Gość: jan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 19:34 czy moze sie ktos orientuje gdzie mozna, w okolicach zielonej gory, kupic owczarka nizinnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABC Re: owczarek nizinny IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 20:48 Zapytaj w Związku Kynologicznym zkwzg.dogomania.pl/kontakt.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: owczarek nizinny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 12:34 nie wiem gdzie można kupic takiego psa,sama tez jestem zainteresowana kupnem,jak bedziesz cos wiedział to mnie powiadom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annarz6@o2.pl Re: owczarek nizinny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 00:45 Witam wiem kto ma śliczne szczeniaczki Polskiego Owczarka Nizinnego niedaleko Zielonej Góry a nawet mogą dostarczyć pieska pod umówiony adres Jeśli potrzeba podam namiary Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość01 Re: owczarek nizinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.14, 11:30 :) proszę o namiary jeżeli szczeniaki są jeszcze dostępne, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś