Dodaj do ulubionych

Iphone 5C czy 5S ?

22.10.13, 20:54
Hej, ciekawi mnie temat tych dwóch nowych maszyn napędzanych jakże kolorowym IOSem 7, a najbardziej ciekawi mnie jakie są wasze opinie i czy u nas się przyjmie lepiej 5S (niby ten lepszy) czy tańszy 5C (niby ten gorszy ale na szybkości jak na razie nie traci nic przy 5s).
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Iphone 5C czy 5S ? 24.10.13, 00:36
      Gdyby tak jeszcze mozna bylo dostac 5C w nie cukierkowym kolorze ... roznica w cenie pomiedzy 5C (plastik) i 5S (metal) niewielka, 5C uzywa starszy procesor A6, nie mozna go odblokowac palcem i jest ciezszy a wiec ogolnie jest to starszy model w nowym opakowaniu i dlatego sie nie sprzedaje... Za pare lat nikt go nie bedzie chcial
      www.apple.com/iphone/compare/
      • 2romki Re: Iphone 5C czy 5S ? 25.10.13, 05:20
        A kto za parę lat będzie chciał 5s, po tym jak w 6 powiększą ekran do 4,7 cala? :D
    • Gość: @ Re: Iphone 5C czy 5S ? IP: *.3-2.cable.virginm.net 25.10.13, 10:20
      wisi mi to, ja ich nie chce juz dzis..a za pare lat tym bardziej..., a przy okazji ktos dzwoni z łajfona do zony i .. he..he.. wielce był zdziwiony bo dodzwonil sie do mnie..dla mnie całe to apple wielki shit z sprytnie wykorzystujacy naiwnosc bufonowatych lemingow. Sony, Samsung, HTC czy nawet Nokia ze swoja Lumia sa i tansze i zdecydowanie lepsze..ale co tam niech tam frajerstwo wierzy w mesjanska misje łajfoonów..he..he.
    • muspat Re: Iphone 5C czy 5S ? 04.11.13, 12:00
      No niby jest nie cukierkowy 5c w kolorze białym poza tym patrząc na ten wspaniały metal w iphonie 5 który się strasznie rysował a 5S jest podobny to nie wiem czy ten platik nie jest lepszy. no ale 5s ma najnowsze bebechy i to jest największy plus bo gadżety z czytnikiem linii papilarnych na guziku home to (na pewno drogi w naprawie pogwarancyjnej, wiedząc jak bywa z guzikami home po 2 latach ) gadżet. Ja się osobiście zastanawiam nad tym 5c, jako użytkownik nadal iphona 4, mający mniejszy fundusz bardziej mnie przyciąga allegro 5c 1900 nowy niż 3000 5s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka