jan.666 14.06.09, 13:35 Jak wygląda przejazd miedzy bramkami; czy ktoś jechał ostatnio ? Są jakieś roboty drogowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brykant Re: A4Katowice- Kraków 16.06.09, 18:30 Są, od 10 lat nic się nie zmieniło. Zaraz za bramkami w Krakowie robi się 1 pas na parę kilometrów, potem w okolicach zjazdów do Chrzanowa to samo i znowu przed bramkami w Mysłowicach. Ja się zdążę zestarzeć a remonty tam będą. Odpowiedz Link Zgłoś
maszakra Re: A4Katowice- Kraków 17.06.09, 08:06 Wydaje mi się, że trochę wprowadzasz w błąd. Z Krakowa do Katowic są zawężenia, ale do dwóch pasów (jeden lewy wąski tylko dla osobówek). Gorzej jest z Katowice do Krakowa dość duże korki w okolicach Chrzanowa (przed Ch.) są non stop, najgorzej 15-17 i w piatki. Później też nielekko bo zwężenie jest do jednego pasa. Minimalne opóźnienie to 10min, ale średnio to i 20-30 minut. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brykant Re: A4Katowice- Kraków 14.07.09, 15:06 Ja właśnie na takim zwężeniu wpakowałem się w wyprzedanie TIRa. Ledwo mi się udało nie urwać lusterek, więc osobiście uważam, że to jednak jeden pas jest, mimo żółtych linii. 2 osobówki się zmieszczą, z ciężarówkami gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś