Dodaj do ulubionych

HEYAH A ERA

IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 11:22
ludziska, czy tak trudno zrozumiec ze era i heyah to są marki handlowe a
łączy je jedno, wspólny właściciel
TO WSZYSTKO
no chyba ze ktos jest imbecylem i nie wie co oznacza pojecie marka!!!

I NIE PISZCIE ZE HEYAH TO TAK TAK BO MNIE KREW ZALEWA
I DEBILE NIE CHODZCIE DO SALONOW ERY PO HEYAH !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers Hehe IP: *.acn.pl 14.04.04, 21:29
      Do salonow Ery po HEYAH bym nie poszedl ale i tak uwazam, ze HEYAH to ERA.
      Tylko chcieli zmienic image, aby ludzie przestali ich (HEYAH) kojarzyc z droga
      siecia (Era). A Zarabiaja na tym Ci sami ludzie co zarabiali, i Ci sami ludzie
      siedza w zarzadach. Ta cala HEYAH to byl taki trik Ery, ktora zaczela byc
      kojarzona jako siec droga i zawodna. Wiec teraz ludzie z zarzadu wpadli na
      pomysl stworzenia HEYAH aby dalej zarabiac kase i przyciagac klientow. A jesli
      Pan ma inne zdanie to prosze podac argunemty zmaist wyzywac od debili i
      odpowiedziec na kilka pytan:

1. Skoro HEYAH to nie ERA to dlaczego karta HEYAH chodzi w telefonach ze starym
      SIMLOCKIEM Ery?

2. Skoro HEYAH to nie Era to czemu po wlozeniu do telefonu karty HEYAH pojawia
      sie logo (komunikat) Era GSM?

3. Jesli HEYAH to naprawede nowa siec to kto mial tyle kasy i byl na tyle
      nierozsadny aby zainwestowac w jedna z wiekszych kampanii reklamowych ostatnich
      lat nie wiedzac jak wypadnie HEYAH? (ja uwazam, ze kase wylozyla Era)

Pozdrawiam!
      • Gość: przemass odpowiedz IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 21:44
        Szanowny Panie

1. bo tak sobie ktos wymyslil, co za roznica
        2. bo korzysta z tej samej infrastruktury technicznej
        3. prosze zrozumiec, PTC jest wlascicielem marki ERA oraz marki HEYAH i to PTC
        wszystko sponsoruje

a jezeli chodzi o kase to mozna sobie powiedziec ze to wszystko sponsoruja albo
        klienci albo ze np. niemcy,ktorzy jak sie zanosi stana sie wlascicielem PTC

I PROSZE NIE PISAĆ, ZE ERA TO TO SAMO CO PTC

pozdr
    • Gość: HIL Re: HEYAH A ERA IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 15.04.04, 23:08
      PRZEMASS wydaje mi się, że jesteś blisko związany z tą złodziejską eerrąą mam
      tu na myśli, że jesteś przedstawicielem handlowym eerryy najbardziej
      oszukującej firmy komórkowej w kraju.
      • Gość: przemass nie pracuje,ale pracowalem IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 16.04.04, 09:51
        i musze stwierdzic jedno - przed praca w erze mialem plusa. w erze mialem
        sluzbowy.a jak sie zwolnilem to gdzie kupilem telefon???
        W ERZE,bo moje doswiadczenie zawodowe powiedzialo mi,ktory operator jest
        najlepszt na rynku!!!
        i musze zaznaczyc ze nie pracowalem u zadnego zafajdanego dealera ery(na
        ktorych to wlasnie jest 99% skarg i przez ktorych bierze sie zla opinia o
        operatorze), ale w samej PTC

pozdr

• Gość: Peppers Dla klienta to samo IP: *.acn.pl 16.04.04, 18:12
          Dla klienta jest to dokladnie to samo. To znaczy jest to ten sam operator,
          ktory rabal ludzi wysokimi cenami polaczen i roznymi innym kruczkami. A teraz
          gdy zorientowal sie, ze klienci zaczynaja od niego uciekac, to uciekl sie do
          najtanszej i najbardziej prymitywnej sztuczki czyli zmienil nazwe ERA na HEYAH
          i mysli, ze naiwni sie na to zlapia. Ale jak widac nie zlapali sie i Pana
          nawolywania tutaj nic nie zmienia. Szczegolnie, ze sa to nawolywania w stylu
          ERY- czyli brutalne i pelne pogardy.

Pozdrawiam!
          • Gość: przemass kazdy ma prawo do swojego zdania, pzdr (ntxt) IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 16.04.04, 18:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka