Gość: Darek IP: *.artnet.pl 03.07.12, 10:55 Czy warto wziąć telefon na kartę w Heyah? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Telefon na kartę w Heyah IP: 94.42.249.* 03.07.12, 18:34 Najdroższe połączenia (30 gr/min), 80 gr/min do Play, sprawdzenie stanu konta kodem USSD - 4 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Telefon na kartę w Heyah IP: *.artnet.pl 03.07.12, 19:15 Dzięki za info! Zastanawiam się u jakiego operator wziąć telefon na kartę, aby jak najmniej płacić. W sumie wcale nie dzwonię, trochę tylko smsuję. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Telefon na kartę w Heyah 04.07.12, 21:49 Chcesz najmniej płacić? Play albo mBank Mobile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil22 Re: Telefon na kartę w Heyah IP: *.krak.tke.pl 29.07.12, 18:30 Jasne, że warto. Połączenia 30 gr za minutę? W konkurencyjnych masz 29 groszy a ten 1 wielkiej różnicy nie robi. Za to smsy najtaniej - pakietem 1000 smsów do wszystkich Heyah wyprzedza konkurencję i to bardzo do przodu :) Netowe pakiety Non Stop też bardzo atrakcyjne cenowo - info znajdziesz na ich stronie. No, i jeszcze freeyah. Na rynku prepaid Heyah wypada najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Telefon na kartę w Heyah 30.07.12, 11:46 Gość portalu: kamil22 napisał(a): > Jasne, że warto. Połączenia 30 gr za minutę? W konkurencyjnych masz 29 groszy a > ten 1 wielkiej różnicy nie robi. nie mogliście wysłać jakiegoś bardziej rozgarniętego naganiacza? to wstyd pisać takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrei Re: Telefon na kartę w Heyah IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.12, 13:24 Nie wiem o co chodzi z tymi minutami, heyah zawsze była głównie dla piszących a nie rozmawiających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jon Re: Telefon na kartę w Heyah IP: *.xdsl.centertel.pl 22.08.12, 15:06 A czemu nie? darmowe SMS w sieci, darmowe połączenia po sieci po doładowaniu, pakiet 1000 SMS do wszystkich sieci za 3.9 zł. Moim zdaniem jest to najlepsza oferta Pre-paid na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Telefon na kartę w Heyah IP: 94.42.252.* 22.08.12, 18:56 80 gr/mi do Play. Sprawdzenie stanu konta 4 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Telefon na kartę w Heyah IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.12, 11:17 A mając w Play ludzie mają do ciebie drogo, słaba jakość rozmowy, braki zasięgu na roamingach Plus i Orange o macierzystym Play nie wspomnę, owszem jest taniej ale jakość rozmów na prawdę lipa, wracam do Heyah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Telefon na kartę w Heyah IP: *.tpnet.pl 24.08.12, 13:07 Mam Play i nie narzekam na zasięg. Te swoje miejskiej legendy o słabej jakości rozmów wciskaj dzieciom w przedszkolu. A jak ktoś żałuje parę groszy, żeby do mnie zadzwonić, to bardzo dobrze - niech mi nie zawraca głowy. Albo zmieni sieć na Play, to będzie miał tanio do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuau Re: Telefon na kartę w Heyah IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.12, 10:20 czy miejskiej legendy? mam i Heyah i Play i niestety Ci powiem że w moim 100 tyś mieście lepszy zasięg ma Heyah. W Play nic nie da ustawianie na sztywno jednego operatora, bo w domu łapie tylko i wyłączenie Orange, w pracy tylko i wyłącznie Plus, może czasami załapie swoją macierzystą. I mam porównanie jakości tychże rozmów, głównie jak Play ma 1/2 kreski to jest lipa totalna. Odpowiedz Link Zgłoś