zenek2 22.02.11, 13:31 samsung Wawe 575 samsung wave 723 samsung GT I5800 Galaxy3 musze kupic na urodziny mam 3 dni na to ,hjelp za pomoc z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysiek2011 Re: Ktory z tel dla kobiety 22.02.11, 22:59 zenek2 napisał: > samsung Wawe 575 > samsung wave 723 > samsung GT I5800 Galaxy3 > musze kupic na urodziny mam 3 dni na to ,hjelp za pomoc z gory dziekuje. Dla kobiety to polecił bym samsung GT I5800 Galaxy3 Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.7 Re: Ktory z tel dla kobiety 25.02.11, 09:58 Za miesiąc również stanę przed wyborem telefonu, bo kończy mi się umowa ale już robię rozeznanie, wiem na pewno że zdecyduję się na LG ponieważ mają desing który idealnie trafia w moje gusta, mam tylko dylemat między E900 Swift 7 a P5350 Swift Me, który waszym zdaniem lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.7 Re: Ktory z tel dla kobiety 26.02.11, 13:49 Ja np. zawsze lubiłam intensywne kolory na wyświetlaczu, jest to dla mnie ważne, dlatego jak dowiedziałam się że telefon wyróżnia aż 16 mln kolorów to byłam po wrażeniem, kolejny plus to duży wyświetlacz (480 x 800 pikseli - 3,8 cala) oraz pojemnościowy panel dotykowy, a dla nie mogących przeżyć bez neta dobrą wiadomością będzie to, że telefon ma WiFi oraz system operacyjny Microsoft Windows Phone 7, dobry aparat (5Mpix) i dużą pamięć dzięki czemu bez problemu będziemy mogli zachować na telefonie wszystkie fajne fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Ktory z tel dla kobiety IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 26.02.11, 22:38 miriam jesli lubisz intensywne kolory to obejrzyj tylko N8 obejrzalem ten telefon w sklepie i jedynie co moge powiedziec to kopara opada.Ekran amoled rewelacyny!! HDTV w zasiegu reki i swietna aluminiowa obudowa.obiektyw to slynny carl zeiss optics 12MP. Polecam,sobie rowniez...8) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.7 Re: Ktory z tel dla kobiety 26.02.11, 20:50 Tak LG Swift jest bardzo fajny i trafia w moje wymagania, teraz tylko trzeba zacząć zbierać kasę albo znaleźć jakąś super ofertę, w sumie za chwilę kończy mi się umowa więc może zaproponują mi coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś