Gość: fabrizzio IP: *.net-serwis.pl 13.04.05, 21:46 jak wylaczyc taka usluge: ktos do mnie dzwoni, ja anuluje to polaczenie po czym przychodzi mi sms o tresci: kto tam? irytuje mnei to i nie potrafie tego zlikwidowac...dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Że co? 14.04.05, 08:17 A mi się wydaje, że to ktoś do Ciebie wysyła tego smsa, więc to nie jest żadna usługa... ...ręce mi opadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabrizzio Re: Że co? IP: *.net-serwis.pl 14.04.05, 08:36 nie zrozumiales...po kazdym nieodebranym przeze mnie polaczeniu, wysylany jest do mnie sms wlasnie o takiej tresci - tylko nie wiem po co i w jakim celu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius A z jakiego numeru on przychodzi? 14.04.05, 08:41 Może to jest powiadomienie z poczty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabrizzio Re: A z jakiego numeru on przychodzi? IP: *.net-serwis.pl 14.04.05, 08:44 poczte wylaczylem, to jest jakas usluga ery i za cholere nie kapuje do czego sluzy, tylko komplikuje zycie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: A z jakiego numeru on przychodzi? 14.04.05, 08:52 Ale przychodzi sms o treści "Kto tam?", powiedz mi tylko, z jakiego numeru, postaramy się coś z tym zrobić ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabrizzio Re: A z jakiego numeru on przychodzi? IP: *.net-serwis.pl 14.04.05, 08:59 jest napisane tak: nieodebrane polaczenie: (tu numer), info uslugi 6089295 zaraz chyba tu zadzwonie moze cos powiedza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: A z jakiego numeru on przychodzi? 14.04.05, 09:25 Postaram się dowiedzieć czegoś więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś