Gość: kef101 IP: *.crowley.pl 12.07.04, 09:53 hej czy mógłby mi ktoś napisać dokładnie na jakiej zasadzie odbywa sie konwersja z Simplusa na abonament jakie są koszty i czy jest możliwa wymiana aparatu w jakiejś promocyjnej cenie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej-d Re: Konwersja Plus 12.07.04, 11:15 tu masz fajną promocje www.plusgsm.pl/res/1_superkarta3_kro.asp? color=1&show=1_superkarta3_kro&ikona=1 ale niestety nie ma wniej możliwości kupna słuchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kef101 Re: Konwersja Plus IP: *.crowley.pl 12.07.04, 13:26 no fajna nie powiem ale nie ma możliwosci wzięca telefonu wiec to raczej odpada :((( ciekawe czy jakbym wybrał sie do salony i przedstawił co mnie interesuje czy moze mieliby jakąś oferte dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Konwersja Plus 13.07.04, 12:05 Gość portalu: kef101 napisał(a): > hej czy mógłby mi ktoś napisać dokładnie na jakiej zasadzie odbywa sie > konwersja z Simplusa na abonament jakie są koszty i czy jest możliwa wymiana > aparatu w jakiejś promocyjnej cenie > pozdrawiam Tak. W ramach owej promocji jest mo.zliwośc wymiany telefonu na nowszy po promocyjnej cenie. Wystarczy udac się do Autoryzowanego Przedstawiciela Plus GSM. Promocja polega na tym że zwyczajnie przechodzisz z SimPlus na abonament NIE ZMIENIAJĄC NUMERU TELEFONU. Więcej info: www.simplusteam.pl/simplus/showDoc.do?alias=info_promocje_konwersja Odpowiedz Link Zgłoś