Gość: makar IP: *.tauzen.net 14.12.04, 17:14 Cześć! Może wiecie dlaczego oni poblokowali możliwość usuwania simloków w internecie za pomocą SMS. Może ktoś zna taką stronkę gdzie to można jeszcze zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peppers I bardzo dobrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.04, 16:12 I bardzo dobrze, ze zablokowali takie strony. Zdejmowanie blokady SIMLOCK przez kogokolwiek innego niz operator sieci, w ktorej SIMLOCK zostal zalozony jest dzialaniem na granicy prawa i powinno byc scigane oraz karalne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:46 Zakladanie simlockow i utrudnianie przechodzenia od jednego operatora do drugiego, wbrew obowiazujacym przepisom jest dzialaniem niemoralnym i powinno byc scigane i karalne. A juz na pewno operatorzy telfonii komorkowej powinni zakazac swoim pracownikom pisania takich glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jak? Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:57 co nie zmienia faktu, ze odpowiedzi brak, ja nie chce zamieniac plusa na idee czy ere, tylko jak jestem za granicą to chce włozyć tamtejszą karte, dzwoniebnie z zagranicy przez karte sim kupiona w plusie podbilo mi rachunek do 800 zlotych w tytm miesiacu... a jak bym zdjela sim, to tam bym dzwonila sobie taniej na miejscowym numerze... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:34 Jesli to Nokia, sprobuj generatora. Opis w watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=14820848&a=17464829 (ten ze strony unlock.nokiafree.org/download.php na pewno dziala, bo sprawdzalem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jak? Re: I bardzo dobrze IP: *.menis.gov.pl / *.menis.gov.pl 17.12.04, 08:51 mam telefon Siemens M45, wiec unlock z nokii mi niestety nie pomoże :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gibbon Re: I bardzo dobrze IP: 81.15.215.* 17.12.04, 09:44 Bosh............To idź do pierwszego lepszego serwisu i odżałuj te 10-20zł. A jeśli jesteś za granicą - tam też są takie punkty! Odpowiedz Link Zgłoś