iza.88 24.07.09, 11:43 mam pytanie - czy ktoś był/ organizował wesele w pałacu w Przełazach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: Pałac w Przełazach - wesele IP: *.acn.waw.pl 24.07.09, 12:43 Ja tam byłam na weselichu - bajka. Zwłaszcza jak się podjeżdża bryczką ;) Przepiękna okolica! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.88 Re: Pałac w Przełazach - wesele 24.07.09, 13:34 a co mozesz powiedziec na temat jedzenia i obslugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Pałac w Przełazach - wesele IP: *.acn.waw.pl 26.07.09, 22:33 Trudno powiedzieć jednym smakowało innym średnio - ale to kwestia gustu :) Obsługa uwijała się jak mogła chyba nikt nie narzekał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lipka9 pałac w Ojerzycach 12.08.09, 13:46 koło Świebodzina .Super,niedrogo nawet ale pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolabev Re: Pałac w Przełazach - wesele 14.10.09, 15:42 mozecie mi cos wiecej powiedziec o tym zamku w przelazach bo jak pamietam za dzieciaka to bylo tam beznadziejnie ale to bylo kilkanascie lat temu a teraz sama sie zastanawiam nad weselem tam wyslalm do nich emaila z zapytaniem o oferte slubna i niestety cisz z ich strony . no to jak tam wlasciwie jest fajnie czy nie drogo i czy jedzenie dobre prosze o jakies informacje bo szukam czegos w okolicach swiebodzina i nic ciekawego znalezc nie moge nie ma mnie na miejscu a na maile nie chca ci ludzie odpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Pałac w Przełazach - wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 02:17 Kobieto jak chcesz nie drogo to zrób wesele w w jakiejś spelunie. Trudno oczekiwać,że jak robisz wesele w pałacu z dobrym zarciem -to że bedzie niedrogo! denerwują mnie ludzie którzy chcą Bóg wie czego za pół darmo. co twoim zdaniem znaczy NIE DROGO? ILE OD OSOBY? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolabev Re: Pałac w Przełazach - wesele 15.10.09, 14:25 sama sobie zrob w spelunie ja pytalam jak tam jest a nie o jakies idiotyczne komentarze wogole nie zwiaz tematem . Takze jak nie masz nic do powiedzienia na temat przelaz to nie zawracaj sobie glowki pisaniem. a jesli chodzi o ceny to nawet dostalam oferte za 500 zl za osobe i uwazam ze to jest przegiecie ale moze ciebie stac na takie szalenstwo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłem tam Re: Pałac w Przełazach - wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.09, 02:03 Kiedyś tam było brzydko, do teraz nic tam się nie zmieniło - głeboka komuna trwa. Rzekłbym syf, kiła i mogiła jeśli chodzi o pałac. Natomiast przyroda w okolicyt jest piękna. Ale wesele, odbywa się w pałacu a to niestety jest porażka pod każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Pałac w Przełazach - wesele IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.09, 22:54 mariolabev napisała: > bylo tam beznadziejnie zależy co się komu podoba. jedni są zachwyceni pałacem w garbiczu, a inni mówią że beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja do mariolabev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 23:51 moja rada-nie wychodz za mąż. Małżeństwo to przereklamowana sprawa::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: do mariolabev IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.09, 20:21 Azja napisał: > moja rada-nie wychodz za mąż. > Małżeństwo to przereklamowana sprawa::) dlaczego? wziąłeś sobie jakiegoś garba w garbiczu, czy przechodzoną, jak puchar przechodni, w przełazach? Odpowiedz Link Zgłoś