Dodaj do ulubionych

Tani nocleg w Madrycie

12.01.10, 21:32
na początku lutego będę miała niespodziewanie kilka dni urlopu i
chciałabym spędzić je w Madrycie. Czy ktoś z forumowiczów był tam w
tym czasie ( chodzi o pogodę w lutym), chciałabym pochodzić i
pozwiedzać. Także ważne jakiś tani pokój w miarę w centrum. Proszę o
rady ( patrzyłam na hotele ale ja chiałabym wydać 20-30 eur/noc -
może jakiś hostel z częścią hotelową (pokój jednoosobowy).
Wybrałam Madryt bo mam uż bilet do Brukseli i dalej znalazłam tanie
loty właśnie do Madrytu ( wylot 3/02)
Każda informacja cenna
maria
Obserwuj wątek
    • marduk82 Re: Tani nocleg w Madrycie 14.01.10, 09:21
      na tej stronie można znależć nocleg równiez w madrycie: www.nocowanie.pl/
      • Gość: Marlena_25 Re: Tani nocleg w Madrycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 00:36
        Ostatnio szukałam hotelu w Madrycie na stronie Madryt-hotele.pl, niestety już nie pamiętam teraz nazwy, ale w każdym razie wybór jest tam naprawdę duży i chyba najlepsza baza, żeby znaleźć jakiś nocleg w Madrycie. Tylko niestety przy tych rezerwacjach trzeba mieć najczęściej kartę uncertain
    • Gość: kamila Re: Tani nocleg w Madrycie IP: *.loreal.com 13.07.10, 15:34
      Pamietasz jakie to linie lotnicze do madrytu?
      intensywnie poszukuję jakichs tanich linii smile na koniec wrzesnia
    • lagostravel Re: Tani nocleg w Madrycie 17.07.10, 12:10
      Witam,
      na przyszłość łatwo zarezerwujesz hotel
      tutaj

Do Madrytu lata Wizzair z katowic lub Warszawy.
      • Gość: Yaris68 Re: Tani nocleg w Madrycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 07:55
        Wiem, że w Madrycie są hotele Formula 1, gdzie nocleg za 3 osoby wynosi 32
        Euro. Nie wiem tylko, który z nich jest lepiej skomunikowany z centrum Madrytu
        Jeden znajduje się w Mostolet , drugi z Acorcorn Mogłam trochę przekręcić nazwy
        miejscowości, ale zainteresowani na pewno znajdą

• milosh247 Re: Tani nocleg w Madrycie 28.07.10, 23:11
          Spokojnie zarezerwujesz i znajdziesz hostel w tej cenie. Z mojej strony mogę polecić Ci dwa hostele: Hostal Salamanca (położony w dzielnicy Salamanca, trochę dalej od centrum ale bardzo ładna dzielnica i świetny dojazd wszędzie)albo Abel Victoriano (samo centrum, okolice parku Retiro).
    • Gość: wdr tylko HOSTAL IP: 62.233.175.* 19.08.10, 15:29
      w centrum madrtu są ich dziesiątki (większość nie ma stron internetowych, można
      dzwonić), wystarczy wejść na maps.google.com/ i wpisać w wyszukiwanie
      hostal, madrid. ostatnio w kwietniu spałem w dość obskurnej jedynce za 22€, ale
      za to 5 minut pieszo od gran via. nie robiłem żadnej rezerwacji tylko
      przeszedłem się 2,3 ulice i dzwoniłem domofonem do hostali na trasie, UWAGA ta
      metoda ma jedną wadę, w weekend mogą być problemy z wolnymi miejscami
      • Gość: espert Re: tylko HOSTAL IP: *.183.229.252.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.03.12, 20:38
        w zeszłym roku byłam i spałam w hostalu pacios, czysto i blisko centrum - mogę polecić
    • marry-and-more Re: Tani nocleg w Madrycie 27.08.10, 13:25
      Żadnego konkretnego hotelu/hostelu Ci nie doradzę, bo w Madrycie niestety nie
      byłam wink Ale warto rozejrzeć się w bazach noclegowych w internecie, np
      hotels-globally.com Warto jest mieć rozeznanie i porównanie, żeby wybrać
      najatrakcyjniejszą opcję.
    • gregory012 Re: Tani nocleg w Madrycie 06.10.10, 12:59
      Będąc z Madrycie rezerowałem online w cp-online.pl. Tani hotelik, blisko centrum. Trzeba szukać.
    • Gość: globtroter Re: Tani nocleg w Madrycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.11, 00:38
      Duzo tanich ofert jest na stronie spanie w madrycie
    • Gość: karambol Re: Tani nocleg w Madrycie IP: 186.115.90.* 21.05.11, 19:54
      Dawno nie byłem w Madrycie, ale myślę, że można znaleźć coś w tej cenie obecnie.
      Jeśli chcesz rezerwować przez Internet to polecam sprawdzić poróznywarkę cen hoteli www.ohotele.pl. Porównue ceny z wszystkich stron z rezerwacjami. Możesz znaleźć lepszą cenę. Pozdrawiam. K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka