wp15 27.10.03, 18:15 Prezydent Warszawy wydał wojnę prostytutkom i w związku z tym, nie mogę opędzić się, przed podsuwanym mi przez wyobraźnię widokiem Kaczyńskiego, ganiającego dziwki wokół Pałacu Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Głupi wątek. 27.10.03, 18:25 wp15 napisał: > Prezydent Warszawy wydał wojnę prostytutkom i w związku z tym, nie mogę > opędzić się, przed podsuwanym mi przez wyobraźnię widokiem Kaczyńskiego, > ganiającego dziwki wokół Pałacu Kultury. głupi to jest naśladowca -nie wątek- pierwszym był oferma ze szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Głupi wątek. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:34 dziwki były, są i będą wiecznie ! można jedynie je zalegalizować z korzyścią obopólną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Głupi wątek. IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.03, 06:58 Ma rację. Z takim przechodzonym towarem Wawa będzie w UE na ostatnim miejscu. Kaczyńskiemu chodzi wyłącznie o wymianę pokoleniową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Głupi wątek. IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 28.10.03, 08:42 O ile zrozumiałem, Kaczyński nie marzy nawet o zwalczeniu prostytucji jako takiej, tylko chce się pozbyć domów publicznych z Wawy. Głupia prawica,nie myśli, podobnie zresztą jak w sprawie aborcji. Nie wie, że dziwki dające w pokojach hotelowych i własnych mieszkaniach są mniej bezpieczne niż w fajnych burdelach, pod opieką fajnego Opiekuna. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Głupi wątek. 28.10.03, 16:09 zaczyna mi to zwisać, najwyżej będę drugim więźniem politycznym /po Kolasińskim/ Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Głupi wątek. 28.10.03, 16:11 No to przynajmniej będziesz klientem IPN :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Głupi wątek. 28.10.03, 16:20 kusi wgląd do teczki,ale na razie wolę swoich znajomych uważać za przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Głupi wątek. 28.10.03, 20:43 markoniec napisał: > kusi wgląd do teczki,ale na razie wolę swoich znajomych uważać za przyjaciół Stan błogiej nieświadomości to już chyba Raj? Odpowiedz Link Zgłoś