Gość: kylas IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 21.03.05, 18:53 czy do tej motoroli sa jakies gierki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: motorola e365 !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:54 jakies to moze i sa, ale to to nie ma javy, wiec 99,99% gier nie pojdzie na niej. scisle rzecz ujmujac, to java w tym fonie jest, tyle ze zablokowana, a proby odblokowania jej konczyly sie zniszczeniem telefonu. podobno istnieje jakis mityczny nowy soft, na ktory wlasciciele e365 czekaja.... czekaja... i nie moga sie doczekac. doprawdy, to chyba jedyny telefon z pionowym, kolorowym wyswietlaczem, ktory nie ma javy - nie liczac oczywiscie tych najnowoczesniejszych, z symbianem albo wrecz windows... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylas Re: motorola e365 !! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 22.03.05, 19:23 ja wlasnie slyszalem ze jest taki ze ma 5x zooma !!! jeszcze i nie wiem czy go bedzie mozna tego softa wgrac przez kabel z allegro !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: motorola e365 !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 02:33 wiesz... zoom cyfrowy, to najwieksza sciema nowoczesnego swiata (no, moze poza tekstem "sciaganie mp3 to kradziez") wiesz, o co mi chodzi? ano o to, ze zoom cyfrowy, mozesz sobie zroic sam, na dowolnym programie graficznym. po prostu powiekszasz piksele, to jest wlasnie zoom cyfrowy. w praktyce, na komorce, wyglada to obleśnie. mam zarowno aparat cyfrowy niskiej klasy (z zoomem wlasnie cyfrowym) jak i motke c975 z zoomem cyfrowym - zoom cyfrowy to porazka. co nie zmienia faktu, ze czesto aktualizacje softu znacznie poprawiaja dzialanie fonu. i warto to robic! ps. warto tez opuscic to forum amatorum i przeniesc sie na porzadne forum o telefonach: www.matrax.net/forum/index.php bo totaj jak widzisz ludzi chetnych do pomocy BRAK! tu dominuja blondynki oraz kutasiki z PLUSA, GERMANOSA, ERY, M-PUNKTU, TPSA itp zdziercow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbdfg Re: motorola e365 !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:16 ale z ciebie pastuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: motorola e365 !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:52 tak, panie GBDFG, jestem pastuchem, od wypasania takich baranow jak Pan! Nastempnym razem, bardziej merytorycznie, a mniej ad personam, poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylas Re: motorola e365 !! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 22.03.05, 19:32 ta komoreczka jest zajefajna tylko wlasnie brakuje jej tego zooma i javy myslalem ze ma...:( jakby ktos wiedzial gdzie mozna taki sofcik zdobyc to prosze o podanie benek3@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: motorola e365 !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 06:46 E365 to najgorszy telefon jaki miałem w życiu... Posiadam go od ponad roku (wcześniej były 3310 -3 lata i 6610 -rok). Aparat foto używałem tylko z ciekawośći w pierwszym miesiącu posiadania - rzecz zbędna w komórce. MMS-y może 3 wysłałem w ciągu roku (a nie dostałem żadnego) - też dodatkowy zbędny bajer. Klawisze jak dla 10 -latka (takie małe i niewygodne, a mam drobne ręce!!), słownik to jakaś tragedia (sposób działania i jego podpowiedzi) - od czasu gdy posiadam ten telefon przestałem pisać sms-y (na szczęście mam 7 h. w abonamencie to mogę sobie beztresowo rozmawiać). Menu aparatu też bezsensowne i nieczytelne. Jedyne plusy to: - brak Javy - duży wyświetlacz - b.ładny wygląd literek na wyświetlaczu - spora pamięć (chyba 2MB) - nigdy się nie zawiesił (3310 kilka razy w ciągu 3 lat, a 6610 kilka razy w ciągu roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: motorola e365 !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:08 w jaki to sposob brak javy moze byc plusem? to tak, jakbys napisal, ze brak klimy w samochodzie to plus! nawet, jesli z tego nie korzystasz, to obecnosc javy moze byc tylko zaletą (lub też być obojętne), gdyż obecność javy w zaden sposob nie moze sie odbic negatywnie na dzialaniu telefonu..... dziwak jakis jestes, wiesz? aha... i ta spora pamięć 2MB - polewam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylas Re: motorola e365 !! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 23.03.05, 21:39 hehe bez kitu........java to minus moim zdaniem a teraz chce do niego wgrac sofcik najnowszy aby mial zooma szkoda ze nie ma tej javy to jest wada ale robi zawaliste zdjecia ! klawiatura spoko nawet ale slownik i pisanie smsow to udreka zeczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś