Dodaj do ulubionych

e72 czy blackberry??

10.03.11, 22:38
ktory z tych? duzo siedze w necie no i pelna klawiatura dla mnie to podstawa. minus jagodki taki ze w europie serwisu nie ma. ktory lepszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: baya Re: e72 czy blackberry?? IP: *.nplay.net.pl 11.03.11, 10:06
      1. blackberry
      - usługa BlackBerry Internet Service (bis) umożliwia skonfigurowanie do 10 kont pocztowych i przeglądanie interentu w przeglądarce producenta.
      - usługa jest płatna. Abonament ok 20-30pln (trzeba jeszcze zerwyfikować)
      - usługa dostępna jedynie w abonamencie, w telefonach na kartę raczej nie uświadczysz.
      - w przypadku urządzeń używanych może być problem z uruchomieniem usługi
      - więcej informacji znajdziesz: www.bbforum.pl/index.php?s=c9579beafe57d76d68f0a332a22db40d

2. nokia
      - wystarczy pakiet internetowy w dowolnej ofercie. Większy-mniejszy, w zależności od potrzeb
      - możesz korzystać z usługi Nokia Mail - powinna być tańsza niź BIS (do zweryfikowana na stronie operatora). Usługa umożliwia skorzystanie z mail bez dodatkowych opłat.

Nie mam uniwersalnego rozwiazania. Dla jednej osoby korzystaniej będzie korzystać z usług blackberry, dla innego nokii. Chyba, że decyduje sam aparat.

• Gość: lkm ... blackberry? nie nt IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 23.03.11, 00:42
    • brzdek84 Re: e72 czy blackberry?? 29.03.11, 13:20
      Mialem nokie e72 i smialo polecam. Bezawaryjna, opera chodzi git, nawigacja tez. Poczta jak masz np. gmail to sciagasz app i masz super szybko sprawdzanie, kiedy chcesz i gdzie chcesz. Mialem paczke 300MB Era i spokojnie wystarczalo na poczte i opere.
      • batutka Re: e72 czy blackberry?? 01.04.11, 00:23
        mam blackberry i jest to według mnie wyjątkowo nieprzyjazny telefon
        kupuję nokię E72
    • pi.otr Re: e72 czy blackberry?? 03.04.11, 02:28
      Jeżeli przechowywane na nim dane są dla ciebie ważne i stanowią wartość, a chcesz zachować przy tym odrobinę poufności to E72. Poszperaj w internecie to się dowiesz dlczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka