anetkarobert 17.03.04, 12:49 Czy mógłby ktoś podać mi adres do wysyłania smsów bezpłatnych na erę i inne sieci. Zależy mi szczególnie na erze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Bramka do ery 17.03.04, 22:17 A ja poproszę o listę stacji benzynowych, na których mogę za darmo zatankować. Nie jestem wybredny wystarczy mi bezołowiowa 95... :-/. Podobno telefony komórkowe mają możliwość wysyłania smsów a nasi operatorzy nie wołają za tą usługę gór złota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Bramka do ery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 22:41 ale jak siedzisz przy kompie, to po co wyrzucać kase i dawać zarabiać darmozjadom? Wyslij dziennie jednego lub dwa sms-y z kompa zamiast z telefonu, to w skali miesiąca troche sie tego uzbiera, szczególnie jak ktoś ma telefon na kartę, gdzie sms-y są droższe. Choć muszę przyznać że ERA ma upierdliwą darmową bramkę, bo najpierw trzeba wpisać swój email, a potem hasło które Ci prześlą na ten adres i które jest ważne do końca dnia na 5 sms-ów. Najlepszą darmową bramkę ma chyba Plus, a potem Idea. darmowa bramka Ery: www.eraomnix.pl/sms/pages/register/welcome.jsp darmowa bramka Plusa: www.text.plusgsm.pl/sms/ darmowa bramka Idei: sms.idea.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Bramka do ery 18.03.04, 13:45 Polecam brmakę w "Mieście Plusa". Tam można wysyłąć SMSy wszędzie i za darmo. Na HEYAH także - sprawdzałem! www.cTime.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Bramka do ery 18.03.04, 15:48 Dopoki nie odkrylem MiastaPlusa to korzystalem z 1rstWap. Wpisz w google i znajdziesz ich adres. Dalej rejestrujesz sie i mozesz wysylac sms na Ere. Do tego polecam program semsms. Jedynym minusem byl limit 15 smsow na tydzien. Do Ery dochodzily na 100% procent, do innych to nie wiem, bo nie korzystalem. Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś