Dodaj do ulubionych

Hotel Punta Cana - Dominikana

15.06.10, 09:24
Słuchajcie, czy wiecie coś na temat tego hotelu? Znalazłam ofertę w biurze Bon
Voyage na Dominikanę. Myślę nad jej kupnem, ale chciałam najpierw sprawdzić
czy może ktoś ma już doświadczenie z tym biurem, a przede wszystkim z tym
hotelem. Oferta wygląda rewelacyjnie, ale chciałam skonfrontować z
rzeczywistością. smile Będę wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • josoy Re: Hotel Punta Cana - Dominikana 16.06.10, 11:56
      Zazdroszczę takich planów smileNie mam doświadczenia z hotelem ale jeżeli chodzi o
      firmę to jak najbardziej - również nie osobiście al znajoma cały czas jeździ od
      nich na takie właśnie 'wypasione' i poleca wszystkich takie egzotyczne wakacje
      smile Tak, ze nie powinnaś się chyba zastanawiać tylko dzwonić do nich i ustalać
      szczegóły.
      • Gość: Kaśka Re: Hotel Punta Cana - Dominikana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:46
        Nie znam osoby, która jadąc z tym biurem była 100% zadowolona.
        Zawsze coś jest nie tak jak mialo być. Więc Poszukaj może innego
        biura.
        • Gość: sylwia Re: Hotel Punta Cana - Dominikana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 11:57
          byłam tam, hotel baardzo luksusowy, obsługa, pokoje, wyżywienie -
          wszystko w jak najlepszym porządku. No i położenie hotelu! to głowny
          plussmile
        • looptroop.r Re: Hotel Punta Cana - Dominikana 01.07.10, 10:39
          Wiesz co Kaśka, jestem zdziwiona bo o pierwsza negatywna opinia na temat tej
          firmy z jaką się spotkałam. Na Dominikanie niestety nie byłam, ale to moje
          marzenie, hotel wygląda lux malina, ja bym jechała jakbym miała pieniążki.
    • Gość: olga Re: Hotel Punta Cana - Dominikana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.10, 11:27
      Nie wiem jak na wyjazdach sprawdza się Bon voyage, ale dla pocieszenia powiem, że hotel ten znajdziesz również w ofercie Itaki.
      • holidayservice Re: Hotel Punta Cana - Dominikana 22.07.10, 12:53
        Osobom mieszkającym w zachodniej Polsce polecam ofertę hoteli na Dominikanie(i nie tylko) przy wylotach z Berlina.
        Często zdarza się tak, iż ten sam termin i hotel, przy wylocie z niemieckich lotnisk jest dużo tańszy i mówię tu o kwotach rzędu 1000 PLN/os/tydzień....
        Rezerwacji dokonujemy np. u nas w biurze, dojeżdżamy busem pod samo lotnisko i już tylko lot dzieli nas od rozpoczęcia wakacjismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka