Dodaj do ulubionych

Dzwonienie na komórke w Niemczech - jaki sprzęt?

28.09.14, 21:37
Witajcie. Moja rodzina mieszka w Niemczech, mają tylko komórki a mi brakuje z nimi kontaktu, więc muszę dzwonić często. Ja z kolei przez cały czas jestem w podróży, więc skype z komputera odpada zupełnie.
Jak dzwonić do nich komórka - komórka taniej? Jaki sprzęt najlepiej kupić? Co zainstalować itp. Wybaczcie, ale jestem taka trochę starszą panią i nie ogarniam tematu... Jestem gotowa kupić, co trzeba. Słyszałam coś o androidach na smartfony albo o skype czy jakiś pre paidach... :-) Pomocy!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Dzwonienie na komórke w Niemczech - jaki sprz IP: *.tpnet.pl 28.09.14, 22:01
      Kup starter kucz.net - do tego dowolny telefon bez simlocka.
      • Gość: 802.11n Sorry, dałem nieprawidłowy link IP: *.tpnet.pl 28.09.14, 22:02
        Chodzi o www.klucz.net
    • Gość: 5555 Re: Dzwonienie na komórke w Niemczech - jaki sprz IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.14, 01:26
      Karty sim polskich operatorów bez umowy
      klucz.net/ - komórka do Niemiec 15gr/min
      www.lebara.pl/sklep/mix - w pakiecie od 10gr/min

Dostęp wdzwaniany:
      www.alenumer.pl/ - 29gr/minuta

Doładowuje Pani konto stronie alenumer.pl i dzwoni do nich na warszawski numer stacjonarny (do automatu), automat poprosi o wpisaniu nr niemieckiego i zacznie łączyć z numerem niemieckiej komórki za 29gr/minuta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka