Dodaj do ulubionych

Jak obrzydzic komus anonimowemu zycie???

IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.11.04, 08:24
Kuriozalna sprawa.Ktos zaczal puszczac mi gluche.ahhh nie ktos ale az 3
osoby.nie wiem czy sa to 3 rozne osobki czy jedna ambitna z 3ma numerami ale
najpierw probowalem po dobroci czyli wyslalem smsa z zapytaniem kto jest po
drugiej stronie i czy moglby sie przedstawic ale nie przynioslo to skutku
wiec ciekawi mnie teraz jak moglbym troszke uprzykrzyc zycie tym osobom?!
napewno codzienne smsy z netu ... do znudzenia.gluche odpadaja gdyz nie chce
zeby wiedzialy ze to ja.moze wpisanie ich numerow na jakichs stronkach xxx?co
sugerujecie? pomocy :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: złośliwa Re: Jak obrzydzic komus anonimowemu zycie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:03
      Jest sposób! Możesz wysyłać głuche w sposób: wybierasz numer, jeden sygnał -
      tak żeby Cię nie złapali, szybko wyciągasz baterię i telefon cały czas dzwoni u
      tej osoby. Ciebie nic to nie kosztuje, za to ta osoba jeśli odbierze w
      słuchawce będzie miała "pipkanie". Możesz te osoby w ten sposób ZADRĘCZAĆ. :)))
      Tymi smsami myślę, że życia im tak bardzo nie uprzykszysz.
      Co do tego, że nie chcesz żeby wiedzieli że to TY. Niech wiedzą, może wtedy
      zrezygnują z głupich "żartów". ŻYCZĘ POWODZENIA.
      • Gość: wredny Re: Jak obrzydzic komus anonimowemu zycie??? IP: *.crowley.pl 14.11.04, 18:22
        niestety, ale pobiera za to oplate....
      • Gość: pptaku Re: Jak obrzydzic komus anonimowemu zycie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:07
        Próbowałem powyższego sposobu - po jednym sygnale wypiąłem baterię, ale
        niestety po dwóch, góra trzech sygnałach u gościa przestaje dzwonić.
        Pzdr
    • Gość: Spiryt Re: Jak obrzydzic komus anonimowemu zycie??? IP: *.chomiczowka.waw.pl 14.11.04, 22:50
      Daj ogłoszenie do Gazety Wyborczej w poniedziałkowym dodatku "Praca" o treści
      mniej więcej "Atrakcyjna praca, nie akwizyjcja i nr tel kolesiua" lub "Dam
      prace sekretarce" albo po prostu przepisz jakąś treść "atrakcyjnego"
      umieszczonego już ogłoszenia. Do kolesia będą się urywały telefony od rana do
      późnych godzin przez kilka dni. Koszt ogłoszenia to ok. 7-8 zł za linię, ale
      warto :D Polecam i pozdrawiam! He he! :))))))))
      • Gość: zniesmaczony to chyba najlepsze wyjscie IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.11.04, 08:22
        co prawda musialbym wylozyc swoja $ ale mialbym pewnosc ze on/ona bedzie miala
        hot line :)))
        • sir_delek TO jest najlepsze wyjscie 15.11.04, 12:00
          mozna dac darmowe ogłoszenie do gazety (lokalne maja takie dzialy, drukuja
          kupony i sie je wysyła) w stylu "oddam za darmo tv w dobrym stanie (albo cos
          równie atrakcyjnego)" - troszke tel dowcipnis odbierze - sprawdzone! ;)
          • Gość: charlie_x Re: TO jest najlepsze wyjscie IP: *.tvgawex.pl 15.11.04, 12:39
            ..he he,dobre..8).Tylko gorzej jak w drodze rewanżu objedzie dwa 'pogranicza
            swojego województwa kupi ze trzy rodzaje takich gazetek z ogłoszeniami
            wytnie..powysyła i tobie załatwi dwa tygonie dyżuru przy słuchawce non stop..8)
    • Gość: milena łap!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 20:00
      też jakaś anonimowa osoba nękała mnie sygnałami, puszczając jeden za drugim.
      wtedy zaczęłam łapać tą osobę na sygnały, tzn. odbierałam każdy sygnał i anonim
      zrezygnował bo kilku takich numerach. dobry sposób jeśli wiesz kiedy możesz się
      spodziwać sygnału
      • Gość: zniesmaczony lap!!!!! ciekawa opcja IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.11.04, 21:10
        wymyslila mi sie taka opcja ze numery wpisane na dana liste kiedy dzwonili by
        ich wlasciciele moglyby byc przekierowywane pod inny numer fona czyli np na
        jakis pre paid z wlaczona poczta glosowa :)
        a moze cos takiego istnieje?
        • moje.emalie Re: lap!!!!! ciekawa opcja 15.11.04, 22:30
          Jesli masz taką możliwość służę nieużywanym POPem
          z włączoną pocztą głosową. Odezwij się na
          moje.emalie@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka