Dodaj do ulubionych

Telefon analogowy a komórka

04.02.12, 17:32
mam dość stary telefon, ma ponad 20 lat.
Mniej wiecej taki
srvimg07.tablica.pl/images_tablicapl/2556477_1_644x461/telefon-stacjonarny-mak-lancut.jpg
Chciałabym zacząć go używać, ale jako.. przedłużenie swojej komórki - często odbywam długie rozmowy i chyba dałoby mi to większy komfort a jaki bajer w mojej pracowni arch. :)

Czy jest to możliwe? czy mają szanse współpracować? Czy jest sposób na łatwe podłączanie komórki (codzienne)?
acha- komórka Nokia E72
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Telefon analogowy a komórka 05.02.12, 10:27
      eri22 napisała:

> Czy jest to możliwe? czy mają szanse współpracować?

oczywiście, poszukaj tylko miejsca na kartę sim, jeśli nie ma to możesz je posklejać z kartonu i modeliny
      • eri22 Re: Telefon analogowy a komórka 05.02.12, 15:32
        ale smieszne..

komorkomania.pl/2007/08/31/telefon-komorkowy-port-o-rotary-powrot-do-przeszlosci
        • Gość: Greg Re: Telefon analogowy a komórka IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.02.12, 15:59
          Czego ma dowodzić twój link? Naprawdę nie widzisz różnicy między urządzeniem w nim opisanym a zwykłym telefonem stacjonarnym?
          • eri22 Re: Telefon analogowy a komórka 05.02.12, 20:56
            widze, oczywiście. Ale liczę na rodaków..
    • mariusz-ef Re: Telefon analogowy a komórka 05.02.12, 21:16
      a koniecznie trzeba sobie komplikować życie?

może warto sprawić sobie implanta:
      www.google.pl/search?q=s%C5%82uchawka+bluetooth&hl=pl&client=firefox-a&hs=vuo&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=QeMuT8XlKsLOtAbklrXWBA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CCcQ_AUoAQ&biw=1252&bih=628
      (jakby się link porwał, to mam to w nosie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka