Gość: fun Re: Kowal w kadrze IP: 192.168.1.* 19.04.02, 09:26 Kowalczyk to jedyny pi?karz zdecydowanie wchodz?cy w pole karne przeciwnika, odrobina pracy nad form? i b´dzie strzela? gole jak dawniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RICARDO Re: Kowal w kadrze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 08:53 Człowieku Kowal nie musi nad niczym pracować. Strzela bramę za bramą i prowadzi w klasyfikacji strzelców w lidze cypryjskiej. W reprezentacji byłby genialnym zmiennikiem dla Oliego i Kryszała. Ale Engel go nie weźmie bo Kowal to piłkarz Wójcika. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Kowal w kadrzeDO RICARDO 22.04.02, 12:02 Gość portalu: RICARDO napisał(a): > Człowieku Kowal nie musi nad niczym pracować. Strzela bramę za bramą i prowadzi > > w klasyfikacji strzelców w lidze cypryjskiej. W reprezentacji byłby genialnym > zmiennikiem dla Oliego i Kryszała. Ale Engel go nie weźmie bo Kowal to piłkarz > Wójcika. Jasne, Stary. Może od razu pierwszy skład????Jestem wdzięczny Kowalowi za olimpiadę i niech tak zostanie. Zejdźcie na ziemię, legioniści. Może jeszcze Darek Dziekanowski???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławekp Re: Kowal w kadrzeDO RICARDO IP: *.eds.com 22.04.02, 15:06 Darek i dzisiaj jest lepszy od Iwana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Kowal w kadrzeDO RICARDO IP: *.tele2.pl 22.04.02, 15:13 Gość portalu: sławekp napisał(a): > Darek i dzisiaj jest lepszy od Iwana. Mysle, ze kazdy z nas gdyby wszedl z "6" na plecach zamiast Iwana, nie oslabilby wyrazniej druzyny. W ogole nie poznaje tego faceta z czasow kiedy gral w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies_Beł Re: Kowal w kadrze IP: *.tele2.pl 30.04.02, 03:47 jak ktoś nie ma zdrowego rozsądku to nawet kowalczyka do kadry zaprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Kowal w kadrze IP: 192.168.1.* 19.04.02, 09:28 Gos´c´ portalu: wu napisa?(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buncol Re: Kowal w kadrze IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 11:38 A moze Marek Lesniak z Guciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa23005 Re: Kowal w kadrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 09:43 Kpisz, a tymczasem to nie jest taki glupi pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Kowal w kadrze IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 22.04.02, 12:24 Gość portalu: aa23005 napisał(a): > Kpisz, a tymczasem to nie jest taki glupi pomysl... Nie wiem, czy liga cypryjska jest gorsza od polskiej, zwazywszy ze jedna z druzyn prowadzil Engel, inna Iordanescu, zas Wojcika wypieprzyli na zbity pysk, to na trenerach sie tam znaja. Z polskich pilkarzy tylko Kowalczyk gra tam swietnie, pozostali siedza na lawkach. Wiec nie jest tak, ze wystarczy tam pojechac, kopnac prosto pilke i juz sie robi za gwiazde. Nie twierdze, ze Kowalczyka koniecznie trzeba brac na MS, ale mozna by go chociaz sprawdzic. Bo na koncowki, kiedy trzeba przeciwnikow dodatkowo przycisnac, my graczy nie mamy. No i w kadrze, to Kowalczyk nawet jak mial 10 kilo nadwagi i nie gral w klubie, wypruwal z siebie zyly i gral przywoicie. A mial i pare fantastycznych wystepow, nie tylko na Olimpiadzie (pamietacie, jakiego gola strzelil Holendrom?) A - na koniec: mnie sie nie chce wymieniac zlosliwosci, wiec uwagi typu: a moze Dziekoanowski, albo: Dlaczego nie Brychczy proponuje sobie darowac. Jezeli ktos uwaza, ze Kowalczyk jest slaby - niech napisze i umotywuje. Jezeli uwaza, ze jest dobry, ale zabierac go na MS nie nalezy z innych powodow (np. bo sa lepsi), tez niech poda te powody. Bez tego nie ma sensu sie dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Kowal w kadrze IP: *.tele2.pl 22.04.02, 14:57 Zaczne od tego, ze Kowalczyk to kontrowersyjne nazwisko. Choc na drwiny skutecznie sobie zapracowal, to trzeba wspomniej, ze jest czesto nielubiany z dwoch malo racjonalnych powodow: - kojarzy sie z Legia, - byl ulubiencem Wojcika. Szczegolnie ostatni argument moze wyjasniac amnezje Angela co do osoby Wojtka. Mam natomiast kilka argumentow za, przynajmniej za tym aby zabrac Wojtka na mundial na lawke, tak jak w Hiszpani 82,przydal sie Szarmach czy Lato, choc byli wtedy juz wiekowi: - Wojtek to pilkarz z charakterem i charyzma, jesli mu zalezy to daje z siebie wszystko; - Ma przeblyski geniuszu, wspomniany gol z Holandia, ale i malo moze pamietana bramka ze Slowacja, chyba wygralismy 5-0, a Wojtek strzelil technicznie glowa z za pola karnego, tak ze cala slowacka obrone zamurowalo; - Pilkarz doswiadczony na arenie miedzynarodowej, bez kompleksow, pamietacie jak smigal po polu karnym Sampdorii i Manchesteru, Mial slaby moment w zyciu, ale kazdemu to sie zdarza, kiedys dano szanse Maradonie, Gascoigne'owi i nie zalowano, niech Angello da ja tez Wojtkowi. Pozdrawiam PS Prosze, darujcie sobie w riposcie, teksty w stylu dlaczego nie Lesniak czy Furtok, albo co myslicie o Legii i Wojciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Kowal w kadrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:15 Popieram w calej rozciaglosci Kirka. Engel!!! Spruboj go chociaz na estonii!!!! i jeszcze jedno moze sie Jusko obudzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Kowal w kadrze IP: *.client.attbi.com 22.04.02, 22:39 Ciekawe tylko czy Kowal lubi sake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Re: Kowal w kadrze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.02, 23:15 Gość portalu: kazio napisał(a): > Ciekawe tylko czy Kowal lubi sake Sake jest dla niego za słabe!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwaszkie Re: Kowal w kadrze IP: *.citicorp.com 23.04.02, 10:58 Gość portalu: Kirk napisał(a): > Zaczne od tego, ze Kowalczyk to kontrowersyjne nazwisko. Choc na drwiny > skutecznie sobie zapracowal, to trzeba wspomniej, ze jest czesto nielubiany z > dwoch malo racjonalnych powodow: > - kojarzy sie z Legia, > - byl ulubiencem Wojcika. > Szczegolnie ostatni argument moze wyjasniac amnezje Angela co do osoby Wojtka. > Mam natomiast kilka argumentow za, przynajmniej za tym aby zabrac Wojtka na > mundial na lawke, tak jak w Hiszpani 82,przydal sie Szarmach czy Lato, choc > byli wtedy juz wiekowi: > - Wojtek to pilkarz z charakterem i charyzma, jesli mu zalezy to daje z siebie > wszystko; > - Ma przeblyski geniuszu, wspomniany gol z Holandia, ale i malo moze pamietana > bramka ze Slowacja, chyba wygralismy 5-0, a Wojtek strzelil technicznie glowa z > > za pola karnego, tak ze cala slowacka obrone zamurowalo; > - Pilkarz doswiadczony na arenie miedzynarodowej, bez kompleksow, pamietacie > jak smigal po polu karnym Sampdorii i Manchesteru, > > Mial slaby moment w zyciu, ale kazdemu to sie zdarza, kiedys dano szanse > Maradonie, Gascoigne'owi i nie zalowano, niech Angello da ja tez Wojtkowi. > > Pozdrawiam > > PS Prosze, darujcie sobie w riposcie, teksty w stylu dlaczego nie Lesniak czy > Furtok, albo co myslicie o Legii i Wojciku. Wszystko sie zgadza tylko bramke zza pola karnego glowa to strzelil w meczu z Izraelem (4-3), a tak poza tym to wszystkie wspomniane przez ciebie wydarzenia mialy miejsce 8-10 lat temu. To jednak jest troche czasu. Kowalczyka mozna w tej chwili rozpatrywac tylko w kategoriach zmarnowanego talentu na miare Laty, Szarmacha, czy Bonka i nic wiecej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RICARDO PANIE JURKU. Sprawdźcie Kowala z Estonią. BŁAGAM IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 08:51 Już myślałem, że tylko ja pamiętam o Wojtku. Jak już tak wspominamy jego bramki, to pozwolę sobie przypomnieć, że gol nr 1000 dla Polskiej Reprezentacji to też jego dzieło. Może wydam się mało obiektywny, bo zawsze kibicowałem Legii i do Kowala mam pewien sentyment. Uważam jednak, że przydałby się na ławie w reprezentacji. Ograny, doświadczony, w formie, z zapałem, determinacją, nieustępliwy i waleczny. Faktycznie może trochę "cwaniaczek", ale właśnie takie cechy potrzebne są napastnikowi. Śmiejecie się że stary? Bzdura. Facet ma 30 lat tyle samo co Zidane. A to że z Cypru? Mogę się założyć, że Anothorsis Famagusta Larnaka wtłukła by nie jednemu naszemu klubowi. A co powiecie na Konstantinou. Facet jest z Cypru a w składzie wygrywa z Olim. Wiem że możemy sobie tu gadać a Engel i tak nie weźmie Kowala nawet na Estonie. (Jak byli na zgrupowaniu na Cyprze to Kowal do nich przyjechał w wywiadach mówił że chętnie jeszcze zagra.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 a moze jeszcze ... IP: 157.25.192.* 23.04.02, 10:20 Terleckiego, Czereszewskiego albo i Araszkiewicza ???? To nie dom starcow .... a Cypr to nie Portugalia, a nawet nie Korea ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: a moze jeszcze ... IP: *.tele2.pl 23.04.02, 10:34 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Terleckiego, Czereszewskiego albo i Araszkiewicza ???? > > To nie dom starcow .... a Cypr to nie Portugalia, a nawet nie Korea ... > Znowu ten sam kontrargument. OK, zgodnie z ta mysla niech Francuzi usuna Zidana, Protugalczycy Figo, a Brazylijczykom niech sie juz nawet nie sni Romarii. Lepiej stawiac na mlode beztalencia typy A.Bak czy Zdebel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: a moze jeszcze ... IP: *.tele2.pl 23.04.02, 10:36 Sorry, ten ostatni (Zdebel), to pewnie jest juz wg ciebie oldboyem, bo lysieje troche jak Zidane.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: a moze jeszcze ... IP: 3.5.* / 165.222.186.* 23.04.02, 11:05 Panowie, wydaje mi sie, ze Kowal juz swoja szanse w reprezentacji mial. Owszem ujawnil przeblyski talentu, ale porownywanie go do Maradony albo Zidana to chyba przesada. Ten czlowiek w zyciu mial wiecej okazji zeby udowodnic swa wartosc niz Mirek Staniek wlosow na glowie. Nie trzeba nawet siegac daleko w przeszlosc. Wylecial z Legii i prosze, druzyna duzymi krokami zbliza sie w kierunku mistrzostwa polski. Jego dobra passa na Cyprze to tak naprawde jego pierwszy sukces od olimpiady. W ciagu ostatnich lat ten gosc nie pokazal tak naprawde nic. Nie mozna brac zawodnika na najwazniejsza impreze pilkarska tylko dlatego ze jest zawsze byl uznawany za wielki, ale niespelniony niestety talent. Poza kwestia watpliwych walorow sportowych jest jeszcze sprawa jak taki czlowiek moglby wplynac na atmosfere w druzynie. Wielokrotnie udowodnil, ze jest czlowiekiem konfliktowym, niepotrzebnie podgrzewajacym atmosfere w klubie i druzynie. Dlatego uwazam, ze J. Engel slusznie postapil i postepuje nie biorac pod uwage nazwiska Kowalczyk w procesie budowy reprezentacji. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 brawo wak ... IP: 157.25.192.* 23.04.02, 11:08 ..niewiele da sie dodac do tego ... Kowalczyk Zidanem nie jest (zreszta Zidane od przejscia do Realu tez nie jest juz tym samym wielkim 'Zizou' notabene)... Nawet za najlepszych lat nie byl tym kim Zidane teraz... (abstrahujac ze graja na innej pozycji ale chodzi o forme).... Powstarzam - Cypr to nie Brazylia, gdzie Romario strzela bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Do Waka IP: *.tele2.pl 23.04.02, 11:22 Dzieki, Wak wniosles wreszcie troche merytorycznych argumentow do tej dyskusji. Mimo to uwazam, ze na bezrybiu i rak ryba, i z Kowala byloby wiecej pozytku niz z Baka, Zdebla, Iwana razem wzietych. Nawet technike ma lepsza od kazdego z tych drewniakow, bo co do predkosci, to faktycznie chyba nie jest to juz ten speed co kiedys. Choc o ile pamietam to: pęd = masa * prędkość :), a wiec moze i Wojtek roznioslby jeszcze w pyl obrone Koreanską :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Do Kirka ... IP: 157.25.192.* 23.04.02, 11:26 ja bym chetnie poznal Twoja opinie na temat rozgrywajacego (zostawiajac napad w spokoju i uznajac ze jest w miare ok)... Kto zamiast Swierszcza ? jak caly swiat szeroki, niezaleznie od wieku, miejsca gry i zaslug, a biarag pod uwage forme obecna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Do Mario ... IP: *.tele2.pl 23.04.02, 11:34 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > ja bym chetnie poznal Twoja opinie na temat rozgrywajacego (zostawiajac napad w > > spokoju i uznajac ze jest w miare ok)... > > Kto zamiast Swierszcza ? jak caly swiat szeroki, niezaleznie od wieku, miejsca > gry i zaslug, a biarag pod uwage forme obecna ... Biorąc pod uwagę formę: Brzęczek. Biorąc pod uwagę talent: Drumlak. Poza tym wśród rodaków faktycznie posucha. A co do Swierszcza to pamietasz, ze nigdy nie byl to dobry rozgrywajacy, a tylko waleczny i ambitny defensywny pomocnik, taki "przeszkadzacz". To, ze podal kilka razy celnie z eliminacjach, to przeciez normalne, kazdy z tej jedenastki, wlaczajac bramkarza powienien byc zdolny do podawania celnego do partnerow, przynajmniej kilka razy w trakcie meczu, przeciez o to w tym sporcie chodzi, zgodzisz sie chyba ze mna. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Do Mario ... IP: 157.25.192.* 23.04.02, 11:46 > Biorąc pod uwagę formę: Brzęczek. > Biorąc pod uwagę talent: Drumlak. > > Poza tym wśród rodaków faktycznie posucha. A co do Swierszcza to pamietasz, ze > nigdy nie byl to dobry rozgrywajacy, a tylko waleczny i ambitny defensywny > pomocnik, taki "przeszkadzacz". To, ze podal kilka razy celnie z eliminacjach, > to przeciez normalne, kazdy z tej jedenastki, wlaczajac bramkarza powienien byc > zdolny do podawania celnego do partnerow, przynajmniej kilka razy w trakcie > meczu, przeciez o to w tym sporcie chodzi, zgodzisz sie chyba ze mna. Zgadzam sie w 100%... Poza tym dobry rozgrywajacy musi dobrze tez bic wolne oraz uderzac sprzed pola karnego... Swierszcz nie jest w tym rewelacyjny... Brzeczek/Drumlak mowisz ... Moze to i pomysl ... Na pewno sprawdzilbym Drumlaka, a moze i Szymkowiaka. NB. Twojego zdania o Zdebelu - to ja bylem tym na tym forum ktory byl za tym zeby go zostawic w kadrze (wbrew opinii np. campo)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Do Mario ... IP: *.tele2.pl 23.04.02, 11:52 Nie wiem jak Zdebel strzela z dystansu (moze w tym jest dobry), bo ja na dzis nie widze takiego pilkarza jak Tarasiewicz (ten to mial sylwetke), Kupcewicz czy Ratajczyk. Kto bedzie strzelal z poza pola karnego, moze tylko Hajto??? Kiedy ostatnio padla taka bramka dla reprezentacji??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Do Mario ... IP: 157.25.192.* 23.04.02, 11:54 Gość portalu: Kirk napisał(a): > Nie wiem jak Zdebel strzela z dystansu (moze w tym jest dobry), bo ja na dzis > nie widze takiego pilkarza jak Tarasiewicz (ten to mial sylwetke), Kupcewicz > czy Ratajczyk. Kto bedzie strzelal z poza pola karnego, moze tylko Hajto??? > Kiedy ostatnio padla taka bramka dla reprezentacji??? Byla juz o tym mowa ... Dawno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Do Mario ... IP: *.ppp.polbox.pl 23.04.02, 17:18 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > > Biorąc pod uwagę formę: Brzęczek. > > Biorąc pod uwagę talent: Drumlak. [...] > Zgadzam sie w 100%... Tak, tak - Protazenku! Tak, tak - Gerwazenku! Nie podoba Wam sie Kowalczyk, a chcecie wziac Brzeczka... W tym samym wieku, gra w cienkiej lidze, tyle, ze w kadrze nigdy nie gral dobrze, a Kowal w kadrze nigdy nie gral zle. Ja mysle, ze Kowala mozna by sprobowac, bo moze po prostu zmadrzal. Pamietacie rozwoj kariery Stanislawa Terleckiego? Gral w Gwardii, chlal na potege i mimo, ze byl talentem, w reprezentacji gral slabo. Przeszedl do LKS i nadal gral tak sobie, choc mial genialne mecze (pamietam mecz na Lazienkowskiej, gdzie 15.000 kibicow krzyczalo: "kiwaj, Stasiu, kiwaj!" gdy tylko Terlecki dostawal pilke, zas Terlecki tak sie w urzyl, ze po jego akcjach LKS strzeli 3 bramki}. Potem jezdzil po swiecie i jak napisal to lodzki dziennikarz Andrzej Makowiecki "zakiwal na smierc swoj talent". No a potem wrocil, zaczal grac w Legii i byl jednym z najleposzych graczy w Polsce. Bo zmadrzal. Moze i z Kowalem tak bedzie? Gdybysmy mieli nadmiar napastnikow, to bym siedzial cicho, ale my mamy Olisadebe, Kryszalowicza i w zasadzie nic wiecej. A Olisadebe nie jest w stannie rozegrac turniju bez kontuzji. Wiec potrzeba napastnikow. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Do Mario i Kirka IP: 3.5.* / 165.222.186.* 23.04.02, 11:52 Zdebel, Iwan i A.Bak tez mnie nie przekonuja i rozumiem ze w kontekscie ich formy pojawiaja sie pomysly z W. Kowalczykiem, tyle ze to napastnik. A ja zgadzam sie z Mariem. Atak mozna zostawic w spokoju. W zasadzie kazda konfiguracja bez Olego sie nie sprawdzila w meczach z powaznymi rywalami. W swietle argumentow z mojego poprzedniego posta zamiast Kowala sprawdzilbym A. Wichniarka. Nie bede sie rozpisywal, bo na tym forum mozna znalezc mnostwo watkow na ten temat. Co do rozgrywajacych to dla mnie nr 1 do sprawdzenia jest Arek Radomski. pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Do Waka IP: *.de.deuba.com 29.04.02, 14:52 Gość portalu: Kirk napisał(a): > Dzieki, Wak wniosles wreszcie troche merytorycznych argumentow do tej dyskusji. > > Mimo to uwazam, ze na bezrybiu i rak ryba, i z Kowala byloby wiecej pozytku niz > > z Baka, Zdebla, Iwana razem wzietych. Nawet technike ma lepsza od kazdego z > tych drewniakow, bo co do predkosci, to faktycznie chyba nie jest to juz ten > speed co kiedys. Choc o ile pamietam to: pęd = masa * prędkość :), a wiec moze > i Wojtek roznioslby jeszcze w pyl obrone Koreanską :). KOwal nie ma też już tej masy co dwa lata temu. Pare kilo zrzucił...chyba na Olego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: a moze jeszcze ... IP: *.de.deuba.com 29.04.02, 14:33 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Terleckiego, Czereszewskiego albo i Araszkiewicza ???? > > To nie dom starcow .... a Cypr to nie Portugalia, a nawet nie Korea ... Dom starców? Można wiele powiedzieć o Kowalu, ale nie to, ze jest za stary. W końcu na mistrzostwa jadą Wałdoch, koźmiński i Świerczewski, a właśnie Kowal ze Świerczewskim byli najmłodszymi piłkarzami w olimpijskiej.... Nie wiem, czy forma Kowalczyka jest na tyle wysoka, aby zagrał na mistrzostwach, ale wiem na pewno, ze był to największy talent od czasów Bońka, a nie wykorzystał go tylko dlatego, bo jest głupim frajerem, za to mam do niego największy żal. Kiedyś byłem jego wielkim fanem, bo widziałem w nim geniusza, ale Kowal to taki głupi cham ze słomą w butach, który myśłi, ze pozjadał wszystkie rozumy, w rzeczywistościa będąc nikim poza boiskiem...wkurza mnie... PS. Bardzo bym chciał go jeszce raz zobaczyć w akcji...:-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Kowal w kadrze IP: *.client.attbi.com 29.04.02, 04:28 5 bramek to jest cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizmo Re: Kowal w kadrze IP: *.dhs.org 29.04.02, 09:07 No co tak cicho chlopcy, zmiekliscie po ostatnim wyczynie Kowala ??? Kto ma jeszcze cos do dodania przeciwko Wojtkowi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Kowal w kadrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 03:45 ... no tak wyczyn, ALE sam kowal powiedział , że to był ostatni zespół ligi, który do tego spotkania stracił 99 goli i zdobył jeden punkt (sic! -?? w co trudno uwierzyć:) ps też jestem zdania, ze nie powinniśmy zapominać o tym piłkarzu (ale tylko odnośnie boiska:) ps zielarz jest zdaje się pięć lat starszy i jakoś nie jest za stary... a pamietacie rogera millę :) (nie jestem pewien jak to się pisze?) -wiek kowala nie jest sensownym argumentem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur40 Re: Kowal w kadrze IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 29.04.02, 09:13 Kowal na 100% w kadrze ale .....Okęcia Warszawa. On już miał swoje szanse i je przegrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Kowal w domu, jego zdrowie do dna! IP: *.localnet 01.05.02, 10:21 to hamletyzowanie 'brac Kowalczyka do Korei czy nie?' ogranicza sie, jak widze, do stolicy Mazowsza i okolic... Stary sentyment daje o sobie znac, to wszystko... Obiektywnie o Kowalczyku w roku 2002 mozna tyle powiedziec, ze jest juz madrzejszy i znalazl sobie fajna lige w cieplym kraju, gdzie jest tym, kim zawsze chcial byc - gwiazdorem za 5 zlotych... Nie ma co mu robic krzywdy i wyrywac go stamtad, bo Reprezentacja nie jedzie na piknik z kielbaskami ale na najbardziej morderczy truniej, jaki moze byc no chyba, ze Engel sadzi inaczej i szukuje druzyne na szybkie 3 meczyki i powrot, ale wtedy kto jedzie nie ma zadnego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś