Dodaj do ulubionych

Nokia 6650

03.03.12, 18:08
Witam,
Poszukuję telefonu nokia 6650 ale nigdzie nie mogę jej dostać.Czy ktoś wie gdzie w W-wie lub jej okolicach mogę ją zakupić.Zaznaczam,że kupno z allegro mnie nie interesuje.Wolę widzieć co kupuję.
Wielkie dzięki za pomoc ;)
Pozdrawiam
Zuzka
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Nokia 6650 03.03.12, 18:17
      zuzka787 napisała:

> Witam,
      > Poszukuję telefonu nokia 6650 ale nigdzie nie mogę jej dostać.Czy ktoś wie gdzi
      > e w W-wie lub jej okolicach mogę ją zakupić.Zaznaczam,że kupno z allegro mnie n
      > ie interesuje.Wolę widzieć co kupuję.

ten telefon nie jest już produkowany, więc albo przeprosisz się z allegro, albo łaź po komisach i pytaj czy mają
      • zuzka787 Re: Nokia 6650 04.03.12, 16:15
        To,że nie jest on już produkowany to nie powiedziałeś mi nic nowego :(
        A poza tym można być trochę bardziej kulturalnym na tym forum.Nie liczyłam,że akurat TY się odezwiesz.Od ciebie nie życzę sobie ŻADNYCH komentarzy!!!!!!!!

> ten telefon nie jest już produkowany, więc albo przeprosisz się z allegro, albo
        > łaź po komisach i pytaj czy mają
        >
    • Gość: 802.11n Re: Nokia 6650 IP: *.multimo.pl 04.03.12, 23:06
      deluxury.pl/telefon-nokia-6650-fold-srebrny-wysylka-24h/2010
      • Gość: 802.11n Re: Nokia 6650 IP: *.multimo.pl 04.03.12, 23:10
        Sorry, to nie Warszawa tylko Łódź, ale nie jest daleko. Jak Ci bardzo zależy, to możesz się przejechać.
    • Gość: Megars Re: Nokia 6650 IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 19:24
      Jeśli nie Allegro, to jakiś dobry sklep internetowy. Z tego co na szybko rzuciłem okiem to model: 6650 jest jeszcze w kilku magazynach. Swoją drogą, to jak na telefon, który wyszedł z produkcji to wyjątkowo dobrze trzyma cenę.
      • zuzka787 Re: Nokia 6650 07.03.12, 13:35
        Zgadza się.Znalazłam tam nową Nokię ale za ok.400 zł.Strasznie droga....
        Swoją drogą to trochę dziwne ale cóż....:)
        Wielkie dzięki

Pozdrawiam

Gość portalu: Megars napisał(a):

> Jeśli nie Allegro, to jakiś dobry sklep internetowy. Z tego co na szybko rzucił
        > em okiem to model: 6650 jest jes
        > zcze w kilku magazynach. Swoją drogą, to jak na telefon, który wyszedł z produk
        > cji to wyjątkowo dobrze trzyma cenę.
        • Gość: narumov@gmail.com Re: Nokia 6650 IP: *.cust.tele2.hr 27.05.13, 19:05
          Hej, w razie czego mam prawie nowy egzemplarz. Cena 500 ale za to
          Made in Finland co przy tym modelu jest wazne.
          Pozdrawiam Roman
          • needmoney Jest wysyp ofert na allegro 28.05.13, 08:55
            To rzeczywiście archaiczny ale bardzo udany model ... Jest wysyp ofert na allegro nowe wysyłają z Singapuru czy chin może ktoś wie czy są to oryginalne resztki z magazynów czy podróby ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka