grunberger 14.08.09, 14:09 budrysa77: https://forum.gazeta.pl/forum/w,58,98752947,,Gorzowowi_potrzebna_jest_politechnika.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budrys77 grunberger, alek, ele i inni ... nawiedzeni 14.08.09, 14:50 No żeś sobie towarzystwo dobrał:) Nie dziwota zatem, że pierniczysz farmazony hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
grunberger Re: grunberger, alek, ele i inni ... 14.08.09, 16:50 Równie dobrze można z tobą o fizyce kwantowej podyskutować, albo nawet lepiej - o astronomii, o gwiazdach.... Wracając do sedna, jak widzicie po przytoczonym linku, nie warto z tym panem o czymkolwiek pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 grunberger, alek, ele i inni ... nawiedzeni 14.08.09, 16:55 grunberger napisał: > Równie dobrze można z tobą o fizyce kwantowej podyskutować, albo nawet lepiej - > o astronomii, o gwiazdach.... > > Wracając do sedna, jak widzicie po przytoczonym linku, nie warto z tym panem o > czymkolwiek pisać :) A jednak namiętnie do mnie i o mnie pisujesz:) Rozdwojenie jaźni czy czyste uczucie? Idziesz w ślady alka, który beze mnie żyć nie mógł hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
grunberger EOT 14.08.09, 17:03 3:0 dla grunbergera. Głupota to czy brak logiki? - obawiam się, że to będzie taki wash&go (2 w jednym). Nigdy nie deklarowałem, że będę czy przestanę odpisywać na twoje ekstrementy. Jak widać masz nawet kłopoty ze sterowaniem własnym rozumkiem a co dopiero nakazywaniem, rozkazywaniem komukolwiek. W tym wątku piszę ci EOT! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: EOT 14.08.09, 17:31 grunberger napisał: > 3:0 dla grunbergera. Normalnie zaskakujesz za każdym razem. Teraz sam siebie punktujesz. Jesteś wielki! Proszę o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś