Dodaj do ulubionych

Nokia E7 Communicator

01.04.11, 19:01
Hej,
możecie doradzić jaki telefon dobrać do oferty optymalnej.
Przyznam szczerze ,że kompletnie się na tym nie znam.
Zastanawiałam się nad tą właśnie Nokią z racji jej możliwości technicznych.
Jaki czas temu, niby miała swoją premierę w Orange i jest ponoć dobrym smarfonem dla biznesu, ale jakoś nie mam pewności.
Myślałam też o Nokii N8.
Będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: boleo1 Re: Nokia E7 Communicator IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 20:49
      ze swojej strony mogę polecić telefon nokia N8. Jest to aktualnie najlepszy model wraz z wszelkimi zaawansowanymi funkcjami.

--

czarter jachtów | centrum rozrywkowe dla dzieci | wakacje nad morzem | forum pokerowe | sklep internetowy | drobne panele podłogowe | Najpiękniejsze miejsca | zdrowie, uroda, aromaterapia | prezentacja maturalna | Producent ekranów LED | outsourcing it | PRACA.ZARABIANIE PRZEZ INTERNET | części samochodowe | kajaki atrakcje mazury | części samochodowe | bielizna erotyczna | allplayer | kręgosłup | Butik YourLuxury - luksowy butik | producent medali | skup monet warszawa | dietetyk Gdynia | zespół na wesele warszawa | dźwirzyno | filmy online | sklep internetowy z butami | fotografia ślubna warszawa | pizzeria szczecin | części samochodowe szczecin | ogłoszenia budowlane | Filmy, seriale online
      • agniesia454 Re: Nokia E7 Communicator 04.04.11, 12:51
        a ktoś już miał w swoich rękach E7?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka