Dodaj do ulubionych

sony Ericsson u10i-skype

IP: *.uznam.net.pl 13.08.11, 20:35
Witajcie zakupiłam w/w telefon SE u10i i potrzebuje odpowiedzi i porady jak zainstalować skype w tym telefonie ... pomożcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: sony Ericsson u10i-skype IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 22:24
      O ile się w ogóle da, to tylko starą wersję w Javie (nie wiem czy jest nadal rozwijana), bo ten telefon ma system własnościowy SE, żadnego Androida czy czegoś podobnego. Skoro zaś tak to zapomnij o darmowych rozmowach via wifi czy tanich z użyciem VoIP.
      • Gość: Ada Re: sony Ericsson u10i-skype IP: *.uznam.net.pl 14.08.11, 13:25
        no weź nie żartuj to mam starego SE kupionego w Anglii i tam był już skype wgrany przecież ten u10i to dość nowy model i żeby skypa nie można było wgrać, ewentualnie jak możesz podaj link tego skypa-java, pozdrawiam ...
        • Gość: Greg Re: sony Ericsson u10i-skype IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.11, 19:38
          Co ma do rzeczy kiedy telefon był kupiony? Ważny jest "wiek technologiczny", a Aino niestety nie zalicza się do młodych telefonów. Powtórzę - kiedyś Skype w wersji java był po prostu do ściągnięcia z jego strony, teraz już jest chyba niedostępny (i tak był ograniczony praktycznie tylko do wiadomości tekstowych).
          • Gość: Ada Re: sony Ericsson u10i-skype IP: *.uznam.net.pl 15.08.11, 01:18
            No nie wiem dlatego się pytam, jednym słowem kicha humor mi się na wieczór popsuł myślałam że za friko sobie ze skypa poużywam a tu doopa :[
            • Gość: Greg Re: sony Ericsson u10i-skype IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 09:46
              Wg informacji na stronie Skype jest on dostępny na Satio i Vivaz (z telefonów SE) oraz Androidowce i iPhone - wygląda na to, że wersja Java została zarzucona.
              • Gość: Ada Re: sony Ericsson u10i-skype IP: *.uznam.net.pl 15.08.11, 16:16
                Czy co można wgrać do mojego, bo wiesz ja się na tym nie znam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka