Dodaj do ulubionych

Smartfon do 1500 zł

02.04.13, 15:49
Witam wszystkich!
Chciałbym kupić nowego smartfona do ok. 1500-1600 zł.Może być z allegro. Od telefonu oczekuję dobrego internetu, płynnosci aplikacji 3D, dobrej jakości muzyki oraz w miarę dobrej baterii. Na tym ostatnim szczególnie mi zależy. Zastanawiam się nad Samsungiem Galaxy s3, jakąś xperią lub HOXem. Możecie podawać inne propozycje, jednak niechciałbym smartfona z WP czy iOS.
Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: Smartfon do 1500 zł 02.04.13, 19:14
      S3 nie polecam, chyba ze lubisz godzinami ustawiac drobiazgi w telefonie.
      Przesiadlem się na Lumie 920 i jestem super zadowolony. Nic się nie wysypuje (a aplikacje w S3 robily to non stop). Aplikacji może jest mniej ale przynajmniej dzialaja - Instagrama instalowałem na S3 chyba z 10 razy a przy robieniu zdjęcia i tak się wywalal... w L920 mam podobnego klienta, może ma mniej opcji ale działa. Jest super nawigacja (za darmo!!!), swietny aparat, Nokia Music jeśli lubisz sluchac muzyki (za darmo!!!) a sam system miodzio. Wszystko działa od razu. Pomimo teoretycznie słabszego procesora nie ma porównania jeśli chodzi o komfort codziennego korzystania.
      Telefon jest cięższy ale to nie przeszkadza. Za to czuje się, ze jest solidniej wykonany.
      Ekran bajka. Osobiscie polecam. Znajomi tez się z Andka na WP poprzesiadali i nikt nie narzeka - wręcz wszyscy sa zdziwni, ze jest cos co nie jest iOS'em a tak fajnie działa.
      Polecam!
    • Gość: Baka475 Re: Smartfon do 1500 zł IP: *.opera-mini.net 02.04.13, 21:29
      A na sgs3 nie ma darmowego GPS? Mam tableta z androidem i bez problemu sie łączy. A co do aplikacji to właśnie słyszałem że sgs3 sobie z nimi świetnie radzi. WP nie chcę ze względu na płatne aplikacje, ale może rzeczywiście się zastanowię. Po za tym nie podoba mi się trochę design tego softu, ale jest do przebolenia. IOS odpada z racji ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka