Dodaj do ulubionych

Centrum Estetyki Ciała Efekt

03.11.08, 11:25
Witam, może ktos był w CEC Efekt na ul. Kupieckiej i korzystał z
usług? Interesują mnie zabiegi odchudzające, czy rezultat jest
widoczny i trwały?
Pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga76 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.08, 18:32
      ja równieŻ byłabym zainteresowana ich usługami, juz kilka razy byłam
      pod drzwiami, alw nie wiem, czy sa skuteczni, no i tu najlepsza jest
      poczta pantoflowa:))) może ktoś już korzystał i może ocenić:)))
      pozdrawiam
      • Gość: Beata Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.ztpnet.pl 22.11.08, 20:40
        Witam !
        Byłam w Efekcie - rezultaty mają. Rozmawiałam z ich klientką pozbyła się 9 cm w 3 tygodnie a do tego pozbyła się cellulitu. Sama korzystałam z zabiegów na twarz z linii Academie - polecam !!
      • Gość: Marcelia [...] IP: 94.254.182.* 17.03.09, 14:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: aaa Re: Totalna lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 09:46
          I to powiedziała nam, zapewne właścicielka konkurencyjnego salonu :D
          Ja rozumiem kiedy ktoś relacjonuje jakieś niedociągnięcia, bo to się
          może wydażyć, ale kiedy jedzie po całej lini to musi mieć w tym
          jakiś interes!!!!!
        • Gość: Alien Re: Totalna lipa IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.09, 11:51
          Droga Marcelio!
          Oczywiście- każdy ma własne zdanie, ale jestem zdziwona tym co piszesz. Jestem klientka salonu od ponad pół roku i nigdy nie spotkałam sie ze złym traktowaniem lub brakiem profesjonalizmu. Wiele osób, które tam chodzi również potwierdzają fachowość i bardzo fajne podejście do klienta. Moja rada dla ciebie: znajdz sobie inny salon (który pewnie potem obsmarujesz) albo rób sobie maseczki w domu.
          Ja jestem zadowolona z efektów i z czystym sumieniem salon polecam!
          • Gość: Julia Re: Totalna lipa IP: 94.254.194.* 30.03.09, 15:17
            Drogi Alienie;
            Cóż jak sama nazwa wskazuje tylko osoba z tak przewrotnym nickiem może promować
            taki salon, dołączam do grona tych - którzy twierdzą, że ktoś na siłę na tym
            forum promuje ten salon - jak zachodzę sama niebywale nie sympatyczna
            właścicielka salonu... Szczerze nie polecam - wydałam pieniądze wzamian dostałam
            pakiet niedbale wykonanej roboty!!
            • gochnisia24 Re: Totalna lipa 14.04.09, 19:41
              żal mi cię kobieto- ulegasz emocjom ludzi negatyewnie nastawionych
              do zycia. Ja dzięki temu salonowi schudłam i jestem szczęśliwsza.
              Tęsknię za tym żeby znów byc tam systematycznie( na co czas nie do
              końca mi pozwala)
    • ellada77 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 26.12.08, 23:48
      Jeśli chodzi o to miejsce, to rzeczywiście można spotkać tam znane
      postacie. Ostatnio siedziałam w poczekalni obok sławnego
      olimpijczyka Radka Popławskiego, który również korzysta z usług
      Efektu. Świetna sprawa, że również Panowie są klientami :) Bo pobyt
      tam to naprawdę czysta przyjemność...

Pozdrawiam,
      Anna K.
      • Gość: gość Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 10.01.09, 23:52
        Tak to prawda ja go również widziałam. Chodzi tam bardzo często na rehabilitację. Jak twierdzi wybrał to spa bo mają bardzo dobre fizjoterapeutki. No i klimat też ma ogromne znacznie. Rehabilitacja i pełen relaks :-)

• Gość: Beata Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:20
      doras7 12.02.09

Jestem klientką Gosi od dawna i to co piszesz to jakieś kompletne
      bzdury. Miałaś zły dzień, czy chłopak Cię rzucił :-)
      • Gość: Marcelia [...] IP: 94.254.182.* 17.03.09, 14:20
        • Gość: gosc Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.gprs.plus.pl 21.03.09, 17:06
          Kto nie pracuje nie popełnia błędów, ale coś mi się wydaje, że bardzo przesadziłaś.
          Księga gości w salonie mówi zupełnie o innej atmosferze. Chyba, że jesteś
          kosmetyczką która im zazdrości :-)))
    • Gość: REDA Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: 78.8.221.* 21.02.09, 01:14
      CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ KTO NAJLEPIEJ WYBIELA ZĘBY W ZG ALE SYSTEMEM BEYOND
      PODOBNO REWELACJA PÓŁ GODZINY I EFEKT
      • Gość: gość Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 16:13
        Kontakt :
        67-783 Zielona Góra
        ul. Prosta 53 (Pasaż)
        tel. (068) 323 72 00
    • Gość: Meggi Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 10:25
      Nawet 5 minut się nie zastanawiaj!!! to fantastyczny salon :)))
      • er_ra Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 07.03.09, 10:51
        czy ktoś na siłę promuje tutaj ten salon? Żałosne... :/
        • Gość: Marcelia [...] IP: 94.254.182.* 17.03.09, 14:15
          • Gość: ja Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 20:32
            Hmmmmmm,nie wiem co myslec.....wlasnie wrocilam z tego salonu.Wczesniej
            korzystalam z uslug jednej z pracujacych tam kosmetyczek.Opaska na wlosach byla
            choc ja osobiscie bardzo tego nie lubie.Cena troszke wyzsza niz placilam
            kiedys(ale nie jakies wielkie zdzierstwo).Ogolnie jestem zadowolona z uslug.Moze
            nie jestem zbyt wymagajaca...:(
            • Gość: Ola Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 21.03.09, 18:12
              Marcelina to pewnie konkurencja,oj ,nie ładnie tak.
          • Gość: ja Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 21.03.09, 19:08
            Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść
            wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.

Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra
            osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
            Regulamin.

Nikt w sieci nie jest anonimowy :-))
            • er_ra Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 21.03.09, 19:13
              człowieku, przestań się tu rzucać, widać, że ten wątek to ewidentna reklama...
              do skasowania cały watek!
              • Gość: sspm Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 21:15
                i znowu to samo... hehe
                • Gość: Gość [...] IP: *.netdrive.pl 22.03.09, 15:30
                  • Gość: r Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 15:35
                    Z moich uslug przedluzania paznokci korzysta jedna z kosmetyczek
                    Efektu.. wiec jestem w szoku skad takie zle opinie.
                    Zawisc zawisc i jeszcze raz zawisc :)
    • doras7 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 01.04.09, 09:52
      Zastanawiające jest dlaczego wszystkie niepochlebne opinie/posty na
      temat tego salanu są kasowane. Przecież każdy ma prawo do wyrażania
      własnych odczuć równiez tych negatywnych. Przychylam sie do opinii,
      że ktos na siłę próbuje tutaj promować salon przedstawiając go tylko
      w pozytywny sposób. Ktoś tutaj nie potrafi przyjąc krytyki.
      Zgadzam się, że ten wątek jest do wykasowania.
      • Gość: Jowita Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.mobile.playmobile.pl 06.04.09, 15:52
        Słuszne spostrzeżenie Doras, chciałam wyrazić tutaj również niezadowolenie, ani
        nie mam konkurencyjnego salony ani też do głowy by mi nie przyszło by pisać
        bzdury ale naprawdę nie jestem zadowolona ani z obsługi tego salonu ani z usługi
        za którą nie mało zapłaciłam a efekt żaden.
        • Gość: daxa Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:30
          Jestem klientką salonu i nigdy nie miałam zastrzeżeń. Może napiszcie wprost co jest nie tak... może czegoś nie zauważam a powinnam??
          Korzystam i z masaży (rewelacja) i z zabiegów kosmetycznych... i skoro nadal korzystam to dla mnie wszytko ok....

• Gość: Gosia Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 08:01
          Czytam tak te wszystkie opinie i jestem w szoku, skąd tyle zawiści.
          Ja i moi znajomi mamy bardzo dobre zdanie na temet tego salonu,
          dziewczywny- profesjonalistki w swojej dziedzinie...więc nie wiem po
          co konkurencja wypisuje takie bzdury na ich temat...bo to napewno
          nie są niezadowolone klientki salonu(bo takich raczej nie
          ma)...poprostu zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość
          konkurencji. Byłam w wielu salonach i żaden z nich nie może równać
          się z Centrum Estetyki Ciała pod względem wyglądu, obsługi,
          sprzętu, ani zabiegów.
          Tym pisaniem bzdur i tak nic nie zdziałacie, bo każdy czytając Wasze
          opinie pójdzie tam z ciekawości i już zostanie klientem Centrum
          Estetyki Ciała Efekt....
          • Gość: daxa Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 08:42
            No bo to właśnie zwykła zawiść.... zero konkretów tylko same ogólniki "wszystko źle, bo tak i już".
            Nikt nie raczył uzasadnić co jest w tym salonie nie w porządku.
            Marne zachowanie konkurencji...bardzo marne i wprost żenujące.

Pisałam już, że jestem klientką i ani razu nie zauważyłam ani niczego niepokojącego (np. brak zachowania higieny), ani też braku kompetencji.
            No ale... może te krytykujące osoby nie są przyzwyczajone do salonów na wyższym poziomie?? Powstało dla nas coś fajnego w ZG, to trzeba zjechać z góry na dół!!!?? Przykre i to bardzo...

Co do zabiegów odchudzających... nie korzystałam z nich w Efekcie, bo mnie zwyczajnie nie stać, więc nie wiem jaka skuteczność. Ale kilka lat temu pozwoliłam sobie (przed ślubem) na serię na podobnym sprzęcie i efekt był extra, więc myślę, że i te zabiegi są super.
            Może kiedyś sobie pozwolę to się podzielę opinią.

Życzę miłego dnia i zetrzyjcie z ust ten jad... bo jak żmije się zachowujecie.

• gochnisia24 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 14.04.09, 19:37
          Efektu kobieto nie masz dltego, że po wyjściu z salonu pierwszą
          twoją myslą jest jak szybko dojśc do cukierni (która jest na
          przeciwko), bo za dużo kalorii straciłas w ,,Efekcie". Gwarantuje ci
          (co znam z własnego doświadczenia) że efekty sa i to bardzo szybko
          jeżeli sie tylko tego chce i słucha dobrych porad pań pracujacych
          tam. Wszystkie sa super z szefową na czele. Osoba ta ma
          predyspozycje do tego żeby głowe nośic bardzo wysoko ale nie robi
          tego.Jest taka ,,nasza" taka z ,,nami" i taka dla ,,nas".
          • Gość: doras7 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: 94.254.152.* 16.04.09, 12:37
            Cóż jestem zdumiona tym atakiem, najzwyczajniej w świecie wyraziłam swoją opinię
            na temat tego salonu bo przecież po to jest to forum.. Ale ewidentnie pracownicy
            salonu nie chcą przyjąć do wiadomości tego co jest źle i co należałoby
            poprawić.. dlatego te sztuczne naciągane pozytywne opinie ich samych. Salon ma
            się nijak do prawdziwych ekskluzywnych salonów - mieszkam w Warszawie i tutaj
            nie brakuje prawdziwych instytutów piękności.. cóż popełniłam błąd odwiedzając
            Efekt i już go nie popełnię.. Zresztą kto pójdzie sam się przekona, czy warto.
            Pozdrawiam
            • Gość: Gosia Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 17:38
              tak czytam te wszystkie posty i nie wierzę w to co czytam. Jak można tak kłamać na forum. Wiadomo przecież że to konkurencja wypisuje tutaj te wszystkie bzdury,podając się za klientki salonu.
              Osobiście jestem częstym gościem salonu i nigdy nie spotkałam się ze złym traktowaniem. Pracują tam specjaliści w swojej dziedzinie, którzy wykonują to co kochają najbardziej i dlatego efekty są rewelacyjne. Najlepszy salon w Zielonej Górze pod względem obsługi i wyglądu.Kto pójdzie raz do Centrum estetyki ciała-Efekt zawsze będzie tam wracał!!!!!!!
    • Gość: Ot i cała prawda Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 30.04.09, 23:11

Opinie z innego forum:

Pani z Jedności chyba się boi konkurencji:
      Permanentny w Efekcie jest najnowszym sprzętem po wykonaniu makijażu nie byłam
      opuchnięta - chłodzenie super - Szkolenie przeprowadzała mistrzyni Polski Anna
      Stasz - wiem bo byłam modelką i mam piękny makijaż !
      A Pani Renata nie mogła go tam wykonać bo dziewczyny obsługują od szkolenia same
      modelki ja czekam na swoją kolej w czwartek w przyszłym tygodniu idę na 2
      konsultacje.

A jak ktoś ma wątpliwości to niech sprawdzi w DER Medzie
      www.dermoline.dermed.pl/ - Pani Ania to cudowna kobieta

Na Wyspiańskiego nie byłam ale słyszałam dużo pozytywnych opinii to dziwne, że
      gabinet na Jedności tak się boi konkurencji ??? Czyżby nie miał co robić i
      obsmarowuje wszystkie salony w Zielonej Górze ?

Daxa - chyba Pani z Warszawy nie koniecznie jest z Warszawy :-)))

...............................................................

"Efekt" Centrum Estetyki Ciała Kupiecka 32B, Zielona Góra, 65-058 Zielona Góra
      Ocena 1.0 na 5.0 nic ciekwaego - 21 Mar 2009
      słaba obsługa, kiepska atmosefera, a urządzenie do maikjarzu pernamentnego chyba
      z 3 ręki. Duze zastrzezęnia co do czystości i sterylności zabiegu. Renata K.

"Ogród SPA" Studio Kosmetyczne Kupiecka 37A, 65-426 Zielona Góra
      Ocena 1.0 na 5.0 troche nie fajnie - 21 Mar 2009
      maly gabinet a kusi nazwą SPA. Jakość usługi którą robiłam oczyszczania ..
      mierna w domu doczyszczałam się sama..

Salon Kosmetyczny & SPA Stanisława Wyspiańskiego 15C, 65-036 Zielona Góra
      Ocena 1.0 na 5.0 kiepsko - 21 Mar 2009
      nie za czysto, nie za milo a ceny jak z prawdziwego SPA . acha ten salon ze spa
      to ma tylko nazwe. niepolecam. Agnieszka K/

"Twoja Uroda" Salon Kosmetyczny Marzena Magiera-Kalinowska Jedności 100,
      65-018 Zielona Góra

Ocena 5.0 na 5.0 super - 21 Mar 2009
      jestem pod wrażeniem. Super efekty, super obsługa, normalne ceny! polecam
      makijaż pernamentny, Pani Marzenka ma dar.
      aneta kaminska

To jest link na to forum:

maps.google.pl/maps/user?uid=116635080855637234097&hl=pl&gl=pl

A właścicielami opinii jest Adam Kalinowski który przedstawia się jako Renata ,
      Agnieszka i Aneta
      • Gość: daxa Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 10:16
        Spadłam z krzesła!!! hahahaha !!!!
        U tej pani Marzeny to i ja byłam ze dwa czy trzy razy....
        Nie będę opiniować tego gabinetu, bo wątek dotyczy innego (mojego ulubionego :P )...
        ale kurde jaja!! WSTYD i ŻENADA (choć mogłabym się tego po nich spodziewać -
        znam kilka opowiastek od koleżanki pani Marzeny ;)

• Gość: Gość Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.aster.pl 01.05.09, 11:47
        Bez komentarza Panie Adamie

Ocena 1.0 na 5.0 troche nie fajnie‎ - adam.kalinowski‎ - 21 Mar 2009
        maly gabinet a kusi nazwą SPA. Jakość usługi którą robiłam oczyszczania .. mierna w domu doczyszczałam się sama..‎

Twoja Uroda Salon Kosmetyczny i SPA Marzena Magiera-Kalinowska‎ - więcej informacji »
        Jedności 100, 65-409 Zielona Góra‎ - 601 595 565‎

Ocena 5.0 na 5.0 super‎ - adam.kalinowski‎ - 21 Mar 2009
        jestem pod wrażeniem. Super efekty, super obsługa, normalne ceny! polecam makijaż pernamentny, Pani Marzenka ma dar. aneta kaminska‎

Zobaczcie sami :maps.google.pl/maps?cid=15307463240101355537&hl=pl&gl=pl

Zabaczcie sami : maps.google.pl/maps?cid=9820239490723960731&hl=pl&gl=pl
        • Gość: Efekt Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 13:21
          Szanowni Państwo !

Na prośbę klientek informujemy, że w maju br. jeden z salonów z Zielonej Góry
          otrzymał stosowne pismo z naszej Kancelarii Prawnej z żądaniem zaprzestania tego
          typu praktyk a dwa inne otrzymały informację bezpośrednio z naszego salonu.

Mamy nadzieję, że podobne praktyki nie będą miały miejsca.

Dziękujemy naszym klientkom za słowa poparcia i przepraszamy wszystkich, których
          obrażono na tym forum.

Efekt
    • ewla89 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt 17.03.14, 19:04
      A ja drogie panie polecam :) 2 tygodnie temu byłam w tym salonie i zostałam bardzo mile zaskoczona, po pierwsze obsługą i tym w jaki sposób obchodzą się z klientem oraz samym zabiegiem świetne efekty zachęcam każdego :) www.cec-efekt.pl
    • Gość: Grudzień 2014 Re: Centrum Estetyki Ciała Efekt IP: *.158.218.188.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.15, 23:17
      Piling kawitacyjny z maseczka zajął około 20 minut Dla porównania w innym salonie trwało to około godziny Po powrocie do domu i obejrzeniu twarzy w lusterku zabrałam sie za samodzielne doczyszczanie nieoczyszcxonych porów. Napisałam swoje zdanie w mieli na które odpowiedzią było zaproszenie mnie na gratisowy masaż Nie skorzystałam Właścicielka która wykonywała mi zabieg nie przylozyla sie spiesząc sie " juz znieczulona" na swój zabiegi do sąsiedniego gabinetu To jest dla mnie wizytówka salonu. Ja juz nigdy nie skorzystam z ich usług. Ale może to wyjątkowa niedyspozycją tego salonu i może trafiłam w złym momencie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka