18lipcowa 11.04.05, 14:03 Czy można ustawić coś takiego że jesli mam w komórce zdjęcie danej osoby i jej numer, to jest możliwośc by jeśli ta osoba będzie do mnie dzwoniła wyświetli mi się jej zdjęcie na wyświetlaczu????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa NIKT nie wie? 11.04.05, 15:35 18lipcowa napisała: > Czy można ustawić coś takiego że jesli mam w komórce zdjęcie danej osoby i > jej numer, to jest możliwośc by jeśli ta osoba będzie do mnie dzwoniła > wyświetli mi się jej zdjęcie na wyświetlaczu????????? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Pytanie o Siemensa CXT 70 IP: *.gizycko.mm.pl 11.04.05, 16:24 Nie ma takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Pytanie o Siemensa CXT 70 IP: *.gizycko.mm.pl 11.04.05, 18:12 Sorry,jest.Właśnie znalazłam w instrukcji,zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Pytanie o Siemensa CXT 70 11.04.05, 17:38 zgodnie z instrukcją obsługi siemens cx65 ma taką możliwość przypisania do osoby znajdującej się w książce adresowe (nie telefonicznej) przypisania zdjęcia, które będzie się wyświetlało gdy ta osoba będzie dzwonić Odpowiedz Link Zgłoś