01.08.04, 15:41
Jak Wam sie podoba oferta SS? Ta opcja dzwonienia za friko do innych SSowcow jest bardzo kuszaca!
Obserwuj wątek
    • maciej-d Re: Sami swoi 01.08.04, 16:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=14567302 jak bedzie dostep do
      miastaplusa, plusnet to bedzie ok! Trzeba tez pamietac ze w przeciwienstwie do
      TT i Heyah plus nie puszcza 30sekund. komunikatu o doładowaniu konta (jak się
      mam mniej niż 10zł). Ps. stawiam zgrzewke piwa, że w simplsie też obniża stawki.
      • olus_stad Re: Sami swoi 01.08.04, 21:06
        Na plus oczywiscie pelna gama kart doladowujacych, juz od 10zl. Nie wglebialem sie w lekture, ale zakladam, ze sekundowe naliczanie jest.
        Wlasciwie to sie zastanawiam dlaczego dali nowa oferte zamiast unowoczesnic Sim+?
        • maciej-d Re: Sami swoi 01.08.04, 21:14
          jeśli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze. Cześć ludzi przywiazana jest
          do numeru np. mam w domu mały remont i było sobie dwoch majstrów obydowoje mają
          simplusa, mieli starą taryfe (przez co przeplacali) zmieniłem im na team2.
          Powiedzialem zeby moze przesli do popa a oni mówia ze zmiana numeru nie wchodzi
          w gre. Stracą numer, stracą klijentów.
    • maciej-d Re: Sami swoi 02.08.04, 19:26
      www.samiswoi.pl zestaw z telefonem kosztuje 199 i można kupić na poczcie
      • Gość: sim+ Re: Sami swoi Plusa IP: *.itpp.pl 03.08.04, 01:16
        Siemens A52 199 brutto / w tym 3 pln na rozmowy i sms / ; prefix 887 i tylko z
        numerami zaczynającymi się tym prefixem do końca 10.2004 rozmowy gratis /
        schodzi z konta a następnego dnia rano doładowanie w takiej wysokości ile
        wczoraj było przegadane /; do innych sieci / w tym do Plusa!/ 90 gr.brutto/min;
        od 01.11.2004 60 gr. wewnątrz sieci SAMI SWOI/887.../; wszystkie sms-y 30
        gr.brutto; naliczanie 1-sekundowe od początku do wszystkich; karta za 10pln
        przedłuża ważność konta o 7dni /wychodzące/; za 20pln o 30 dni; za 40pln o
        60dni; karta startowa z numerem 887... za 29,90pln a w tym 3 pln na rozmowy i
        sms-y.Nie kupisz w salonach i u dealerów Plusa jak nie kupisz Heyah w Erze!!!
        Tylko poczta, kioski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka