Gość: olussiak IP: *.ajc.com.pl 14.09.13, 10:30 witam. jak można najtaniej dojechać z dworca pkp/okolice na lotnisko katowice-pyrzowice. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubin777 Re: dojazd z centrum katowic na lotnisko Pyrzowic 18.09.13, 14:25 Też przyłączam się do tej prośby.Przyjeżdżam polskim busem na dworzec autobusowy i mam 2 ha czasu do odprawy. Czy z tego dworca nic nie odjeżdża i trzeba przemieścić się na dworzec pkp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibibobi Re: dojazd z centrum katowic na lotnisko Pyrzowic IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.13, 11:30 Trzeba dojść na Plac Andrzeja ( z "tyłu" dworca PKP. Stamtąd odjeżdża, dość często, autobus miejski na lotnisko. Przy np. 2-3 osobach również opłaca się wziąć taryfę, których na w/w Pl. Andrzeja nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qkam Re: dojazd z centrum katowic na lotnisko Pyrzowic IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.13, 15:04 A tutaj dokładny rozkład: Tekst linka Rozkład jest tak ułożony, że autobusy przyjeżdżają na lotnisko odpowiednio wcześnie, aby zdążyć się odprawić. Nie wiem jak teraz, ale 2 lata temu bilet kosztował chyba 20zł (chociaż pamięć może mnie mylić). Autobus podjeżdża pod sam terminal na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taxikato 100zł Re: dojazd z centrum katowic na lotnisko Pyrzowic IP: *.toya.net.pl 07.09.14, 22:20 Witam Transport na lotnisko to cena 100zł Tel: 516 516 525 www.taxikato.pl Odpowiedz Link Zgłoś