tepicpo 05.12.08, 01:31 POlicja - inteligencja inaczej... nawet nie łże elity, gorzej... dużo gorzej :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 żartujecie komu ? Jeszcze Wam sie oberwie 05.12.08, 06:06 bo może się okazać że trafiliście na funkcjonariusza z MSWiA? Tak jak ja i teraz mieszkam 12 rok w zamurowanym mieszkaniu pl.youtube.com/watch?v=11pLudbjvbs a POlicja by POkazań swoje zwycięstwo dyskotekę POd balkonem mi robi pl.youtube.com/watch?v=i5e60lTmves Odpowiedz Link Zgłoś
waall Zgłaszać przestępstwo? Jasne, ale nie w sobotę 05.12.08, 08:07 najpierw trzeba myśleć, a nie widzieć juz w oczach kasę.A potem swoją głupotę usprawiedliwiac szukając pomocy policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaada Zgłaszać przestępstwo? Jasne, ale nie w sobotę IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.08, 08:39 najpierw to trzeba pomyśleć a nie już przeliczać "zarobione " pieniądze. Panuje moda na nielubienie policji mówi się że: inteligentni inaczej, jeden czyta drugi pisze, brutalne tępaki, Niech tylko jednak dostane po głowie jak będę wracał z knajpy, niech mnie okradną, dam się (przez własną głupotę i chciwość!) oszukać jakiejś damulce, lump naszcza mi pod drzwi to podnosi się rwetes gdzie jest Policja! Dlaczego ich nie łapią nie zamykają! Po co ją wołać ? Przecież są inteligentni inaczej, jeden pisze drugi... itd A tak na marginesie to czy wiecie że w samej tylko Zielonej brakuje ok 70 policjantów? nikt jakoś nie chce wziąć tej ciepłej posadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Re: Zgłaszać przestępstwo? Jasne, ale nie w sobot IP: *.chello.pl 05.12.08, 10:47 Oj chyba autor pisze głupoty (jak to często bywa). Jestem w stanie się założyć że nie chodziło o to że nie ma kto przesłuchać poszkodowanego, a o to że trzeba długo, albo nawet bardzo długo czekać na dochodzeniowca. Policjanci też ludzie i w sobote mają wolne. Jest dyżur i ta jedna osoba na dyzurze ma zwyczajnie przerąbane. Swoją drogą ludzka głupota nie zna granic, a potem jest krzyk jaka ta policja zła i głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Naiwniaki IP: *.chello.pl 05.12.08, 10:52 Jak czytam że ludzie aż tak dają się w konia robić to ogarnia mnie śmiech. Na jakim wy świecie żyjecie. Obcej babie nawet złotówki bym nie pożyczył, ale chciwość zabiła zdrowe myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piterek Re: Naiwniaki IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 23:38 Jeszcze frajer poleciał na skargę do GW. Wstydu nie ma za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Zgłaszać przestępstwo? Jasne, ale nie w sobotę IP: 92.244.43.* 08.12.08, 12:50 ha to nie tylko przestepstwo nasze dzieci jechały na wycieczke autokarem jedna z mam zadzwoniła na policje aby policjanci sprawdzili autokar.niestety nikt sie nie pofatygował naszczescie dzieci dojechały szczęśliwi hyy i to nie była sobota tylko środek tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo fago Zgłaszać przestępstwo? Jasne, ale nie w sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:09 Taką duperelą frajer zawraca głowę policji a potem ma pretensje, że go olewają. Głupi typ najpierw dał się wyrolować a później na skargę latał. Mi by było szkoda soboty żeby jeździć na Partyzantów. Powinni mu pałą rozumu do głowy nawkładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Zgłaszać przestępstwo? Jasne, ale nie w sobot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.08, 11:10 ;))) hehe dobre Odpowiedz Link Zgłoś