Dodaj do ulubionych

telefon z kamerą

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 10.04.05, 13:28
Ktory polecacie? Bo poszukuje jakiegos, z fajnymi bajerkami, ale kamera
najwazniejsza, zeby jakosc filmow byla w miare ok itp :) CO sadzicie o CX65?
Obserwuj wątek
    • lucasso55 Re: telefon z kamerą 11.04.05, 16:42
      ja mam cx65.nie polecam.kamera do dupy,zdjecia moga byc.
      • andrzej_13 Re: telefon z kamerą 11.04.05, 17:00
        polecam nokia 6020
        nokia 6230
        mot v 500
        mot v 600
        mot v 547
        se T630
        • Gość: ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.04.05, 18:22
          A mozna wiedziec dlaczego akurat te? Miales stycznosc z nimi, ze tak powiem? :)
          Bo z tych wymienionych przez Ciebie ciekawa jest motorola v547, mozesz cos
          wiecej o niej powiedziec z punktu widzenia uzytkownika? Pzdr
    • Gość: s Re: telefon z kamerą IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 23:35
      a mnie sie wydawalo ze telefon jest do prowadzenia rozmow, a nie do nagrywania
      filmow!! od tego sa kamery - tak wiec jesli kamera najwazniejsza to polecem
      kupic kamere a nie telefon!!
      • Gość: Ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.04.05, 17:07
        Oj, czlowieczku, czlowieczku, gdyby to bylo takie proste: kupic sobie kamere,
        to juz bym ja dawno miala. Po prostu zadalam pytanie i to na nie oczekuje
        odpowiedzi :P
        • Gość: blq Re: telefon z kamerą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:18
          Na przyszlosc, Ama, odpowiedz glabowi: "a komputer nie jest od siedzenia przy
          jakichs internetach, tylko od liczenia" - niektorzy ludzie nie rozumieja, co to
          jest POSTĘP.

Do "roznych bajerkow" ostatnio najlepsza jest Motorola. Jako pierwsi postawili
          na multimedia w telefonach sredniej klasy (SE dopiero raczkuje, a Nokia to w
          ogole porazka).

Z pewnoscia chcesz telefon w abonamencie i tu moze byc problem. Poza
          "promocjami" najlepsze telefony to z cala pewnoscia Motorole: drozsza e1000,
          tansza c975 :) - są i filmy, i mp3, i zdjęcia, i setki gierek... tylko kiedy te
          telefony 'wejdą do Polski'? ha, oto jest pytanie...
          • Gość: Ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.04.05, 20:12
            Ok, zaczyna mnie interesować ta Motorola v547. Teraz mam takie jedno pytanie:
            czy nie orientuje sie ktos ile by mnie to kosztowalo w Plusie przy taryfie NP
            45? ewentualnie 55...bo na stronie nigdzie wypisanego nie widze, chyba ze juz
            tak osleplam ;) a do punktu plusa isc mi sie nie chce chwilowo... ;]
            Pzdr i dziekuje za wszystki rady :)
            • Gość: Ama Re: telefon z kamerą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.04.05, 21:05
              yy...juz widze, widze :) Niech zyje slepota ;)
              • szafa.bojowa Re: telefon z kamerą 14.04.05, 21:07
                ale kamera, to jest cos co kreci tez filmy tak?
                to chyba se t630 nie kreci filmikow, tylko strzela foty...ehh :/
    • Gość: adam88 zeby jakosc filmow byla ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 02:48
      Czy ty wiesz w ogóle o czym mówisz ? Jak może byc dobra jakosc filmu z telefonu
      komórkowego który wazy 100g i ma obiektyw srednicy 1 cm ? Jakosc filmu z
      telefonu to tragedia - ledwo co widac !! Nie odróznisz psa od kota ! Poza tym
      nie ma motoroli v547 - taki model nie istnieje.
      • Gość: adam88 Re: zeby jakosc filmow byla ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 02:58
        Sory motorola v547 oczywiscie istnieje- mialem na mysli firme siemens. Ma
        rozdzielczosc VGA 640x480 czyli nic nadzwyczajnego.
        • Gość: Ama Re: zeby jakosc filmow byla ok IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 15.04.05, 07:21
          Oj tam, produkcji filmowych krecic tym nie mam zamiaru, dobra jakos - mam na
          mysli, zeby cos bylo potem widac itp. Nie bede jezdzic po miescie obwieszona
          sprzetem, bo akurat zdarzy sie cos fajnego, co bym chciala uwiecznic :/ Zreszta
          niewazne, dziekuje za pomoc, myse, ze juz sobie wybralam model :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka