elen_4 03.11.08, 11:25 Witam, może ktos był w CEC Efekt na ul. Kupieckiej i korzystał z usług? Interesują mnie zabiegi odchudzające, czy rezultat jest widoczny i trwały? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga76 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.08, 18:32 ja równieŻ byłabym zainteresowana ich usługami, juz kilka razy byłam pod drzwiami, alw nie wiem, czy sa skuteczni, no i tu najlepsza jest poczta pantoflowa:))) może ktoś już korzystał i może ocenić:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.ztpnet.pl 22.11.08, 20:40 Witam ! Byłam w Efekcie - rezultaty mają. Rozmawiałam z ich klientką pozbyła się 9 cm w 3 tygodnie a do tego pozbyła się cellulitu. Sama korzystałam z zabiegów na twarz z linii Academie - polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelia [...] IP: 94.254.182.* 17.03.09, 14:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Totalna lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 09:46 I to powiedziała nam, zapewne właścicielka konkurencyjnego salonu :D Ja rozumiem kiedy ktoś relacjonuje jakieś niedociągnięcia, bo to się może wydażyć, ale kiedy jedzie po całej lini to musi mieć w tym jakiś interes!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Totalna lipa IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.09, 11:51 Droga Marcelio! Oczywiście- każdy ma własne zdanie, ale jestem zdziwona tym co piszesz. Jestem klientka salonu od ponad pół roku i nigdy nie spotkałam sie ze złym traktowaniem lub brakiem profesjonalizmu. Wiele osób, które tam chodzi również potwierdzają fachowość i bardzo fajne podejście do klienta. Moja rada dla ciebie: znajdz sobie inny salon (który pewnie potem obsmarujesz) albo rób sobie maseczki w domu. Ja jestem zadowolona z efektów i z czystym sumieniem salon polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Totalna lipa IP: 94.254.194.* 30.03.09, 15:17 Drogi Alienie; Cóż jak sama nazwa wskazuje tylko osoba z tak przewrotnym nickiem może promować taki salon, dołączam do grona tych - którzy twierdzą, że ktoś na siłę na tym forum promuje ten salon - jak zachodzę sama niebywale nie sympatyczna właścicielka salonu... Szczerze nie polecam - wydałam pieniądze wzamian dostałam pakiet niedbale wykonanej roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
gochnisia24 Re: Totalna lipa 14.04.09, 19:41 żal mi cię kobieto- ulegasz emocjom ludzi negatyewnie nastawionych do zycia. Ja dzięki temu salonowi schudłam i jestem szczęśliwsza. Tęsknię za tym żeby znów byc tam systematycznie( na co czas nie do końca mi pozwala) Odpowiedz Link Zgłoś
ellada77 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 26.12.08, 23:48 Jeśli chodzi o to miejsce, to rzeczywiście można spotkać tam znane postacie. Ostatnio siedziałam w poczekalni obok sławnego olimpijczyka Radka Popławskiego, który również korzysta z usług Efektu. Świetna sprawa, że również Panowie są klientami :) Bo pobyt tam to naprawdę czysta przyjemność... Pozdrawiam, Anna K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 10.01.09, 23:52 Tak to prawda ja go również widziałam. Chodzi tam bardzo często na rehabilitację. Jak twierdzi wybrał to spa bo mają bardzo dobre fizjoterapeutki. No i klimat też ma ogromne znacznie. Rehabilitacja i pełen relaks :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:20 doras7 12.02.09 Jestem klientką Gosi od dawna i to co piszesz to jakieś kompletne bzdury. Miałaś zły dzień, czy chłopak Cię rzucił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelia [...] IP: 94.254.182.* 17.03.09, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.gprs.plus.pl 21.03.09, 17:06 Kto nie pracuje nie popełnia błędów, ale coś mi się wydaje, że bardzo przesadziłaś. Księga gości w salonie mówi zupełnie o innej atmosferze. Chyba, że jesteś kosmetyczką która im zazdrości :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDA Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: 78.8.221.* 21.02.09, 01:14 CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ KTO NAJLEPIEJ WYBIELA ZĘBY W ZG ALE SYSTEMEM BEYOND PODOBNO REWELACJA PÓŁ GODZINY I EFEKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 16:13 Kontakt : 67-783 Zielona Góra ul. Prosta 53 (Pasaż) tel. (068) 323 72 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 10:25 Nawet 5 minut się nie zastanawiaj!!! to fantastyczny salon :))) Odpowiedz Link Zgłoś
er_ra Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 07.03.09, 10:51 czy ktoś na siłę promuje tutaj ten salon? Żałosne... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelia [...] IP: 94.254.182.* 17.03.09, 14:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 20:32 Hmmmmmm,nie wiem co myslec.....wlasnie wrocilam z tego salonu.Wczesniej korzystalam z uslug jednej z pracujacych tam kosmetyczek.Opaska na wlosach byla choc ja osobiscie bardzo tego nie lubie.Cena troszke wyzsza niz placilam kiedys(ale nie jakies wielkie zdzierstwo).Ogolnie jestem zadowolona z uslug.Moze nie jestem zbyt wymagajaca...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 21.03.09, 18:12 Marcelina to pewnie konkurencja,oj ,nie ładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 21.03.09, 19:08 Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin. Nikt w sieci nie jest anonimowy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
er_ra Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 21.03.09, 19:13 człowieku, przestań się tu rzucać, widać, że ten wątek to ewidentna reklama... do skasowania cały watek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sspm Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 21:15 i znowu to samo... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość [...] IP: *.netdrive.pl 22.03.09, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 15:35 Z moich uslug przedluzania paznokci korzysta jedna z kosmetyczek Efektu.. wiec jestem w szoku skad takie zle opinie. Zawisc zawisc i jeszcze raz zawisc :) Odpowiedz Link Zgłoś
doras7 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 01.04.09, 09:52 Zastanawiające jest dlaczego wszystkie niepochlebne opinie/posty na temat tego salanu są kasowane. Przecież każdy ma prawo do wyrażania własnych odczuć równiez tych negatywnych. Przychylam sie do opinii, że ktos na siłę próbuje tutaj promować salon przedstawiając go tylko w pozytywny sposób. Ktoś tutaj nie potrafi przyjąc krytyki. Zgadzam się, że ten wątek jest do wykasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.mobile.playmobile.pl 06.04.09, 15:52 Słuszne spostrzeżenie Doras, chciałam wyrazić tutaj również niezadowolenie, ani nie mam konkurencyjnego salony ani też do głowy by mi nie przyszło by pisać bzdury ale naprawdę nie jestem zadowolona ani z obsługi tego salonu ani z usługi za którą nie mało zapłaciłam a efekt żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daxa Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:30 Jestem klientką salonu i nigdy nie miałam zastrzeżeń. Może napiszcie wprost co jest nie tak... może czegoś nie zauważam a powinnam?? Korzystam i z masaży (rewelacja) i z zabiegów kosmetycznych... i skoro nadal korzystam to dla mnie wszytko ok.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 08:01 Czytam tak te wszystkie opinie i jestem w szoku, skąd tyle zawiści. Ja i moi znajomi mamy bardzo dobre zdanie na temet tego salonu, dziewczywny- profesjonalistki w swojej dziedzinie...więc nie wiem po co konkurencja wypisuje takie bzdury na ich temat...bo to napewno nie są niezadowolone klientki salonu(bo takich raczej nie ma)...poprostu zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość konkurencji. Byłam w wielu salonach i żaden z nich nie może równać się z Centrum Estetyki Ciała pod względem wyglądu, obsługi, sprzętu, ani zabiegów. Tym pisaniem bzdur i tak nic nie zdziałacie, bo każdy czytając Wasze opinie pójdzie tam z ciekawości i już zostanie klientem Centrum Estetyki Ciała Efekt.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daxa Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 08:42 No bo to właśnie zwykła zawiść.... zero konkretów tylko same ogólniki "wszystko źle, bo tak i już". Nikt nie raczył uzasadnić co jest w tym salonie nie w porządku. Marne zachowanie konkurencji...bardzo marne i wprost żenujące. Pisałam już, że jestem klientką i ani razu nie zauważyłam ani niczego niepokojącego (np. brak zachowania higieny), ani też braku kompetencji. No ale... może te krytykujące osoby nie są przyzwyczajone do salonów na wyższym poziomie?? Powstało dla nas coś fajnego w ZG, to trzeba zjechać z góry na dół!!!?? Przykre i to bardzo... Co do zabiegów odchudzających... nie korzystałam z nich w Efekcie, bo mnie zwyczajnie nie stać, więc nie wiem jaka skuteczność. Ale kilka lat temu pozwoliłam sobie (przed ślubem) na serię na podobnym sprzęcie i efekt był extra, więc myślę, że i te zabiegi są super. Może kiedyś sobie pozwolę to się podzielę opinią. Życzę miłego dnia i zetrzyjcie z ust ten jad... bo jak żmije się zachowujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gochnisia24 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 14.04.09, 19:37 Efektu kobieto nie masz dltego, że po wyjściu z salonu pierwszą twoją myslą jest jak szybko dojśc do cukierni (która jest na przeciwko), bo za dużo kalorii straciłas w ,,Efekcie". Gwarantuje ci (co znam z własnego doświadczenia) że efekty sa i to bardzo szybko jeżeli sie tylko tego chce i słucha dobrych porad pań pracujacych tam. Wszystkie sa super z szefową na czele. Osoba ta ma predyspozycje do tego żeby głowe nośic bardzo wysoko ale nie robi tego.Jest taka ,,nasza" taka z ,,nami" i taka dla ,,nas". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doras7 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: 94.254.152.* 16.04.09, 12:37 Cóż jestem zdumiona tym atakiem, najzwyczajniej w świecie wyraziłam swoją opinię na temat tego salonu bo przecież po to jest to forum.. Ale ewidentnie pracownicy salonu nie chcą przyjąć do wiadomości tego co jest źle i co należałoby poprawić.. dlatego te sztuczne naciągane pozytywne opinie ich samych. Salon ma się nijak do prawdziwych ekskluzywnych salonów - mieszkam w Warszawie i tutaj nie brakuje prawdziwych instytutów piękności.. cóż popełniłam błąd odwiedzając Efekt i już go nie popełnię.. Zresztą kto pójdzie sam się przekona, czy warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 17:38 tak czytam te wszystkie posty i nie wierzę w to co czytam. Jak można tak kłamać na forum. Wiadomo przecież że to konkurencja wypisuje tutaj te wszystkie bzdury,podając się za klientki salonu. Osobiście jestem częstym gościem salonu i nigdy nie spotkałam się ze złym traktowaniem. Pracują tam specjaliści w swojej dziedzinie, którzy wykonują to co kochają najbardziej i dlatego efekty są rewelacyjne. Najlepszy salon w Zielonej Górze pod względem obsługi i wyglądu.Kto pójdzie raz do Centrum estetyki ciała-Efekt zawsze będzie tam wracał!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ot i cała prawda Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 30.04.09, 23:11 Opinie z innego forum: Pani z Jedności chyba się boi konkurencji: Permanentny w Efekcie jest najnowszym sprzętem po wykonaniu makijażu nie byłam opuchnięta - chłodzenie super - Szkolenie przeprowadzała mistrzyni Polski Anna Stasz - wiem bo byłam modelką i mam piękny makijaż ! A Pani Renata nie mogła go tam wykonać bo dziewczyny obsługują od szkolenia same modelki ja czekam na swoją kolej w czwartek w przyszłym tygodniu idę na 2 konsultacje. A jak ktoś ma wątpliwości to niech sprawdzi w DER Medzie www.dermoline.dermed.pl/ - Pani Ania to cudowna kobieta Na Wyspiańskiego nie byłam ale słyszałam dużo pozytywnych opinii to dziwne, że gabinet na Jedności tak się boi konkurencji ??? Czyżby nie miał co robić i obsmarowuje wszystkie salony w Zielonej Górze ? Daxa - chyba Pani z Warszawy nie koniecznie jest z Warszawy :-))) ............................................................... "Efekt" Centrum Estetyki Ciała Kupiecka 32B, Zielona Góra, 65-058 Zielona Góra Ocena 1.0 na 5.0 nic ciekwaego - 21 Mar 2009 słaba obsługa, kiepska atmosefera, a urządzenie do maikjarzu pernamentnego chyba z 3 ręki. Duze zastrzezęnia co do czystości i sterylności zabiegu. Renata K. "Ogród SPA" Studio Kosmetyczne Kupiecka 37A, 65-426 Zielona Góra Ocena 1.0 na 5.0 troche nie fajnie - 21 Mar 2009 maly gabinet a kusi nazwą SPA. Jakość usługi którą robiłam oczyszczania .. mierna w domu doczyszczałam się sama.. Salon Kosmetyczny & SPA Stanisława Wyspiańskiego 15C, 65-036 Zielona Góra Ocena 1.0 na 5.0 kiepsko - 21 Mar 2009 nie za czysto, nie za milo a ceny jak z prawdziwego SPA . acha ten salon ze spa to ma tylko nazwe. niepolecam. Agnieszka K/ "Twoja Uroda" Salon Kosmetyczny Marzena Magiera-Kalinowska Jedności 100, 65-018 Zielona Góra Ocena 5.0 na 5.0 super - 21 Mar 2009 jestem pod wrażeniem. Super efekty, super obsługa, normalne ceny! polecam makijaż pernamentny, Pani Marzenka ma dar. aneta kaminska To jest link na to forum: maps.google.pl/maps/user?uid=116635080855637234097&hl=pl&gl=pl A właścicielami opinii jest Adam Kalinowski który przedstawia się jako Renata , Agnieszka i Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daxa Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 10:16 Spadłam z krzesła!!! hahahaha !!!! U tej pani Marzeny to i ja byłam ze dwa czy trzy razy.... Nie będę opiniować tego gabinetu, bo wątek dotyczy innego (mojego ulubionego :P )... ale kurde jaja!! WSTYD i ŻENADA (choć mogłabym się tego po nich spodziewać - znam kilka opowiastek od koleżanki pani Marzeny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 01.05.09, 11:47 Bez komentarza Panie Adamie Ocena 1.0 na 5.0 troche nie fajnie - adam.kalinowski - 21 Mar 2009 maly gabinet a kusi nazwą SPA. Jakość usługi którą robiłam oczyszczania .. mierna w domu doczyszczałam się sama.. Twoja Uroda Salon Kosmetyczny i SPA Marzena Magiera-Kalinowska - więcej informacji » Jedności 100, 65-409 Zielona Góra - 601 595 565 Ocena 5.0 na 5.0 super - adam.kalinowski - 21 Mar 2009 jestem pod wrażeniem. Super efekty, super obsługa, normalne ceny! polecam makijaż pernamentny, Pani Marzenka ma dar. aneta kaminska Zobaczcie sami :maps.google.pl/maps?cid=15307463240101355537&hl=pl&gl=pl Zabaczcie sami : maps.google.pl/maps?cid=9820239490723960731&hl=pl&gl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efekt Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 13:21 Szanowni Państwo ! Na prośbę klientek informujemy, że w maju br. jeden z salonów z Zielonej Góry otrzymał stosowne pismo z naszej Kancelarii Prawnej z żądaniem zaprzestania tego typu praktyk a dwa inne otrzymały informację bezpośrednio z naszego salonu. Mamy nadzieję, że podobne praktyki nie będą miały miejsca. Dziękujemy naszym klientkom za słowa poparcia i przepraszamy wszystkich, których obrażono na tym forum. Efekt Odpowiedz Link Zgłoś
ewla89 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 17.03.14, 19:04 A ja drogie panie polecam :) 2 tygodnie temu byłam w tym salonie i zostałam bardzo mile zaskoczona, po pierwsze obsługą i tym w jaki sposób obchodzą się z klientem oraz samym zabiegiem świetne efekty zachęcam każdego :) www.cec-efekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grudzień 2014 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.158.218.188.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.15, 23:17 Piling kawitacyjny z maseczka zajął około 20 minut Dla porównania w innym salonie trwało to około godziny Po powrocie do domu i obejrzeniu twarzy w lusterku zabrałam sie za samodzielne doczyszczanie nieoczyszcxonych porów. Napisałam swoje zdanie w mieli na które odpowiedzią było zaproszenie mnie na gratisowy masaż Nie skorzystałam Właścicielka która wykonywała mi zabieg nie przylozyla sie spiesząc sie " juz znieczulona" na swój zabiegi do sąsiedniego gabinetu To jest dla mnie wizytówka salonu. Ja juz nigdy nie skorzystam z ich usług. Ale może to wyjątkowa niedyspozycją tego salonu i może trafiłam w złym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś