dj_dlugi 11.09.08, 20:58 Jutro się zaczyna;) na Dziedzińcu ŻPK w Sobotę Ciąg dalszy. Czyli Dużo sprzętu wojskowego, grochówki, i pewnie przy okazji reklama służby :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercin.brezan Re: święto Dywizji 11.09.08, 21:37 Polecam, zupełnie każdemu, wojsko, minimum 3 miesięczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: święto Dywizji 12.09.08, 12:54 Mało mam ostatnio czasu. Wiadomo, początek roku szkolnego, a ja mam znowu pierwszaków ("pierwszaczki" też!). Wybieram się na weekend do Żagania, ale w zupełnie innym celu. Do zobaczenia w lesie! Co do wojska, sugestia jak najbardziej słuszna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: święto Dywizji 12.09.08, 14:17 na Grzyby kolega? to Kolegę rozczaruję... grzyby są, ale takie czerwone... a jak już prawdziwki to tylko zamieszkane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: święto Dywizji 12.09.08, 16:35 dj_dlugi napisał: > a jak już prawdziwki to tylko zamieszkane ;) jak mniemam kolega wegetarianin? :] Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: święto Dywizji 12.09.08, 16:39 Zamieszkane? zależy gdzie, za PKP dorodne i różnorodne. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: święto Dywizji 12.09.08, 23:41 ja akurat zwiedzałem lasy w kierunku Świętoszowa... jednego jest dużo... plastikowych grzybów z reklamami jogurtów, napojów gazowanych i piwa... Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: święto Dywizji 13.09.08, 12:56 Wydaje mi się dj'u, że uprawiasz czarnowidztwo! Moje prawdziwki i kozaki na mnie czekają! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: święto Dywizji 13.09.08, 13:05 o tej porze to one już śpią ;) a poza tym ciepło się ubierz... bo ja snując się po podzamczu zmarzłem nieco :) Odpowiedz Link Zgłoś