Dodaj do ulubionych

GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS

IP: *.crowley.pl 11.02.05, 08:37
Posiadam takowy ale nie mam mozliwosci sprawdzenia gdyz mam fonik na abonament jak by ktos mogl go przetestowac
Obserwuj wątek
    • Gość: KT05 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pronet.lublin.pl 11.02.05, 13:16
      Nie musisz się trudzić. Nie działa na pewno.
      • Gość: wafel23 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.crowley.pl 11.02.05, 17:59
        no wlasnie nie wiem bo nie mam na czym sprawdzic wiec moze komus sie przyda
        • cnjry Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 11.02.05, 18:04
          Nikomu sie nie przyda
    • Gość: wafel23 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.crowley.pl 11.02.05, 18:50
      no to trudno poczakam az kupie se telefon na karte
      • Gość: Fred Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: 80.51.236.* 11.02.05, 18:56
        Gość portalu: wafel23 napisał(a):

> no to trudno poczakam az kupie se telefon na karte

A to se kup !!!!!!
        Nie musisz "se" kupić telefonu na karte, wystarczy że kupisz "se" samą karę i
        spróbujesz "se" !!!
    • Gość: trustnoone Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:04
      Nie sluchaj ich. Oni sa wyslannikami operatorow gsm i tylko pisza, ze
      generatory nie dzialaja. Nie wierz im. One dzialaja. Tylko ONI chca, zebys
      myslal inaczej. Nie daj sie zwiesc. Kup sobie karte, wloz do telefonu. Wtedy
      poznasz cala prawde.
      • gale Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 11.02.05, 19:14
        Nie sluchaj ich. Oni sa wyslannikami Szatana i tylko pisza, ze modlitwa nie
        dziala. Nie wierz im. Ona dziala. Tylko ONI chca, zebys myslal inaczej. Nie daj
        sie zwiesc. Kup sobie rozaniec, wez w rece. Wtedy poznasz cala prawde.
    • Gość: Scorel Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:43
      Ja moge przetestować :D
      • Gość: kylas Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.02.05, 21:12
        ja tez moge ale takie cos juz probowalem i wiecie co D*P*A heh
        • gale Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 12.02.05, 08:34
          No popatrz, kto by sie spodziewal... ROTFL!!!
      • Gość: kylas Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.02.05, 21:18
        ja tez moge ale takie cos juz probowalem i wiecie co D*P*A heh zblokowalem
        soebi karte i musialem dzwonic!! to serwisu
        • Gość: Bart Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: 217.153.156.* 12.02.05, 21:28
          > i wiecie co D*P*A

między P i A w tym wyrazie nie ma żadnego znaku.
          • Gość: kylo Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 13.02.05, 11:53
            pomiedzy PA moze byc K
    • jarekdo Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 12.02.05, 10:33
      Cześć wafel23
      ja mam tak taka jak coś wyczarujesz to daj znać, a jak możesz to przyślij mi na
      maila ten generator. Z góry dzięki

jarekdo@gazeta.pl
    • Gość: wodzu341 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:14
      Tak generatory działają, ale tylko przez kilka godzin od wpuszczenia ich w
      sieć, bo później operatorzy zmianiają algorytmy i po wszystkim...jeśli ktoś ma
      działający, którego nikt nie wykrył napewno go nie udostępni, tylko będzie sam
      koszytał z kodów i ewentualnie sprzedawał te kody na allegro
      • gibki Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 14.02.05, 18:02
        a swistak siedzi i zawija je w te sreberka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka