Gość: wafel23 IP: *.crowley.pl 11.02.05, 08:37 Posiadam takowy ale nie mam mozliwosci sprawdzenia gdyz mam fonik na abonament jak by ktos mogl go przetestowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KT05 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pronet.lublin.pl 11.02.05, 13:16 Nie musisz się trudzić. Nie działa na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.crowley.pl 11.02.05, 17:59 no wlasnie nie wiem bo nie mam na czym sprawdzic wiec moze komus sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 11.02.05, 18:04 Nikomu sie nie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.crowley.pl 11.02.05, 18:50 no to trudno poczakam az kupie se telefon na karte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: 80.51.236.* 11.02.05, 18:56 Gość portalu: wafel23 napisał(a): > no to trudno poczakam az kupie se telefon na karte A to se kup !!!!!! Nie musisz "se" kupić telefonu na karte, wystarczy że kupisz "se" samą karę i spróbujesz "se" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trustnoone Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:04 Nie sluchaj ich. Oni sa wyslannikami operatorow gsm i tylko pisza, ze generatory nie dzialaja. Nie wierz im. One dzialaja. Tylko ONI chca, zebys myslal inaczej. Nie daj sie zwiesc. Kup sobie karte, wloz do telefonu. Wtedy poznasz cala prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 11.02.05, 19:14 Nie sluchaj ich. Oni sa wyslannikami Szatana i tylko pisza, ze modlitwa nie dziala. Nie wierz im. Ona dziala. Tylko ONI chca, zebys myslal inaczej. Nie daj sie zwiesc. Kup sobie rozaniec, wez w rece. Wtedy poznasz cala prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorel Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:43 Ja moge przetestować :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylas Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.02.05, 21:12 ja tez moge ale takie cos juz probowalem i wiecie co D*P*A heh Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 12.02.05, 08:34 No popatrz, kto by sie spodziewal... ROTFL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylas Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.02.05, 21:18 ja tez moge ale takie cos juz probowalem i wiecie co D*P*A heh zblokowalem soebi karte i musialem dzwonic!! to serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: 217.153.156.* 12.02.05, 21:28 > i wiecie co D*P*A między P i A w tym wyrazie nie ma żadnego znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylo Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 13.02.05, 11:53 pomiedzy PA moze byc K Odpowiedz Link Zgłoś
jarekdo Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 12.02.05, 10:33 Cześć wafel23 ja mam tak taka jak coś wyczarujesz to daj znać, a jak możesz to przyślij mi na maila ten generator. Z góry dzięki jarekdo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzu341 Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:14 Tak generatory działają, ale tylko przez kilka godzin od wpuszczenia ich w sieć, bo później operatorzy zmianiają algorytmy i po wszystkim...jeśli ktoś ma działający, którego nikt nie wykrył napewno go nie udostępni, tylko będzie sam koszytał z kodów i ewentualnie sprzedawał te kody na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: GENERATOR POP,TAK TAK , SIM PLUS 14.02.05, 18:02 a swistak siedzi i zawija je w te sreberka Odpowiedz Link Zgłoś