IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:06
czy to dobry fon? ostatnio widzialem go w sim+ za 350 zl. Co o nim sadzicie?
jaka jest opinia uzytkownikow tego fona?
Obserwuj wątek
    • Gość: KYLO Re: se t230 IP: *.enterpol.pl 26.08.04, 22:49
      MA JEDNA WADE BARKUJE PORTU PODCZERIWNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE POZATYM TO
      JEST WYPAS TELEFONIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WARTO GO NABYC
      • Gość: stinger Re: Sony Ericsson T230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:32
        mam pytanie, czy w zestawie jest kabelek do kompa?
        • teufel Re: Sony Ericsson T230 27.08.04, 19:20
          Niee:( Oryginalny kosztuje ok. 120zł, inne 50 - 70zł
    • konrad.boryczko Re: se t230 27.08.04, 15:12
      Mam od kwietnia br. Moze byc. Chociaz to bardziej gadzet niz telefon.
    • teufel Re: se t230 27.08.04, 19:21
      Wady:
      - kiepsko łaczy się z kompem:|
      - brak wyboru dzwonka SMS

Zalety:
      Mnóstwo.
      • corgan Re: se t230 27.08.04, 21:37
        Mój T230 łaczy się z kompem rewelacyjnie. Kupiłem kabelek na allegro za 13 zł,
        nie wiem skąd te podane ceny. Większość gier działa z T300. Pozdrawiam.
        • Gość: stinger Re: se t230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:54
          Dzięki wszystkim za odpowiedzi, ostatnie tylko pytanko mam :] Czy nie ma czasem
          za cichych dzwonków ten tel. ?
          • corgan Re: se t230 28.08.04, 21:29
            Ma bardzo głośną polifonię. Duuużo głośniejszą niż np. nokia 3510i. Pozdrawiam.
            Gdybys miał jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało.
            • Gość: stinger Re: se t230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 01:14
              Super, a jak się ma sprawa baterii? Nie chciałbym trafić na tel który trzyma
              tak słabo jak siemensy :D
              • corgan Re: se t230 29.08.04, 16:02
                Bateria w moim telefonie trzyma około 4-6 dni przy niewielkiej ilości połączeń,
                sms'ów. Podczas intensywnego użytkowania (gry, gprs...) około 2 dni. Pozdrawiam

p.s. całkiem fajna stronka z grami :
                se.serw.org
                • Gość: stinger Re: se t230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:47
                  Wielkie dzięki, wnioskuję z tego że SE T230 ma baterię podobną do mojego Sony
                  J70 - tyle samo trzyma. Jeszcze raz wielkie dzięki.

Pozdrawiam
                  • konrad.boryczko Re: se t230 31.08.04, 09:22
                    Nic bardziej blednego:))
                    Mialem sony przez dwa lata, teraz mam t230 i j70 ma baterie dwa razy dluzsza. Wszystko zalatwia kolorowy ekranik.
                    • Gość: stinger Re: se t230 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:45
                      hm czyli jak? W sonym ci trzymala 8-14 dni, czy w SE T230 trzyma 2-4 dni?
                      • konrad.boryczko Re: se t230 01.09.04, 14:30
                        W j70 nawet tydzien
                        W t230 max cztery dni.
                        Rozmawiam niewiele...
                        • Gość: taka ewa se t230 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:43
                          Tylko jeden drobiazg ,gdzie ten telefon można kupić? Bo to jest totalna kpina,
                          żeby nie powiedzieć bardziej dosadnie, z trafieniem na ten telefon w pakiecie
                          pozaabonamentowym.Horrrrible!!!
                          • corgan Re: se t230 01.09.04, 23:37
                            Mieszkam w woj. opolskim i szczerze mówiąc nie spotkałem się z tym telefonem w
                            ofercie pre-paid :-( A odnośnie kpiny : jest mnóstwo telefonów w ofertach
                            operatorów, które figurują w cennikach, ulotkach, a nie ma ich od dawien dawna
                            w magazynach. Może spróbuj na allegro? Widziałem nowiutki za 320 PLN. Dokupisz
                            jakiegoś startera i...
                            • Gość: taka ewa Re: se t230 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:54
                              Jakoś nie mam zaufania do kupowania telefonów z drugiej ręki. Może
                              niepotrzebnie ,ale jak mieć gwarancję ,że telefon jest nietykalny? Korzystałeś
                              z Allegro? Z dobrym skutkiem?
                              • corgan Re: se t230 02.09.04, 12:10
                                Witaj !
                                Korzystam dość często z allegro. Raczej staram się kupować od ludzi, którzy
                                albo nie mają wcale negatywnych komentarzy, albo mają ich znikomą ilość. Ceny
                                naprawdę są interesujące. Często zdarza się, że ludzie oferują nowiutkie
                                telefony ,prosto z salonu, oczywiście na gwarancji.
                                Jeżeli boisz się kupować "na odległość" to może sprawdź w komisach w Twoim
                                mieście. Tam również są w sprzedaży nowe telefony, i będziesz mogła sprawdzić
                                ich stan, dowiedzieć się o warunki gwarancji, itp. Pozdrawiam i życzę
                                powodzenia !
        • Gość: lania11 Re: se t230 IP: 195.116.149.* 08.09.04, 16:02
          czy może mi ktoś pomóc bo szukam dobrego programu do t230. skąd mogę taki
          ściągnąć? joł
          • corgan Re: se t230 08.09.04, 20:10
            Witaj najpierw zainstaluj Mobile Phone Monitor, jest niezbędny do działania.
            Później Float's Mobile Agent- najlepszy i najpopularniejszy program do
            telefonów SE. Przy jego pomocy można z telefonem zrobic naprawdę wiele :-)
            www.clubsonyericsson.com/en/software_windows.shtml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka