Dodaj do ulubionych

Samsung Omnia II - test

IP: *.home.aster.pl 08.12.09, 02:23
miedzy zwykłą omnią a tą 2 różnice są dwie: pół cala wiekszy wyswietlacz i
nakładka na windows mobile
Obserwuj wątek
    • Gość: Igor Samsung Omnia II - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 03:28
      Pisanie jest niewygodne?Wyswietlacz źle działa? Phi jakoś ja z
      pojemnościowego przeszedłem na ten wyświetlacz i nie czuję
      dyskomfotru. Proponuję autorowi najpierw skalibrować ekran a później
      pisać co kolwiek. Wadą WM jest to ze trzeba kalibrować ekran bo
      większość użytkowników nie potrafi tego wykonać i wtedy wyświetlacz
      im źle działa.
      • Gość: czakra Re: Samsung Omnia II - test IP: *.centertel.pl 08.12.09, 07:49
        to jednak nie jest mit, ze gazeta to popłuczyny. co to za tytuł artykuliku na
        głównej: omnia 2 następcą popularnego modelu??? nooo panie redaktorze a ja
        zbłądzony myślałem ze omnia to był ciągnik siodłowy. debile, od tygodnia coraz
        bardziej jestem zdegustowany sekcja technologie. jakieś matoły bez pojęcia tam
        piszą albo dają same przedruki.. WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw. htc tp2 nadal zamiata i isrony i cały inny szit możne się schować:P
        • Gość: Zły na WM Kto się jeszcze nabiera na gowno zwane WMobile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 15:32
          l
          • Gość: WM Re: Kto się jeszcze nabiera na gowno zwane WMobil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 11:23
            Ja. Jak zrobią AutoMapę na inny OS, to mój wybór nie będzie się ograniczał do WM.
    • Gość: Zenek Bembenek a jak z anteną??? IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 08.12.09, 07:36
      jestem użytkownikiem "starej" omnii i generalnie hwalę ja sobię z wyjatkiem anteny - czy to zrywanie połaczeń czy niemożnosć połączenia się w ogóle jest koszmarem, na ekranie widzę "całą drabinkę" przy ikonie zasiegu ale są takie miejsca w mieście gdzie wygląda to na jakąś sciemę, łaczenie się z gps tez czasem trwa wieki całe, niestety - czy to jest poprawione?
      dzięki z góry za opinię, pozdrawiam
      • Gość: zack Re: a jak z anteną??? IP: 213.17.183.* 08.12.09, 15:23
        no to jak jest w końcu z tym twoim telefonem debilu? "Hwalisz" go sobie czy
        koszmar ? Zdecyduj się
        • Gość: sd Re: a jak z anteną??? IP: *.centertel.pl 08.12.09, 18:59
          zackus zmykaj odrabiac swoje hołmłorki
    • Gość: posiadacz Re: Samsung Omnia II - test IP: 85.222.87.* 08.12.09, 09:57
      mam omnie 2, i rysik jest dołączony. Jest niewielki, tak z 5 cm długości, ale
      jest! Aczkolwiek i tak moja żona grając w pasjansa używa patyczków higienicznych :-)
    • Gość: MZ Samsung Omnia II - test IP: *.meil.pw.edu.pl 08.12.09, 11:10
      małe sprostowanie: rysik jest!
      Wadą jest natomiast to, że nie ma na niego schowka, trzeba nosic oddzielnie
    • Gość: Marta Samsung Omnia II - test IP: *.bioton.pl 08.12.09, 11:18
      Omnia II posiada rysik. Zresztą pisanie bez rysika jest również
      możliwe przy użyciu wirtualnej klawiatury samsunga i całkiem
      wygodne.
    • Gość: mm Samsung Omnia II - test IP: 95.108.54.* 08.12.09, 12:54
      Nie wiem co autor ma na mysli mówiąc że nie ma rysika. Mam 2 Omnie -
      żona i ja i w obu jest elegancki rysik.
      • michal.mlynarczyk Re: Samsung Omnia II - test 08.12.09, 16:47
        OK, z tym rysikiem jest małe zamieszanie. Dostaliśmy do testów dwa egzemplarze - jeden od Samsunga i jeden od Orange. Do żadnego nie dołączono rysika: stąd ten błąd.
    • Gość: blt Samsung Omnia II - test IP: 217.153.235.* 08.12.09, 13:44
      szczypanie? :D
    • Gość: Pewex Samsung Omnia II - test IP: *.chello.pl 08.12.09, 15:41
      co za różnica jakie robi zdjęcia i jak nagrywa filmy. To jest telefon, ba! nawet smartfon a nie pstrykajdło. Redaktorzyny jak połowa społeczeństwa, jeszcze się nie nauczyli że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Akurat kupowanie HTC czy Omni bo "robi niezłe zdjęcia" to największy idiotyzm naszych czasów.
    • Gość: pyton Kolejny bełgot pseudo pisaka z wybiurczej :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 19:06
      Czasem się warto zastanowić dlaczego w takim dobrym telefonie nie umieścili ekranu pojemnościowego a taki "badziewny wg ałtora :) " rezystancyjny.
      Myślenie nie boli
    • Gość: rado85 Samsung Omnia II - test IP: *.159.rev.vline.pl 11.12.09, 10:48
      Moim zdaniem bez sensu jest pisać o tym że jest cienki odtwarzacz mp3 bo ja
      mam omnie i900 i to wiem. touch player to wielki shit. Natomiast jest cala
      masa programow ktore dzialaja bardzo dobrze jako odtwarzacze.
      Co do dotyku, jak juz wspomnialem mam omnie i900 i jest tragedia. ciezko sie
      pisze sms`y w sumie tylko ale czasem z czuloscia tapniecia tez jest problem,a
      mialem w reku avile i tam jest znaczaca poprawa. Wiec jezeli tam jest opoprawa
      to w tym musi byc conajmniej podobnie wiec jak dla mnie bedzie wporzo ten dotyk.
      • Gość: Radzio Re: Samsung Omnia II - test IP: *.146.203.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.01.10, 09:20
        WMPlayer ma opcje dodaj plik i tam trzeba wejsc w wirtualne dyski -> mp3.
        Wszystkie mp3 zapisane na phonie jedna pod druga jak ta lala ;) losowo lub
        kolejno bez problemu sie odtwarza.
        Omnia deklasuje wszystkie telefony IMHO
    • Gość: Miszczu Samsung Omnia II - test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 12:11
      Czyli odtwarzacz mp3 w Omni II ma problemy z opcją shuffle? hehe, to zabawne,
      bo mam avilę i tam odtwarzacza po prostu nie da się zmusić, aby odtwarzał cały
      album od początku do końca - przy dodawaniu utworów nie mogę wybrać folderów,
      tylko mam listę WSZYSTKICH plików muzycznych, znajdujących się na telefonie,
      łącznie z dzwonkami...Strasznie uciążliwe jest wyszukiwanie albumu który
      ostatnio dodałem, bo oczywiście pliki są rozrzucone po całej liście i muszę
      szukać po tytułach utworów. A nawet jak już znajdę te pliki i stworzę z nich
      listę odtwarzania(co przy zapełnionej 8gigowej karcie zajmuje parę minut), to
      kolejność utworów jest alfabetyczna...Po prostu tragedia. Z menu odtwarzacza
      da się odpalić też utwory konkretnego artysty, ale tam też kolejność do
      niczego. Jedyna opcja żeby to obejść, to chyba edycja ręczna każdego taga.
    • Gość: kolo Samsung Omnia II - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:34
      mi jakoś nie podchodzi ten telefon. mój znajomy miał Omnie 1 i jest
      bardzo niezadowolony . . . Dlatego wybrałbym HTC HD2, który jest chyba
      największym z konkurentów tego telefonu :) wydaje mi się lepszy i
      ładniejszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka