba , ze haslo oranzady brzmi: NIe wpuscili Cie do MEDIA MARKT? - przyjdz do nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: do "vip" lemoniada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 15:37 Czy w piatki i soboty nie jest tam zbyt tłocznie? Słyszałem, ze miejsca jest tam niewiele. Druga rzecz ,w jakim wieku przychodza tam kobiety?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slyss Re: do "vip" lemoniada!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 15:47 Lokal 1sza klasa! Muza - 5 Wystrój - 5 Obsługa - 3 (wszyscy nowi w branży) Najlepszy jest menager - masakra - skąd oni wzięli tego chłopka - to jakiś burak :D Co do pań - generalnie 20-30 - tak było kiedy tam byłem (w sumie 3 razy). Co do miejsca - lepiej wcześniej zrobić rezerwację. Klub nie jest wielki, ale nie patrzmy na to jako na minus :D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluber Re: do "vip" lemoniada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 19:21 a co z tym menago?bylem kilka razy i nawet nie wiem kto to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: do "vip" lemoniada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:45 LEMOKICZ: - sztywni ludzie, dumni z tego, że skończyli 23 lata i selekcja ich wpuściła(ps. oczywiście bez urazy dla tych normalnych, bo też są tacy) - beznadziejna muzyka(ps. o gustach się nie dyskutuje, przepraszam ludzi ze specyficznymi upodobaniami) - mało miejsca(ps. chyba przewidzieli, że nie znajdzie się wielu chętnych na lemokicz) - strasznie drogo(ps. .., ale niektórym to nie robi różnicy) - na bramce dawny kark z kotłowni, przez lata nawalony wpuszczał nieletnich i tłukł po mordzie niepokornych. Jeśli w dowodziku nie masz 23, to usłyszysz od niego jakąś chamską prostacką gatke w stylu: "heheheh to nie klub dla takich jak ty, ty idź się pobaw do kotła lub studia, tam jest twoje miejsce.." (ps. to chyba przeoczenie właściciela, ale zapewne szybko się zorientuje kogo zatrudnił) Powstał w Zielonej lemokicz dla "elit-vipów", bardzo mnie to cieszy! Będą Oni gromadzić się w tym miejscu, a reszta klubów będzie wolna od ich wydumanego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: do "vip" lemoniada!!! IP: *.netdrive.pl 22.06.09, 14:20 I nie chciej...nic nie tracisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.08, 11:42 Kto w końcu może napisać o kosztach wejścia - jaka jest cena tzw. wjazdu, jaka jest cena zaproszeń? Proszę też o namiary na możliwość dokonania rezerwacji wejścia grupowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamawcze-sniaczka Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! 13.11.08, 08:27 Chyba w tej "lemoniadzie"kiepsko ze taka cisza sie zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.acn.waw.pl 13.11.08, 17:18 Jak sie wypije to i przy radyjku w piwnicy jest niezła impreza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochetutrochetam Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.ztpnet.pl 18.11.08, 20:47 Menager rzeczywiście wieśniak jakich mało, reszta ok- nawet starszy pan na ochronie daje rade- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiera Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.uz.zgora.pl 06.12.08, 19:23 Klub mi się bardzo podoba,takiego właśnie brakowało w Zielonej Górze!jestem studentką i w końcu można gdzie się dobrze pobawić!Muzyka jest świetna,a menager też sympatyczny jak i obsługa więc nie wiem czego się czepiacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 12:02 a kto tam chodzi? jakiego towarzystwa można sie tam spodziewać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostak 89 Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:01 Czwartki studenckie wjazd od 23 lat? Prędzej powinni nazywać to czwartkami magistrów. Widzę, że lemoniada to klub dla "vipów". "Kotłownia i kawon to kluby dla prostych ludzi", reszta klubów nie licząc oczywiście lemoniady z pewnością też taka jest? Tylko prosty i prymitywny człowiek może stwierdzić, że wszyscy ludzie nie ukończywszy 23 lat są prostakami, zapewne nie licząc tej osoby, która posługując się swoją "złożonością" stwierdziła ten niezaprzeczalny fakt. Zapewne ona nie chodziła do żadnych klubów zanim powstała lemoniada w Zielonej Górze. Jak miło.., no to powstał w Z.G. "vipowski" klub do którego uczęszcza dumna i nadęta "inteligencja", zapewne jest też sporo osób normalnie podchodzących do tego tematu(chwała im za to), ale ta pierwsza część lemoniadowych imprezowiczów strasznie zniechęca mnie do udania się tam gdy odpowiednio się postarzeję. Czemu nie wspomniałeś, że selekcjonerki które stoją na wejściu to "prostaczki" bo nie mają skończone 23? Teraz najciekawsze: Wiecie kto stoi na bramce w lemoniadzie? Taak.. Były bramkarz z kotłowni:], ten sam co totalnie napruty wpuszczał do kotła gorące 16nastki.. i również można było go spotkać bawiącego się w młynie. Dzięki temu, że powstał w zielonej klub z selekcją możemy zaobserwować śmieszne zjawisko cwaniactwa "elity". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:45 LEMOKICZ: - sztywni ludzie, dumni z tego, że skończyli 23 lata i selekcja ich wpuściła(ps. oczywiście bez urazy dla tych normalnych, bo też są tacy) - beznadziejna muzyka(ps. o gustach się nie dyskutuje, przepraszam ludzi ze specyficznymi upodobaniami) - mało miejsca(ps. chyba przewidzieli, że nie znajdzie się wielu chętnych na lemokicz) - strasznie drogo(ps. .., ale niektórym to nie robi różnicy) - na bramce dawny kark z kotłowni, przez lata nawalony wpuszczał nieletnich i tłukł po mordzie niepokornych. Jeśli w dowodziku nie masz 23, to usłyszysz od niego jakąś chamską prostacką gatke w stylu: "heheheh to nie klub dla takich jak ty, ty idź się pobaw do kotła lub studia, tam jest twoje miejsce.." (ps. to chyba przeoczenie właściciela, ale zapewne szybko się zorientuje kogo zatrudnił) Powstał w Zielonej lemokicz dla "elit-vipów", bardzo mnie to cieszy! Będą Oni gromadzić się w tym miejscu, a reszta klubów będzie wolna od ich wydumanego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kark Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 08:05 Widać , że jesteście sfrustrowani, tym że was nie wpuścili i bardzo dobrze . Akurat bramka w lemoniadzie jest ok, a ta osoba kotra stała w kotle tez jest w porzadku, jezeli goście zachowują sie w porządku i nie robią zadymy. Dobrze ze jest wstep od 23, ja bym nawet podwyzszył od 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluber Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:29 najlepiej sprawdzac obwód bicepsa albo karku .cieniasy nie wchodza!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryk Myk Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 19:54 Widzę że ktoś ma niezłe ciśnienie na selekcję w Lemo... hehehe. Stety, powiem Ci, nasza Zielona Góra normalnieje i zaczyna być w tym mieście normalnie. Selekcja w klubach to normalna rzecz i ja ją jak najbardziej popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.uz.zgora.pl 20.12.08, 13:10 cos jest nie tak a moze to kryzys i dopada vip lemoniade... bylam ostatnio- jakies 2 tyg temu i prosze wpuszcani sa all, jak leci byle by tylko zostawili pare zlotych w barze, selekcja lol jak mi pani selekcjonerka zmierzyla buty to myslalam ze juz nie wejde. muza spoko mozna sie pobawic i tak po 2 w nocy dj dobrze gral. obsluga ok. ale ceny mozna by juz dopasowac do realiow zg ale to inna sprwa i menago teg o lokalu.......zal dupe sciska jak sie an niego patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na skraju Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 16:38 Drogi szefie tego klubu! zastanów się proszę dla kogo ten lokal ma być, bo najlepiej bawią się w nim tylko DJ'e. Skoro ma to być miejsce dla vip'ów i tych, co studia mają już za sobą, mogą wydać parę PLN na drinki i chcieliby pobawić się w weekendowe wieczory, to daj swoim klientom szanse. Nie da się niestety wytrzymać przez cały wieczór, ogłuszającego huku muzyki do rozbijania kotletów i wywoływania apopleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 00:09 Czyżby klub był porażką?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfrustrowany Re: Lemoniada Club w Zielonce !!! IP: *.netdrive.pl 22.06.09, 14:34 No tak swój swojego zawsze wpuści,... hehehe..Gość wybiera się do klubu dla Vip po to by się zabawić w odpowiedniej atmosferze... I zapewne nie zadymia na wejściu...lecz gdy wzmocniona Lemoniada opanuje jego mózg.Proponuje podnieść wiek do 50 wtedy napewno będzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi Re: Zasady IP: *.tpn.ceron.pl 02.07.09, 15:36 drodzy klubowicze.. przerazajace sa te komentarze, nikt nigdy w lemoniadzie nie wyskakiwal na kogos ze jest prostakiem bo nie ma 23 lat.. po drugie nikt nie mowil ze Ci co nie wchodza niech ida sie bawic gdzie indziej bo sam widzialem jak oni sami bawia sie w innych klubach wiec nie bylo by sensu gdyby wypowiadali sie 'krzywdzaco' kolejna rzecz to wstep jest dla panien od 21 lat a dla panow od 24 warto przeczytac sobie regulamin na wstepie.. poza tym dj'e sie tam zmieniaja wiec muza jest roznorodna.. widac nie bywacie dlatego narzekacie! pozdry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Zasady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:40 po ile jest tam teraz wejście w piątek i w sobotę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Zasady IP: 217.153.158.* 02.09.09, 16:21 Dobre pytanie... Wybieram się w ten piątek. Przyjadę specjalnie ze Szczecina i mam nadzieję, że mnie wpuszczą! Odpowiedz Link Zgłoś