maxiu40 06.06.04, 10:59 Co sądzicie o MIX Plus? Opłaca się z niego skorzystać, jeśli mam obecnie telefon w simplusie? Czekam na Wasze opinie. PoZdRo Bartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atomowy Re: Mix Plus 06.06.04, 12:41 maxiu40 napisała: > Co sądzicie o MIX Plus? Usługa ciekawa dla tych którzy chcą mieć tani telefon i co miesiac ładować w niego minimum 30zł jednak wszystko do wykorzystania. > Opłaca się z niego skorzystać, jeśli mam obecnie telefon w simplusie? To wszystko zależy czy SimPlus spełnia Twoje oczekiwania. Jeśli jesteś zadowolona i wystarcza Ci to co masz to proponuje zostać w Siemplusie z tatryfa TEAM2. Natomiast jeśli masz stary teleofn i za mniejsze piejniądze chciałabyś go "odświeżyć" to wtedy dobrym rozwiązaniem okazać się może MixPlus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeZ Re: Mix Plus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.04, 13:37 Nie warto przenosic sie na MixPlus z simplusa, mimo atrakcyjnej ceny telefonow... Spojrzcie tylko na ceny polaczen..do sieci jeszcze znosnie, ale poza 1,8PLN, do tego takt 30/30 i obowiazkowe doladowania co miesiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meos Re: Mix Plus IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.06.04, 19:59 Dodatkowo zgadzajac sie na Mix Plus zobowiazujesz sie na 24 lub 30 zasileń konta (czyli minimum 24 lub 30 miesiecy trwa umowa). Jezeli zrezygnujesz wczesniej placisz 600zl kary ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Mix Plus 07.06.04, 11:06 Ta kara zalezy od ilosci doladowan, wiec jesli zrezygnujesz wczesniej, placisz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Mix Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 08:15 Chyba nie rozumiesz. Te 24 lub 30 doladowania mozesz dokonac nawet w 2 miesiace jesli duzo rozmawiasz. Wiec " minimum 1 miesiac trwa umowa a maximum 24 lub 30 m-cy). Zapoznaj się z regulaminem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony a ja chce kupić miksa... IP: 172.16.* / 217.153.79.* 18.06.04, 21:46 ale mówią mi ze nie mają tego telefonu co ja chce... "były ale sie skonczyly, mają być w {dziś + 3dni}" debile z plusa.... no to heyah ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś