Dodaj do ulubionych

Usuwanie simlocka

IP: *.tauzen.net 14.12.04, 17:14
Cześć! Może wiecie dlaczego oni poblokowali możliwość usuwania simloków w
internecie za pomocą SMS. Może ktoś zna taką stronkę gdzie to można jeszcze
zrobić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers I bardzo dobrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.04, 16:12
      I bardzo dobrze, ze zablokowali takie strony. Zdejmowanie blokady SIMLOCK przez
      kogokolwiek innego niz operator sieci, w ktorej SIMLOCK zostal zalozony jest
      dzialaniem na granicy prawa i powinno byc scigane oraz karalne.

Pozdrawiam!
      • Gość: er Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:46
        Zakladanie simlockow i utrudnianie przechodzenia od jednego operatora do
        drugiego, wbrew obowiazujacym przepisom jest dzialaniem niemoralnym i powinno
        byc scigane i karalne. A juz na pewno operatorzy telfonii komorkowej powinni
        zakazac swoim pracownikom pisania takich glupot.
        • Gość: i jak? Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:57
          co nie zmienia faktu, ze odpowiedzi brak, ja nie chce zamieniac plusa na idee
          czy ere, tylko jak jestem za granicą to chce włozyć tamtejszą karte,
          dzwoniebnie z zagranicy przez karte sim kupiona w plusie podbilo mi rachunek do
          800 zlotych w tytm miesiacu... a jak bym zdjela sim, to tam bym dzwonila sobie
          taniej na miejscowym numerze... :(((
          • Gość: www Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:34
            Jesli to Nokia, sprobuj generatora. Opis w watku:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=14820848&a=17464829
            (ten ze strony unlock.nokiafree.org/download.php na pewno dziala, bo
            sprawdzalem)
          • lookdawn Re: I bardzo dobrze 16.12.04, 17:53
            a jaki masz telefon?? nokie??
            • Gość: i jak? Re: I bardzo dobrze IP: *.menis.gov.pl / *.menis.gov.pl 17.12.04, 08:51
              mam telefon Siemens M45, wiec unlock z nokii mi niestety nie pomoże :(((
              • Gość: Gibbon Re: I bardzo dobrze IP: 81.15.215.* 17.12.04, 09:44
                Bosh............To idź do pierwszego lepszego serwisu i odżałuj te 10-20zł. A
                jeśli jesteś za granicą - tam też są takie punkty!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka