Gość: gggh IP: *.home.aster.pl 08.12.09, 02:23 miedzy zwykłą omnią a tą 2 różnice są dwie: pół cala wiekszy wyswietlacz i nakładka na windows mobile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igor Samsung Omnia II - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 03:28 Pisanie jest niewygodne?Wyswietlacz źle działa? Phi jakoś ja z pojemnościowego przeszedłem na ten wyświetlacz i nie czuję dyskomfotru. Proponuję autorowi najpierw skalibrować ekran a później pisać co kolwiek. Wadą WM jest to ze trzeba kalibrować ekran bo większość użytkowników nie potrafi tego wykonać i wtedy wyświetlacz im źle działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czakra Re: Samsung Omnia II - test IP: *.centertel.pl 08.12.09, 07:49 to jednak nie jest mit, ze gazeta to popłuczyny. co to za tytuł artykuliku na głównej: omnia 2 następcą popularnego modelu??? nooo panie redaktorze a ja zbłądzony myślałem ze omnia to był ciągnik siodłowy. debile, od tygodnia coraz bardziej jestem zdegustowany sekcja technologie. jakieś matoły bez pojęcia tam piszą albo dają same przedruki.. WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw. htc tp2 nadal zamiata i isrony i cały inny szit możne się schować:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły na WM Kto się jeszcze nabiera na gowno zwane WMobile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 15:32 l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Kto się jeszcze nabiera na gowno zwane WMobil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 11:23 Ja. Jak zrobią AutoMapę na inny OS, to mój wybór nie będzie się ograniczał do WM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Bembenek a jak z anteną??? IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 08.12.09, 07:36 jestem użytkownikiem "starej" omnii i generalnie hwalę ja sobię z wyjatkiem anteny - czy to zrywanie połaczeń czy niemożnosć połączenia się w ogóle jest koszmarem, na ekranie widzę "całą drabinkę" przy ikonie zasiegu ale są takie miejsca w mieście gdzie wygląda to na jakąś sciemę, łaczenie się z gps tez czasem trwa wieki całe, niestety - czy to jest poprawione? dzięki z góry za opinię, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zack Re: a jak z anteną??? IP: 213.17.183.* 08.12.09, 15:23 no to jak jest w końcu z tym twoim telefonem debilu? "Hwalisz" go sobie czy koszmar ? Zdecyduj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: a jak z anteną??? IP: *.centertel.pl 08.12.09, 18:59 zackus zmykaj odrabiac swoje hołmłorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz Re: Samsung Omnia II - test IP: 85.222.87.* 08.12.09, 09:57 mam omnie 2, i rysik jest dołączony. Jest niewielki, tak z 5 cm długości, ale jest! Aczkolwiek i tak moja żona grając w pasjansa używa patyczków higienicznych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Samsung Omnia II - test IP: *.meil.pw.edu.pl 08.12.09, 11:10 małe sprostowanie: rysik jest! Wadą jest natomiast to, że nie ma na niego schowka, trzeba nosic oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Samsung Omnia II - test IP: *.bioton.pl 08.12.09, 11:18 Omnia II posiada rysik. Zresztą pisanie bez rysika jest również możliwe przy użyciu wirtualnej klawiatury samsunga i całkiem wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Samsung Omnia II - test IP: 95.108.54.* 08.12.09, 12:54 Nie wiem co autor ma na mysli mówiąc że nie ma rysika. Mam 2 Omnie - żona i ja i w obu jest elegancki rysik. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.mlynarczyk Re: Samsung Omnia II - test 08.12.09, 16:47 OK, z tym rysikiem jest małe zamieszanie. Dostaliśmy do testów dwa egzemplarze - jeden od Samsunga i jeden od Orange. Do żadnego nie dołączono rysika: stąd ten błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blt Samsung Omnia II - test IP: 217.153.235.* 08.12.09, 13:44 szczypanie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewex Samsung Omnia II - test IP: *.chello.pl 08.12.09, 15:41 co za różnica jakie robi zdjęcia i jak nagrywa filmy. To jest telefon, ba! nawet smartfon a nie pstrykajdło. Redaktorzyny jak połowa społeczeństwa, jeszcze się nie nauczyli że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Akurat kupowanie HTC czy Omni bo "robi niezłe zdjęcia" to największy idiotyzm naszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton Kolejny bełgot pseudo pisaka z wybiurczej :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 19:06 Czasem się warto zastanowić dlaczego w takim dobrym telefonie nie umieścili ekranu pojemnościowego a taki "badziewny wg ałtora :) " rezystancyjny. Myślenie nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado85 Samsung Omnia II - test IP: *.159.rev.vline.pl 11.12.09, 10:48 Moim zdaniem bez sensu jest pisać o tym że jest cienki odtwarzacz mp3 bo ja mam omnie i900 i to wiem. touch player to wielki shit. Natomiast jest cala masa programow ktore dzialaja bardzo dobrze jako odtwarzacze. Co do dotyku, jak juz wspomnialem mam omnie i900 i jest tragedia. ciezko sie pisze sms`y w sumie tylko ale czasem z czuloscia tapniecia tez jest problem,a mialem w reku avile i tam jest znaczaca poprawa. Wiec jezeli tam jest opoprawa to w tym musi byc conajmniej podobnie wiec jak dla mnie bedzie wporzo ten dotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: Samsung Omnia II - test IP: *.146.203.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.01.10, 09:20 WMPlayer ma opcje dodaj plik i tam trzeba wejsc w wirtualne dyski -> mp3. Wszystkie mp3 zapisane na phonie jedna pod druga jak ta lala ;) losowo lub kolejno bez problemu sie odtwarza. Omnia deklasuje wszystkie telefony IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu Samsung Omnia II - test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 12:11 Czyli odtwarzacz mp3 w Omni II ma problemy z opcją shuffle? hehe, to zabawne, bo mam avilę i tam odtwarzacza po prostu nie da się zmusić, aby odtwarzał cały album od początku do końca - przy dodawaniu utworów nie mogę wybrać folderów, tylko mam listę WSZYSTKICH plików muzycznych, znajdujących się na telefonie, łącznie z dzwonkami...Strasznie uciążliwe jest wyszukiwanie albumu który ostatnio dodałem, bo oczywiście pliki są rozrzucone po całej liście i muszę szukać po tytułach utworów. A nawet jak już znajdę te pliki i stworzę z nich listę odtwarzania(co przy zapełnionej 8gigowej karcie zajmuje parę minut), to kolejność utworów jest alfabetyczna...Po prostu tragedia. Z menu odtwarzacza da się odpalić też utwory konkretnego artysty, ale tam też kolejność do niczego. Jedyna opcja żeby to obejść, to chyba edycja ręczna każdego taga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Samsung Omnia II - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:34 mi jakoś nie podchodzi ten telefon. mój znajomy miał Omnie 1 i jest bardzo niezadowolony . . . Dlatego wybrałbym HTC HD2, który jest chyba największym z konkurentów tego telefonu :) wydaje mi się lepszy i ładniejszy Odpowiedz Link Zgłoś