Dodaj do ulubionych

Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej

06.11.08, 21:52
wiem że temat już był ale dwa lata temu więc chcę go odświeżyć i jestem
ciekawa waszych opinii. Gdzie ostatnio bywacie ,jaki polecacie. Ja ostatnio
odkryłam na podgórnej przy sklepie Mira nowo otwary i są tam świetne
angielskie ciuszki w super cenach. Poza tym lubię ten na ludowej i na Ptasiej.
A wy?
Obserwuj wątek
    • sotie Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej 07.11.08, 08:28
      ja zaglądam na Licealną :)
      i fajny jest na Botanicznej przy skrzyżowaniu z Jaskółczą, w domku w
      głębi.
      • mamawcze-sniaczka Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej 07.11.08, 08:38
        koło sadu
        • popski Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej 07.11.08, 11:24
          Najwięcej sadów to jest chyba w rejonie Świdnicy...
    • Gość: koala Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 08:34
      ja mogę wypowiedzieć się o lumpeksach w okolicach podgórnej,bo tam
      mieszkam.szkoda ze jakies problemy ma sklepik blisko studenckiej.na lubuskiej
      jest ok tylko mało ciuszków a duży lokal.byłam też w nowo otwartym przy mirze i
      jak bedą mieli cały czas taki towar w takich cenach to bedą mieli dużo ludzi
      • Gość: yaga Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: 92.244.49.* 09.11.08, 01:17
        Zdecydowanie najlepsze ciuchy i w supercenach na Kraljevskiej koło
        EKO. No i właścicielka super miła i potrafiąca dobrze doradzić.
        Zaglądam tam często, bo to blisko kampusu B.
    • Gość: aa Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 20:01
      a gdzie sie konkretnie miesci ten lumpeks na podgórnej i w jakie dni
      mają dostawe?
      • Gość: ania Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.08, 23:15
        Zawsze zastanawiałam się po co ludzie chodzą do lumpeksów...Nie chodzi mi o tych
        biedniejszych, ale o bogatych..Bo widać, że zielonogórskie lumpeksy odwiedzają
        bogate panie..a ile kłótni, gdy dwie rzucą się na tę samą bluzeczkę:)
        • Gość: aga Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 17:43
          ja odwiedzam bo można trafić na fajne ciuszki , a przynajmniej wiem że mi one
          już nie zafarbują nie zmechacą się , czy nie rozciągną .a co do podgórnej to
          jest przy sklepie Mira na przeciwko UZ
    • Gość: smplipcc Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 10:39
      A można wiedzieć jak często tam jest nowa dostawa towaru.??
      • Gość: ss Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:15
        nie am to jak kupic majtki lub koszulke po niemce lub zapoconej angielce.. :)
        • Gość: yoyy Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.aster.pl 02.04.09, 15:36
          No akurat wątpie żeby ktoś kupował majtki w lumpeksach.
          • Gość: agata Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 20:39
            gdzie jest ten lumpeks obok miry? bo ostatnio tam byłam i jakoś nie widziałam :)
            • Gość: mamucha lumpeks dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 09:08
              Polecam lumpeks z ubrankami dla dzieci przy ul. Sikorskiego, zaraz
              za skrzyzowaniem z 3Maja. Ubranka sa w dużym wyborze, b. ładne.
              wielki minus to bardzo wysokie ceny, np. spodnie na roczniaka 10-15
              zł. Na wyprzedażach w 5-10-15 są takie same ceny za nowe ubranka
              świetnej jakości.
              • Gość: zosia Re: lumpeks dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 20:41
                Byłam ,widziałam, i nie ma zadnej rewelacji cenowej jak za rzeczy
                używane. W PEPCO kupiłam super tunikę dla córci nową za 9 zł a w tym
                sklepie bluzeczki kosztują 7 zł.Lumpeks koło miry był super ale już
                go tam nie ma może ktoś wie jakie są jego dalsze losy.???
    • Gość: doris Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 08:58
      na Ludowej?? gdzie na Ludowej, jeśli można, i jeśli jeszcze jest... co do moich
      ulubionych to polecam tzw. Skandynawie (w Centrum i na Lisowskiego chyba) - duży
      wybór (w dniu dostawy ;-) miła obsługa, duża powierzchnia, tylko ceny pierwszego
      dnia jednak dośc wysokie
      • Gość: justa Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 10:24
        Pytanie do Doris. Czy tam w centrum mozna zakupic dla dzieciaczków
        ubranka czy tylko dla dorosłych ,mam na mysli 6 miesieczne
        niemowlę.Może ktoś wie gdzie można jeszcze kupić fajne ciuszki dla
        maluszków??
        • Gość: agata Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 14:28
          praktycznie w każdym lumpeksie jest coś dla małych dzieci. w skandynawskim też.
          i jeszcze wiem że w lumpeksie na staszica i koło jedności.

znacie może jakieś dobre lumpeksy? oprócz skandynawskiego, bo każdy już go chyba
          zna ;]
        • Gość: Doris Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:25
          Justa -> tak, są też dla dzieci, polecam też na Ptasiej, koło poczty
          • Gość: trz Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.aster.pl 20.06.09, 11:06
            i ja polecam na ptasiej! "tirutiru" się zwie, zasady podobne jak w
            skandynawskiej, czyli dostawa w każdą sobotę a potem z każdym dniem spada cena
            za kg - wszystko na wieszakach, elegancko, dla dzieci osobny kącik.
            • Gość: agata Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 17:05

gdzie dokładniej na patasiej? :D
          • Gość: gosc Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.13, 22:48
            juz go dawno nie ma
        • Gość: zielee Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:25
          a szukasz dla chlopczyka czy dla dziewczynki?
          bo my nie mamy co robic z ciuszkami po naszym synku. Teraz ma 10 miesiecy wiec podejrzewam ze by byly dobre, pod warunkiem ze masz chlopca :)
          • Gość: justa Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:40
            Dzięki ,... ale bardzo szkoda bo to jest dziewczynka.
            • Gość: kiziamizia Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.09, 23:47
              justa trochę fajnych ubranek dla malutkich dziewczynek widziałam na
              Braniborskiej blisko EKO; pozdrawiam
              • Gość: justa Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:14
                A gdzie dokładnie blisko EKO???
                • Gość: kiziamizia Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.09, 00:24
                  po drugiej stronie ulicy, tak na rogu, na krzyżówce, jak by się chciało od tego
                  ryneczku do wypożyczalni DUAL jechać; to jest chyba Braniborska albo Krajlevska
                  pozdr
                • Gość: kiziamizia Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.09, 16:58
                  chodziło o Budziszyńską a nie Braniborską ;)
                  • Gość: justa Re: Lumpeksy gdzie najlepsze w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 18:23
                    Czy to jest ten blaszany lumpeks ,taki malutki sklepik jadąc od
                    Budziszyńskiej???
    • Gość: kasiorek102 sprzedam IP: 94.254.196.* 27.07.09, 18:04
      witam moze jestescie zainteresowane kupnem ciuszkow nowych i lekko
      uzywanych?stala cena bluzki 5zl spodnie 10zl.bardzo mi zalerzy na czasie bo sie
      wyprowadzam.Zapraszam na sulechowska do ogladnia ale tylko do konca tygodnia bo
      sie wyprowadzam.Jest ich duzo w roznych rozmiarach. 725 629 753 Kasia
      • karol223s2 Re: sprzedam 21.05.25, 10:06
        polecam sprawdzić listę lumpeksów w Zielonej Górze zielonogorski.pl/lumpeksy-zielona-gora/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka