ahnija 17.08.04, 18:53 Chcę kupić baterię do Nokii.Proszę, doradźcie mi, jakie jest Wasze zdanie na temat baterii nast.firm: -Foof -Forever -For Nok Czy może lepiej nie bawić się w takie firmy i kupić oryginalną? Co na ten temat sądzicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej-d Re: BATERIE DO NOKII!!!!!!!!! 17.08.04, 20:22 jak masz kase kup oryginalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: BATERIE DO NOKII!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 17.08.04, 22:31 ..osobiście tej kilka dni temu nabyłem ogniwa tych dwóch pierwszych wymienionych przez ciebie firm.Cena zachęcająca odpowiednio 30zl do motoroli i 40zł do nokii.Po dwunastogodzinnym sformatowaniu obie baterie bardzo ładnie trzymają odpowiedni poziom.Obawiam się, że oryginalnych ogniw z logo nokii nie dostaniesz u nas w kraju.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: BATERIE DO NOKII!!!!!!!!! 17.08.04, 23:46 Teoretycznie oryginalne baterie nokii można kupić w salonach tejże firmy. Tylko kosztują one majątek. Dla przykładu bateria li-poly (nie pamiętam pojemności) do nokii 7110 kosztowała półtora roku temu ok 300 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BATERIE DO NOKII!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:26 ja mam w swojej 3210 Forever i bardzo dobrze sie spisuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ahnija Re: BATERIE DO NOKII!!!!!!!!! 18.08.04, 16:09 Najbardziej chodzi mi o opinie na temat baterii firmy FOR NOK (choć nie jestem pewna czy to nazwa tej firmy) np. tej którą oferują na Allegro : allegro.pl/show_item.php?item=29404144 cena jej jest zachęcająca, ale niechciałabym wyrzucać ipeniędzy w błoto Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: BATERIE DO NOKII!!!!!!!!! IP: 217.153.8.* 19.08.04, 10:24 ja mam FOR NOK 1500 mAh, i jest bardzo dobra (kupiona zresztą na allegro), trzyma około tygodnia, a rozmawiam średnio 10 minut dziennie i gram jeszcze w gry. Pozatym ma 6 miesięczną gwarancje, naprawde opłaca sie nawet jakbyś miała zmieniać co rok (oryginalna kosztuje ze stówe). Tylko trzeba ją dobrze sformować. Odpowiedz Link Zgłoś
ahnija Re: BATERIE DO NOKII!!!!!!!!! 19.08.04, 12:34 Bardzo dziękuję za wyczerpujacą i w pełni satysfakcjonującą opinię. Dzięki to mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś