Dodaj do ulubionych

TAK TAK? NIE NIE!!!

29.03.02, 11:41
Wykupiłem właśnie nową kartę TAK-TAK i trafił mnie szlag. Dotąd karta za 99 zł przedłużała konto o 6 miesięcy. Teraz już tylko o 4 miesiące. Policzmy: za tę samą cenę dostaję o 1/3 krótszy okres ważności konta. To tak, jakby cichaczem podnieśli ceny o 1/3!. Oczywiście wcześniej nie dostałem żadnej informacji na ten temat. Żeby chociaż jeden zasrany SMS. Za to bombardują mnie wiadomościami o genialnej promocji - każda minuta rozmowy z kimś spoza sieci dobija mi 10 groszy do konta. Wystarczy więc tylko pół godziny rozmowy, żeby zarobić na minutę rozmowy wychodzącej. Ero! Proszę, nie obsypuj nas tak hojnymi prezentami! Nie chcemy cię puścić z torbami! Nie wiem, jak inni TAK-TAK-owcy, ale ja odchodzę do konkurencji.
Obserwuj wątek
    • Gość: zyg Re: TAK TAK? NIE NIE!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 08:49
      hehehehe , dobre... no rzeczywiscie ostanio pogmatwalo sie w Tak Tak...
      Ery nie masz co straszyc bo sieci komorkowe z PrePaida maja malutki zysk -
      jakies 3-5 % calosci , wiec im to wisi , po za tym u konkurencji tez nie jest
      idealnie.
      Zycze powodzenia :)
      • Gość: michu Re: TAK TAK? NIE NIE!!! IP: 10.40.130.* 03.04.02, 12:55
        wiem, ze maja mnie w d... Ale i tak odejde - dla zasady.

Gość portalu: zyg napisał(a):

> hehehehe , dobre... no rzeczywiscie ostanio pogmatwalo sie w Tak Tak...
        > Ery nie masz co straszyc bo sieci komorkowe z PrePaida maja malutki zysk -
        > jakies 3-5 % calosci , wiec im to wisi , po za tym u konkurencji tez nie jest
        > idealnie.
        > Zycze powodzenia :)

• Gość: Michał Re: TAK TAK? NIE NIE!!! IP: *.mediacom.pl 09.04.02, 21:07
      Sory, pytalem w erze dzisiaj i 99 jest na 6 m=cy. Pozdrawiam.
      • Gość: nio Re: TAK TAK? NIE NIE!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 00:06
        Goście od komórek to tacy sami złodzieje jak ci z tepsy! Rżną nas ile się da.!!
        • Gość: Mariusz Re: TAK TAK? NIE NIE!!! IP: *.ae.krakow.pl 14.05.02, 15:29
          Mialem Tak Taka. Kupilem sobie Popa. I dalej dupa. Jakby wszyscy operatorzy polaczyli swoje
          promocje to moze by cos z teego wyszlo...albo i nie
          • mantis1 Re: TAK TAK? NIE NIE!!! 18.05.02, 12:00
            polecam simplusa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka