Gość: Paweł IP: 80.48.71.* 12.02.04, 22:42 poszukuje programu do zdalnego ściągania simloka z Motoroli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Jaki program do zdalnego ściągnięcia simlocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 19:54 takiego programu nie znajdziesz bezpłatnie ten program kosztuje około 2000zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meos programy do simlocka IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.04.04, 20:59 Qrwa, wczoraj cały dzień szukałem takiego programu, żeby ściągnąć simlocka z T192 i znalazłem tylko programy do Noki, Simensa, Alcatera... a do Motoroli dupa! Mam jakiś program, ale potrzeba użyć kabelka :-( Będę musiał chyba pójść do profesjonalistów, aby mi go ściągneli - 20 PLN w plecy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arashi Re: programy do simlocka IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 11.04.04, 15:24 Mój kumpel sciaga po dychu z motorolli, w Warszawie, mogę Cię skontaktować, jakby co pisz na arashi1@wp.pl poślę Cię dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meos Dzięki za propozycję! IP: *.chomiczowka.waw.pl 11.04.04, 15:30 Dzięki za propozycję! Zobaczymy po Świętach jak się będzie przedstawiała sytuacja, bo być może mój kumpel będzie mógł mi zdjąć simlocka z Motoroli. Gdyby jednak nie udało mu się skontaktuje się z Tobą e-mailem. Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe_black23 Re: programy do simlocka IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 10.05.04, 15:51 Hej mam pytanko ktorys z was napisal ze ma program do zdalnego sciagania simlocka z alcateli Mozecie podac skad go sciągnąc dzieki Odpowiedz Link Zgłoś