Gość: trzęsiportek IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 21:54 Wpisywałem za duzo razy nr karty doładowującej i mi zablokowali możliwość przedłużania. Mam zadzwonić na jakiś tam numer. Czego chcą? Kasy? Jakiś proces wytoczą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpiarz Re: Zablokowali mi telefon. 15.04.05, 07:52 Wytoczą Ci proces, zażądają 100 zł dziennie i zabiorą telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Zablokowali mi telefon. 15.04.05, 13:58 Bedziesz musial stanac przed Trybunalem w Hadze (dojazd na koszt wlasny), zostanie Ci wytoczony specjalny proces, w wyniku ktorego zostaniesz publicznie stracony, a my w tv obejrzymy bezposrednia relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzęsiportek Będzieci mi wysyłać paczki? IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 14:26 No ,bo Rywinem nie jestem i pewnie pójdę do pierdla. A okradać nikogo nie chciałem, chciałem mieć kartę gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Będzieci mi wysyłać paczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:35 He he. Ze swoim podejsciem do zycia mozesz smialo zostac poslem, wtedy dostaniesz immunitet i bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Będzieci mi wysyłać paczki? 15.04.05, 23:02 Czyli chciales kogos okrasc. Powiedzmy sobie to wprost i bez owijania w bawelny. Poniewaz chciales okrasc rowniez mnie, ch*** ci w d***. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Będzieci mi wysyłać paczki? 15.04.05, 23:19 hłe hłe hłe gale wali prosto z mostu :)) respekt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzęsiportek Po sprawie. IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 01:37 Trzeba było zadzwonić do nich, podać nr karty i luzik. Także warto próbować, a nóż widelec się uda :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś