aneta-1989 20.10.14, 22:28 Jak nastawiłam na 7 rano to nie zadzwonił jak nastawiłam po 7 rano innym razem po popołudniu to zadzwonił dlaczego nie dzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszkurka2000 Re: Budzik w smartfonie 21.10.14, 17:47 Już odpalam moją szklana kulę .... bzzzzz Bum już. Zaczynam wróżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
poison_666 Re: Budzik w smartfonie 11.11.14, 16:23 Nie pamiętam już dokładnie jak to jest w Androidzie, ale w ustawieniach szczegółowych budzika zaznaczasz, w które dni ten budzik dzwoni (domyślnie są zaznaczone dni od poniedziałku do piątku, a sobota i niedziela nie). Jeśli ustawiasz inny budzik (można nastawić kilka) znów musisz ustawić to na nowo - ustawienie jest inne dla każdego budzika. Zresztą na ekranie blokowania masz napisane, kiedy znów budzik zadzwoni. Nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam, ale nie potrzebowałam szklanej kuli :) Odpowiedz Link Zgłoś
marion54 Re: Budzik w smartfonie 13.11.14, 15:37 Oddaj telefon na gwarancje jeśli ją jeszcze masz i sie nie zastanawiaj a jesli nie to pójdź do serwisu z telefonami tam Ci coś poradzą, może musisz go sformatować. Odpowiedz Link Zgłoś