Gość: ii00-99 IP: 86.47.59.* 22.10.09, 10:19 wi-fi - brak dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasienka Samsung B3310 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 13:28 Mam ten telefonik i narazie jestem z niego zadowolona.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lora17 Re: Samsung B3310 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.10, 16:14 Kasiu a jakie ma wejście na słuchawki? Trzeba dokupywać przejściówkę? Czy można doczepić swoje słuchawki? Bo mam zdolność do psucia zestawów słuchawkowych. Przymierzam się do kupna tego telefonu,dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Samsung B3310 IP: *.access.telenet.be 07.12.09, 17:05 w tekscie napisali ze corby txt jest z rozsuwana klawiatura...nie wiem kto to pisze ale ma zle informacje...Corby Pro jest z rozsuwana klawiatura...a TXT ze zwyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkowniczka Samsung B3310 IP: 78.9.112.* 17.01.10, 17:38 Mam ten telefon i nie narzekam na niego. Aparat jak na 2 mega dobry, ale ja nie robie zdjec telefonem tylko aparatem ;p Wszystko dobrze działa, nic się nie zawiesza, bateria nawet dobrze trzyma, mi około 5 dni. Klawiatura querty bardzo dobrze się sprawdza w pisaniu sms. Pisze się bardzo szybko i sprawnie. Mam karte pamieci i bardzo dobrze działa. A jeśli chodzi o smsy to po pisaniu smsów z kimś jest taki bajer, że możesz przeczytać całą rozmowę, jak na gg. Jak na taki telefonik to jest bardzo tani. Polecam i zachęcam do jego kupna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś