Gość: ama IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 10.04.05, 13:28 Ktory polecacie? Bo poszukuje jakiegos, z fajnymi bajerkami, ale kamera najwazniejsza, zeby jakosc filmow byla w miare ok itp :) CO sadzicie o CX65? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucasso55 Re: telefon z kamerą 11.04.05, 16:42 ja mam cx65.nie polecam.kamera do dupy,zdjecia moga byc. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_13 Re: telefon z kamerą 11.04.05, 17:00 polecam nokia 6020 nokia 6230 mot v 500 mot v 600 mot v 547 se T630 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.04.05, 18:22 A mozna wiedziec dlaczego akurat te? Miales stycznosc z nimi, ze tak powiem? :) Bo z tych wymienionych przez Ciebie ciekawa jest motorola v547, mozesz cos wiecej o niej powiedziec z punktu widzenia uzytkownika? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: telefon z kamerą IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 23:35 a mnie sie wydawalo ze telefon jest do prowadzenia rozmow, a nie do nagrywania filmow!! od tego sa kamery - tak wiec jesli kamera najwazniejsza to polecem kupic kamere a nie telefon!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.04.05, 17:07 Oj, czlowieczku, czlowieczku, gdyby to bylo takie proste: kupic sobie kamere, to juz bym ja dawno miala. Po prostu zadalam pytanie i to na nie oczekuje odpowiedzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: telefon z kamerą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:18 Na przyszlosc, Ama, odpowiedz glabowi: "a komputer nie jest od siedzenia przy jakichs internetach, tylko od liczenia" - niektorzy ludzie nie rozumieja, co to jest POSTĘP. Do "roznych bajerkow" ostatnio najlepsza jest Motorola. Jako pierwsi postawili na multimedia w telefonach sredniej klasy (SE dopiero raczkuje, a Nokia to w ogole porazka). Z pewnoscia chcesz telefon w abonamencie i tu moze byc problem. Poza "promocjami" najlepsze telefony to z cala pewnoscia Motorole: drozsza e1000, tansza c975 :) - są i filmy, i mp3, i zdjęcia, i setki gierek... tylko kiedy te telefony 'wejdą do Polski'? ha, oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.04.05, 20:12 Ok, zaczyna mnie interesować ta Motorola v547. Teraz mam takie jedno pytanie: czy nie orientuje sie ktos ile by mnie to kosztowalo w Plusie przy taryfie NP 45? ewentualnie 55...bo na stronie nigdzie wypisanego nie widze, chyba ze juz tak osleplam ;) a do punktu plusa isc mi sie nie chce chwilowo... ;] Pzdr i dziekuje za wszystki rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.04.05, 21:05 yy...juz widze, widze :) Niech zyje slepota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: telefon z kamerą 14.04.05, 21:07 ale kamera, to jest cos co kreci tez filmy tak? to chyba se t630 nie kreci filmikow, tylko strzela foty...ehh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam88 zeby jakosc filmow byla ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 02:48 Czy ty wiesz w ogóle o czym mówisz ? Jak może byc dobra jakosc filmu z telefonu komórkowego który wazy 100g i ma obiektyw srednicy 1 cm ? Jakosc filmu z telefonu to tragedia - ledwo co widac !! Nie odróznisz psa od kota ! Poza tym nie ma motoroli v547 - taki model nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam88 Re: zeby jakosc filmow byla ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 02:58 Sory motorola v547 oczywiscie istnieje- mialem na mysli firme siemens. Ma rozdzielczosc VGA 640x480 czyli nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: zeby jakosc filmow byla ok IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 15.04.05, 07:21 Oj tam, produkcji filmowych krecic tym nie mam zamiaru, dobra jakos - mam na mysli, zeby cos bylo potem widac itp. Nie bede jezdzic po miescie obwieszona sprzetem, bo akurat zdarzy sie cos fajnego, co bym chciala uwiecznic :/ Zreszta niewazne, dziekuje za pomoc, myse, ze juz sobie wybralam model :) Odpowiedz Link Zgłoś