Gość: Gol IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.03, 22:46 choćby z powodu zachowania kibiców to mówię, gdyż nie potrafili powstrzymać się od gwizdów, gdy jedenastkę wykonywał przeciwnik. Brawo Grudziądz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: I dobrze, że Wisła przegrała IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 23:23 Grodzisk jest sympatyczny i o to w tym wszystkim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kibic Re: Golu - chyba Ci sie cos pop.... IP: *.stk.pl / 80.51.243.* 28.11.03, 00:10 Wlasnie problemem jest zbyt mala aktywnosc kibicow na naszych stadionach. Brak wsparcia dla miejscowej druzyny oznacza brak wiary w zwyciestwo co przenosi sie np. na pilkarzy. Na normalnym stadionie to takie granie jakie zaprezentowali Norwedzy byloby wygwizdane na maxa. Jak nie rozumiesz jaka szanse stracili wislacy to nie zabieraj glosu. GRATULACJE DLA GROCLINU. KONDOLENCJE DLA WISLY - ale swiat sie nie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: chyba jednak nie! IP: *.lanet.wroc.pl 28.11.03, 09:07 Ja ujął bym to tak: jaka gra, taka reakcja kibiców. Ile można wrzeszczeć, gdy widzi się, że nijak nie wpływa to na poziom gry!? Jak grała Wisła, każdy widział. Nie dziwi mnie zatem i poziom dopingu (zwłasza okrzyki "wy...laj" towarzyszące Norwegowi opuszczającemu boisko za czerwoną kartkę). A swoją drogą jestem ciekaw, czy wpuszczona na boisko drużyna z klasy C, niesiona dopingiem, byłaby w stanie pokonać choćby Lecha - Sulmę, czy jak to się tam teraz nazywa? Prawda jest taka, że nasi kopacze są przeraźliwie słabi. Nie ma co pieprzyć o słabym dopingu. Wisła to podobno zawodowcy, którzy żyją z kopania piłki. Jeśli to prawda, to pewnie przymierają głodem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
heyheyfalubaz Re: I dobrze, że Wisła przegrała 28.11.03, 16:44 ja tam sie ciesze ze gwiazdorzy z wisly przegrali moze to ich troszeczke ostudzi niech biora przyklad z chlopcow ze wsi (jak ich okreslil jozwiak) brawo grocli i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: I dobrze, że Wisła przegrała 29.11.03, 14:23 w Groclinie też gra trochę cwaniaczków, ale Drzymała trzyma ich krótko za twarz. Na początku Niedzielan po każdej wywrotce dopominał się wolnego. Więcej machał rękami niż nogami. Teraz ma szansę zostać prawdziwym zawodowcem. Pewnie niedługo wyjedzie z Grodziska. Miasto ma swoje pięć minut w historii piłki nożnej. Na ile sezonów wystarczy Drzymale pieniędzy i cierpliwości się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: I dobrze, że Wisła przegrała 29.11.03, 14:57 "W przypływie euforii po czwartkowym awansie do III rundy PUEFA właściciel Groclinu Dyskobolii Zbigniew Drzymała ufundował trenerowi Duszanowi Radolskiemu samochód, a piłkarzom zwiększył obiecaną premię z 300 tysięcy do 400 tysięcy złotych brutto." kasa się kurczy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kibic Re: I dobrze, że Wisła przegrała IP: *.stk.pl / 80.51.243.* 29.11.03, 20:54 I o to wlasnie chodzi aby przyciagnac do RP jak najwiecej kasy - m.in. poprzez wygrywanie imprez sportowych. Drzymala zarobil kase na awansie, wiec podzielil ja w czesci na tych co ja wypracowali - to jest dobry przyklad kapitalisty. Prawda jest, ze wiekszosc naszych pilkarzy zamiast grac jak profesjonalisci do konca walczac o pilke, udaja faule i pokazuja inne sztuczki. Trenerzy powinni karac takich zidiocialych zawodnikow karami pienieznymi i odsylac na rozmowe z psychologiem. Aby nasza pilka podniosla sie z kolan, musza trenerzy wziac za morde tych wszystkich co udaja gre. Groclin- nigdy nie grajcie na remis tylko o wygrana. Zaluje Wisly ale wpadki sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: I dobrze, że Wisła przegrała 30.11.03, 13:39 Jakoś nie pamiętam aby sędzia pod wpływem machających mu przed nosem zawodników zmienił swą decyzję. Nasi sprawiają wrażenie jakby chcieli być prekursorami. Jest to po części wina lekko przytępionych trenerów, którzy tego absurdu nie dostrzegają. Odpowiedz Link Zgłoś