Gość: miły IP: 195.175.37.* 18.05.05, 22:51 jesli twoja poczta głosowa nie bedzie uzywana przez 30 dni,usługa ta zostanie wyłaczona.Zawsze możesz ją bezpłatnie aktywować. śmieszna ta polska telefonia cyfrowa .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barracuda7110 Re: takiego dostałem sms-a IP: *.dsl.telepac.pt 19.05.05, 01:23 Co w tym zabawnego? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: takiego dostałem sms-a 19.05.05, 08:42 Dla tych, co nie rozumieja, ze sms jest jednak smieszny: korzystanie z poczty glosowej w zadnym stopniu nie zalezy od uzytkownika telefonu. Tylko od dzwoniacych do niego. Hough. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ha! i tu się mylisz 19.05.05, 08:46 Wystarczy zadzwonić pod 602950 i się przedłuża ważność skrzynki o trzy miesiące. A więc buhahamy dalej :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Wrozka czy co? 19.05.05, 10:09 Pomijajac fakt, ze nieco dziwnym jest, iz "opiekun" forum na nim zwyczajnie sobie dyskutuje, mam jedno pytanie: Skad Ci przyszlo do glowy, ze zalozyciel watku ma akurat Ere? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius bo umiem czytać? 19.05.05, 10:20 konrad.boryczko napisał: > Pomijajac fakt, ze nieco dziwnym jest, iz "opiekun" forum na nim zwyczajnie > sobie dyskutuje Najpierw tu dyskutowałem, potem zostałem opiekunem, dziwię się zatem, że odmawiasz mi prawa do dyskusji... > mam jedno pytanie: Skad Ci przyszlo do glowy, ze zalozyciel > watku ma akurat Ere? A stąd, że w pierwszym poście stało jak wół: "śmieszna ta polska telefonia cyfrowa ...." A PTC to chyba ma Erę i Heyah, nie? Uszanowanie, Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: bo umiem czytać? 19.05.05, 10:44 Nie odbieram Ci prawa do dyskusji, skadze:)) Jednak forumowy zwyczaj nakazuje zmiane loginu. Jeden do gadania, drugi do sprzatania. Przynajmniej tak jest gdzie indziej. Co do nazwy Ery, to nauczyli mnie, ze nazwy firm sa pisane Wielkimi Literami. Stad moj blad, nie strzelaj:) BTW nigdy nie mialem telefonu w Erze. I nigdy nie mialem zadnych problemow z, rzadko zreszta wykorzystywana, poczta glosowa. Dlatego mnie (i zapewne cos kolo 10 mln uzytkownikow telefonow w innych sieciach) ten sms smieszy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius aha 19.05.05, 10:48 Tutaj jest nieco inaczej, jeśli piszę jako admin, to wyświetla mi się nick na czerwono :) Poczta w Erze po prostu jest wyłączana po 90 dniach nieużywania (żeby nie zaśmiecać miejsca w systemie), a 30 dni przed wykasowaniem skrzynki jest właśnie wysyłany taki sms powiadamiający :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: aha IP: 195.175.37.* 19.05.05, 11:04 pisząc polska telefonia cyfrowa użyłem świadomie tego zabiegu mając na myśli nazwę firmy jak i usługę,którą miałem nadzieję ta firma oferuje, więc ten sms,który otrzymałem nie jest śmieszny,lecz jest komiczny .... i zastanawia mnie fakt co wspónego PTC ma z telefonią cyfrową :( p.s. abstrahuje tutaj od roli cenzora tego forum,który jak wszyscy cenzorzy na tym portalu wszystkie rozumy pozjadał;jestem abonenentem Ery; Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: aha 19.05.05, 11:17 Gość portalu: miły napisał(a): > i zastanawia mnie fakt co wspónego PTC ma z telefonią cyfrową :( Nie rozumiem. ### > p.s. abstrahuje tutaj od roli cenzora tego forum,który jak wszyscy cenzorzy na tym portalu wszystkie rozumy pozjadał;jestem abonenentem Ery; Jeśli masz jakieś uwagi w moim kierunku, chętnie wysłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: aha IP: 195.175.37.* 19.05.05, 14:41 yavorius napisał: > Gość portalu: miły napisał(a): > > > i zastanawia mnie fakt co wspónego PTC ma z telefonią cyfrową :( > > Nie rozumiem i na tym polega Twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: chyba raczej Twój IP: 195.175.37.* 20.05.05, 13:45 czy jeżeli do mnie będą dzwonić TYLKO osoby z zastrzeżonym numerem telefonu,to szanowna Polska Telefonia(???Cyfrowa???) wyłączy mi też usługę CLIP ??? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: chyba raczej Twój 20.05.05, 14:00 To i tak masz niezle:) Plus od mojej zony zada za te "usluge" 5 zl. miesiecznie. Albo zmiana taryfy, co i tak nieuchronnie nastapi. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: bo umiem czytać? 20.05.05, 16:38 > forumowy zwyczaj nakazuje > zmiane loginu. Jeden do gadania, drugi do sprzatania. Przynajmniej tak jest > gdzie indziej. Nie chce byc niegrzeczny ale 'gdzie indziej' jest rowniez tak, ze zjada sie mozg zmarlego seniora rodu. Nie kazdy ze zwyczajow panujacych 'gdzie indziej' musi pasowac 'tutaj'. > nie strzelaj Beeez przesady, wszyscy jestesmy nastawieni pokojowo (chociaz nie chce wypowiadac sie za Szafe Bojowa ;)) > Dlatego mnie (i zapewne cos kolo > 10 mln uzytkownikow telefonow w innych sieciach) ten sms smieszy. Mnie nie. Utrzymanie serwerow VM jest drogie, nie czarujmy sie. Kazda siec predzej czy pozniej robi inwentaryzacje i podejmuje dzialania majace na celu usuniecie nikomu niepotrzebnych, a kosztownych kont VM. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Wrozka czy co? 20.05.05, 16:34 > nieco dziwnym jest, iz "opiekun" forum na nim zwyczajnie > sobie dyskutuje, Przepraszam, czy moderator jest jakis tredowaty, ze ma mu byc zabroniony udzial w Forum?! Przeciez zwykle zostaje sie aesem na Forum, z ktorego korzysta sie aktywnie, i na ktorym jest sie osoba znana. > Skad Ci przyszlo do glowy, ze zalozyciel > watku ma akurat Ere? Moze z tresci wypowiedzi zalozyciela topiku? Moze dlatego, ze czytamy co ktos napisal? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: takiego dostałem sms-a 20.05.05, 09:59 konrad.boryczko napisał: > Dla tych, co nie rozumieja, ze sms jest jednak smieszny: > korzystanie z poczty glosowej w zadnym stopniu nie zalezy od uzytkownika > telefonu. Tylko od dzwoniacych do niego. No to mnie rozbawiles! Czyzby dwoniacy decydowal jaka mam miec usluge? On mi ja aktywuje? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: takiego dostałem sms-a 20.05.05, 10:15 Boze. Aktywuje ja, natomiast w sms byla mowa o "nieuzywaniu" poczty. Uzywanie poczty, najogolniej i najczesciej, polega na tym, ze ktos sie na nia nagrywa. A to w znikomym stopniu zalezy od wlasciciela telefonu. Ufff. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: takiego dostałem sms-a 20.05.05, 16:41 > w znikomym stopniu zalezy od wlasciciela telefonu. Polemizowalbym. Wlasciciel/uzytkownik telefonu moze: a. miec - paranoiczny w moim pojeciu - zwyczaj odbierania wszystkich polaczen, b. miec ustawione przekierowania w kosmos, c. miec ustawione przekierowania na inny numer - ale nie na numer VM, d. nie miec ustawionych przekierowan e. itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: takiego dostałem sms-a 22.05.05, 15:13 no wlasnie. byla mowa o nieuzywaniu. a Ty wkrecasz teksty o tym, ze uzywanie poczty nie zalezy od uzytkownika. kompletna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś