Dodaj do ulubionych

zablokowac odbieranie sms

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:09
jak zablokowac mozliwosc odbierania sms w moim telefonie (nokia 7650 + heyah)

bardzo prosze o podpowiedz

i z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: 3d Re: zablokowac odbieranie sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:32
      Specjalista nie jestem, ale wydaje mi sie, ze nie mozna wylaczyc odbierania
      smsow. Co najwyzej mozna zablokowac przychodzenie smsow wysylanych z bramek
      internetowych.
      • peppers1 Hmm 11.03.05, 12:11
        Z poziomu telefonu nie da sie tego generalnie zrobic. Niektore telefony maja
        blokade wynranych numerow przychodzacych ale ta opcja blokuje zarowno rozmowy
        jak i SMSy i blokuje jedynie wpisane przez uzytkownika numery. Mysle, ze musisz
        zadzwonic do swojego BOKu. Jednak tam moga zablokowac Ci jedynie odbieranie
        SMSow z netu. Tak mi sie wydaje.

Pozdrawiam!
    • Gość: madrala:) Re: zablokowac odbieranie sms IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 06:33
      Da sie, da sie.:)
      Jesli chcesz zablokowac przychodzace SMS-y wpisujesz - *35*0000*12# i "zielona
      sluchawka".
      Jesli chcesz odblokowac - #35*0000*12# i "zielona sluchawka"
      • Gość: blq Re: zablokowac odbieranie sms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 01:07
        w kazdym telefonie jest nr centrum serwisowego obslugujacego sms. nie wystarczy
        czasem skasowac ten numer? (tak sie tylko pytam....)

poza tym... co za tragedia musiala sie wydazyc, by ktos chcial zablokowac
        odbieranie sms? pewnie jakis nachalny wielbiciel, he he... ale to... okropne...
        telefon bez sms, ja bym nie mogl!
        • Gość: Kwiatek Re: zablokowac odbieranie sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:47
          a może to jest komorka dziecka a osoba pytajaca rodzic, a blokada na smsy ma
          byc kara np. za zle oceny :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka