Gość: Paweł IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 16.04.05, 15:32 Jak w tytule...proszę o radę. www.plusgsm.pl/promocje/mix_plus/super_mixplus/ I który telefon ewentualnie wybrać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: Czy to się opłaca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 02:35 Jak juz wybrac, to Motorola C651. Zdecydowanie najnowoczesniejszy telefon posrod tam dostepnych (porownywalny jest jeszcze k500i, ale ta cena...?) jesli chcesz cos z tych "za złotówke" to albo Nokia 3100, albo SE t290i (ale to juz sporo gorsze telefony). Co wsrod tych telefonow robi Nokia 3310 doprawdy nie wiem. Ze tez operator NIE WSTYDZI SIE nadal sprzedawac ten zabytek? Nie odpowiem Ci, czy to sie oplaca. Nie znam wszystkich kruczkow prawnych. Bede strzelal - nie oplaca sie. Moim zdaniem lepiej kupic telefon na Allegro, i wziac go na pre-paida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Czy to się opłaca? IP: 212.160.108.* 17.04.05, 10:25 W porównaniu do taryfy Nowy Plus 25 opłaca się mieć Super Mixa. W Mixie za 30 zł masz 41 minut, a w Nowym Plusie 25 tylko 25 minut. Ewentualnie zamiennie 3 SMS = 1 minuta rozmów. No i niewykorzystane przechodzą na następny miesiąc. Tylko ten okres 36 miesięcy (jesli chcesz aparat za 1 zł) jest troche zniechęcający, ale możesz wybrać okres 20 lub 24 miesięcy (aparaty sa wtedy droższe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Czy to się opłaca? IP: 213.199.214.* 17.04.05, 16:56 Kupowania na Alegro telefonów nie polecam. Ja z tej oferty wybrałabym Nokie 6610i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq telefony na Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:09 > Kupowania na Alegro telefonów nie polecam. Ja z tej oferty wybrałabym Nokie > 6610i. Jak widac zamilowanie do (calkowicie nieudanego modelu) Nokii 6610i dosc czesto idzie w parze z niechecia do Allegro, gdzie i ceny nizsze, i (przede wszystkim) o wiele ciekawsze aparaty dostępne. Głupie ludzie w tym Inowrocławiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: telefony na Allegro IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 21:46 A co zrobić jeśli nie stać na telefon z Allegro? I czy mógłbyś choć troszkę się wgłębić w tzw. kruczki prawne? Byłbym wdzięczny. Ja niestety się nie znam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: telefony na Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:01 Nie stać na telefon z Allegro? A czy ja każę kupować Motorolę V1150, albo inną Nokię 6630? Prawda jest taka, ze ludzie albo chcą mieć telefon multimedialny, albo starczy im zwykły telefon do dzwonienia i esemesowania. Na telefon multimedialny w mix-plusie itp i tak nie masz co liczyć, od biedy Motorole c651 i SE k500i możesz uznać za telefony "półmultimedialne" (bimedialne? hehe....) Jeśli więc pogodzisz się z tym, że nie stać Cię na telefon w pełni multimedialny... ... możesz sobie na Allegro, za 100zł kupić całkiem sprawny telefon, do rozmów i sms-ów. Nawet z polifonią, żeby nie straszyć dźwiękami. A za 180zł - z kolorowym wyświetlaczem. Kruczki prawne? 36 miesięczny obowiązek doładowywania (przy krotszych okresach 'kajdan' ceny telefonów będą wyższe). Czyli taki zakamuflowany abonament. Tylko tyle, że ładujesz przed rozmową, a nie po rozmowie (abonament). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: telefony na Allegro IP: *.nat.ino.tvknet.pl 17.04.05, 22:18 Nie będe się zniżać do twojego poziomu.Nigdy w zyciu nie kupiłabym telefonu na Allegro.A Nokia 6610i jest moim zdaniem fajnym telefonikiem. Widze że nie potrafisz zrozumieć że inni moga inne zdanie i nie potrafisz pohamowac się od głupich komentarzy ale to tylko świadczy o tobie i już twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: telefony na Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:08 Moj poziom jest wynikiem ignorancji, a ta wynika ze zbyt duzej wiedzy, zarowno na temat allegro, jak i Nokii 6610i. Niektorzy ludzie nie potrafia zrozumiec ani tego, ze allegro jest 100% bezpieczne (o ile człowiek wie co robi - od kogo kupuje, jak kupuje itp.), ani tego, że Nokia, z wyjątkiem swoich najdroższych modeli - praktycznie dwa lata temu zatrzymała się w miejscu. 6610i w stosunku do swojej ceny ma przestarzały wyswietlacz, brak multimediów (choćby dzwonków mp3), aparat robi tragiczne zdjęcia a sam telefon jest wysoce wadliwy i powolny. I w tym miejscu proszę o napisanie mi, co takiego złego jest w allegro? Bo jak dla mnie, aukcje internetowe oraz ZAGRANICA, to jedyne bastiony oporu, przed złodziejstwem sklepów typu Germanos i ich 100% marży. Odpowiedz Link Zgłoś